Termeni si conditii

 

Site-ul web bookingexpert.ro, aferent agentiei de turism online Booking Expert, este un portal de rezervari hoteliere creat si administrat de S.C. BEXTOUR ONLINE BOOKING S.R.L., cu sediul social in Pitesti, Calea Craiovei nr. 126, bl. P4, sc. A, ap. 02, judetul Arges, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului J03/1458/2012, avand cod unic de inregistrare ,tel: , fax: , e-mail: , titulara a licentei de turism nr. 6691. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii.

Portalul bookingexpert.ro, continutul si infrastructura portalului si serviciul de rezervari online oferit  prin acest website  sunt in proprietatea S.C. BEXTOUR ONLINE BOOKING S.R.L. si sunt furnizate doar pentru uz personal, non-comercial.

 

I. Serviciul oferit prin bookingexpert.ro

 

Prin intermediul acestui website, unitatile de cazare din Romania isi pot promova serviciile de cazare, iar utilizatorii pot face rezervari.

 

Actionam ca un intermediar intre utilizatori si unitatile de cazare. Astfel, plasand o rezervare prin intermediul portalului bookingexpert.ro sau telefonic, la numerele afisate pe site, intrati intr-o relatie contractuala directa cu unitatea de cazare unde doriti rezervarea. Uitatea de cazare se obliga si raspunde de onorarea serviciilor de cazare si masa clientilor, in urma „Cererii de rezervare” primite de la S.C. BEXTOUR ONLINE BOOKING S.R.L. si confirmate de unitatea de cazare. Clientii vor prezenta la cazare un act de identitate si „Cererea de rezervare”.

Serviciul nostru este gratuit, nu adaugam niciun fel de comision la pretul de rezervare, ba chiar veti putea beneficia, in anumite cazuri, de preturi mai bune decat cele de la receptie.

 

II. Preturi afisate

In cadrul sectiunii „Preturi”, aferente fiecarei unitati de cazare, puteti gasi tarifele pentru cazare, alte informatii legate de preturi – daca acestea includ TVA, taxele de statiune, salvamont, mic dejun – precum si date privind orele de check-in si check-out.

Preturile afisate pe site-ul nostru sunt competitive, acestea fiind, in unele cazuri, mai mici decat cele solicitate de unitatile de cazare la receptie, datorita reducerilor facute de noi si/sau in cadrul unor oferte speciale practicate de unitatile de cazare.

Orice erori si greseli (inclusiv tiparire gresita) nu sunt executorii.

 

III. Modalitati de plata si de anulare

Plata se va efectua direct catre unitatile de cazare, la receptiile acestora sau in avans (prima noapte de cazare), in contul unitatilor de cazare, in cazul in care rezervarea se va face cu mai mult de 48 de ore inainte de inceperea cazarii.

In cazurile in care unitatile de cazare solicita un avans (sau chiar plata integrala in avans), veti fi informati inainte de efectuarea rezervarii.

Clientul poate anula rezervarea direct la furnizor, in scris, cu cel putin 48 de ore inaintea inceperii sejurului, pentru ca furnizorul sa returneze clientului avansul platit.

 

IV. Confidentialitate si protectia datelor

In momentul in care solicitati o rezervare, vi se vor cere urmatoarele date: numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, precum si preferintele legate de unitatea la care doriti sa va cazati.

Informatiile personale ale clientilor detinute de Booking Expert in momentul cumpararii de servicii turistice sunt protejate in conditiile legii 677/2001. Datele personale oferite de catre client la inregistrare pot fi inscrise in baza de date a Booking Expert si utilizate pentru trimiterea de informatii promotionale, insa clientii pot solicita stergerea datelor lor din aceasta baza de date. Booking Expert se obliga sa nu faca publice numerele de telefon, adresele de e-mail si alte date personale ale clientilor si sa nu le dezvaluie unei terte parti (in afara hotelurilor la care doresc cazarea), cu exceptia cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

 

V. Drepturi de proprietate intelectuala

Dreptul de autor pentru informatiile existente pe site-ul bookingexpert.ro  este detinut in exclusivitate de S.C. BEXTOUR ONLINE BOOKING SRL sau de partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al S.C. BEXTOUR ONLINE BOOKING SRL sau al partenerilor sai. Continutul site-ului, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-ul si orice alte materiale prezente pe site sunt proprietatea Booking Expert si sunt protejate de legea dreptului de autor.

Booking Expert furnizeaza link-uri catre alte pagini sau resurse online, insa nu poate fi facut responsabil de disponibilitatea, de forma sau de continutul acestora.

 

VI. Legislatie si jurisdictie – Drept aplicabil

Prezentele Conditii Generale, precum si orice litigiu in legatura cu clauzele acestor Conditii Generale sau cu accesarea/functionarea site-ului se supun dreptului intern roman.

Litigiile care nu pot fi rezolvate pe cale amiabila vor fi solutionate de catre instantele competente din raza teritoriala a agentiei Booking Expert. 

Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top