18 Hoteluri in Arad

 

Hotel Crisana Arad ***

Hotel Crisana Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Crisana Arad, construit in 2009, dispune de 21 de camere, cu un numar total de 50 de locuri.... detalii »

 

Hotel Beauty Arad ***

Hotel Beauty Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in zona subcetate langa cetatea aradului si strandul neptun (zona de agrement) in apropierea centrului orasului in apropierea iesirii spre Timisoara. Complexul beauty este deschis din anul2008 Hotelul este de 2 etaje amenajat cu curte int... detalii »

 

Hotel Best Western Central Arad ***

Hotel Best Western Central Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea acestui hotel este chiar in centrul comercial al Aradului, langa Primarie. Hotelul, recent modernizat, va ofera 42 de camere la nivelul standardelor internationale ale unui mare lant hotelier. Exista servicii personalizate si o atmosfera deos... detalii »

 

Hotel Coandi Arad ***

Hotel Coandi Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

In arad, pe faleza de langa Mures, se afla Hotelul Coandi de 3 stele. Hotelul poate face fata celor mai exigente cerinte, deoarece este dotat cu o tehnologie moderna si personal calificat.... detalii »

 

Hotel Continental Arad ****

Hotel Continental Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat pe bulevardul principal al orasului, hotelul Continental este cea mai inalta cladire si se afla in apropierea celor mai importante institutii financiare, administrative si culturale ale Aradului. Hotelul dispune de 160 camere astfel : 69 camere... detalii »

 

Hotel Cosmin Arad ***

Hotel Cosmin Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cosmin, clasificat la 3 stele este localizat la 2 pasi de centrul istoric al Aradului aproape de cele mai importante obiective turistice si institutii publice. Hotel Cosmin Arad, prin facilitatile oferite, personalul amabil si profesionist, devine... detalii »

 

Hotel Inter M Arad **

Hotel Inter M Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat pe artera principala de iesire din Arad inspre Oradea. Hotelul dispune de o capacitate de 41 de locuri, avand camere cu 2, 3 si 4 locuri. La parterul hotelului se afla la dispozitia clientilor un restaurant cu o capacitate de 25 de ... detalii »

 

Hotel Iris Arad ***

Hotel Iris Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat in centrul Aradului, pe str. Andrei Saguna. Hotelul dispune de 55 locuri de cazare, avand camere single, double, triple si matrimoniale si o sala de conferinte. ... detalii »

 

Hotel Lotus Arad **

Hotel Lotus Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Lotus se afla intr-un cartier select si linistit numit Cartierul Functionarilor, aflat in apropiere de benzinaria OMV, stadionul Astra si Spitalul Judetean. Exte o constructie noua, aflata la standarde europene, cu dotari intre 3-4 stele, dar cu ... detalii »

 

Hotel Maxim Arad ***

Hotel Maxim Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla in centrul orasului Arad, pe o artera circulata, in directia Nadlac - Deva - Bucuresti. Hotelul Maxim corespunde celor mai inalte standarde europene, fiind destinat in special clasei business. ... detalii »

 

Hotel Motel Rares Arad **

Hotel Motel Rares Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat la iesirea din Arad spre Oradea. Hotelul dispune de 31 de camere cu 2, 3 si 4 locuri. La parterul hotelului se afla la dispozitia clientilor un restaurant cu o capacitate de 25 de locuri. ... detalii »

 

Hotel Parc Arad ***

Hotel Parc Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla pe malul Muresului, intr-un peisaj foarte pitoresc, asigurand relaxarea si confortul. Hotelul este foarte spatios, de un rafinament deosebit, amenajat in stilul "Imparatul Romanilor". ... detalii »

 

Hotel Pensiune Queen Arad ***

Hotel Pensiune Queen Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Aflat la 20 km de Ungaria, pe valea raului Mures in Arad, hotelul este un loc deosebit pentru recreere sau afaceri. Hotelul dispune de 8 camere double, 8 camere single, 1 camera cu 4 paturi si 3 camere cu 3 paturi.... detalii »

 

Hotel President Arad ***

Hotel President Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea este in Aradul Nou, la intrarea dinspre Timisoara. Dotarile sunt deosebite, fiecare camera avand aer conditionat, frigider, televizor, telefon, internet, jacuzzi.... detalii »

 

Hotel Riga Arad **

Hotel Riga Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Riga este localizat chiar la intrarea in Arad, intr-o zona linistita, pe artera principala ce leaga Aradul de Timisoara. Este o noua aparitie pe piata hoteliera a Aradului, clasificat la 2 stele, dar cu servicii si facilitati mult superioare. ... detalii »

 

Hotel West Arad **

Hotel West Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat pe soseaua principala de iesire spre Oradea, facilitand accesul la centura orasului, evitand aglomeratia din centrul orasului. West este un hotel de 2 stele si are 24 de camere moderne cu 2, 3 si 4 locuri avand televizor, baie si a... detalii »

 

Hotel Wolf Arad ***

Hotel Wolf Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se gaseste la 500m de centrul Aradului, unde se pot vizita numeroase atractii turistice. Standardele sunt de 3 stele, camerele oferindu-va un deosebit confort. ... detalii »

 

Hotel Xo Residence Arad ****

Hotel Xo Residence Arad Tarif de la 0 euro/camera dubla

In imediata apropiere a Spitalului Judetean din Arad. Hotelul are dotari de 4 stele superior si este pus la dispozitia turistilor, organizatorilor de intalniri de afaceri si training-uri, oferind un pachet de servicii Full Business.... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top