5 Hoteluri in Bacau

 

Hotel Moldova Bacau ***

Hotel Moldova Bacau Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul dispune de 244 locuri, amplasate in 143 camare, astfel: 10 suite, 10 apartamente, 30 single si 93 double. Este un hotel modern, toate camerele fiind dotate cu : tv color, tv cablu, telefon international, internet, minibar si aer conditionat.... detalii »

 

Hotel Bistrita Bacau **

Hotel Bistrita Bacau Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Bistrita este situat in centrul Bacaului, fiind un hotel modern si accesibil. Are o clasificare de 3 stele si ofera camere single, double sau apartamente... detalii »

 

Hotel Decebal Bacau **

Hotel Decebal Bacau Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat chiar in centrul orasului Bacau, fiind un loc ideal pentru turistii si oameni de afaceri care viziteaza zona de est a Romaniei. Ofera 190 de locuri in 61 camere double, 28 camere cu pat matrimonial si 6 apartamente. ... detalii »

 

Hotel Dumbrava Bacau ***

Hotel Dumbrava Bacau Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul orasului Bacau, intr-o zona plina de verdeata, hotelul se afla langa Primaria Municipiului, Administratia Financiara si importante centre comerciale. Dumbrava ofera 112 locuri de cazare, in : 5 apartamente, 3 camere triple, 4 camere ... detalii »

 

Hotel Karo Bacau ***

Hotel Karo Bacau Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Karo, ultima aparitie in peisajul turistic Bacauan, este pozitionat la doar 4km de centrul orasului, la maxim 10 minute de mers cu masinia. Vine in intampinarea clientilor sai cu 14 spatii de cazare elegante si spatioase,de o eleganta remarcabila ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top