14 Hoteluri in Saturn

 

Hotel Saturn Saturn *****

Hotel Saturn Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Saturn este amplasat in zona centrala a statiunii, la circa 150m de plaja. Saturn este un hotel de lux, clasificat la 5 stele, deschis in 2007, cu dotari si facilitati aflate la cele mai inalte standarde europene. Este unul din hotelurile cu ofe... detalii »

 

Hotel Aida Saturn **

Hotel Aida Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat pe faleza Marii Negre, la 20m de plaja. Este hotel de 2 stele, are 327 camere double dotate cu : cablu tv, tv, baie proprie cu dus, balcon. ... detalii »

 

Hotel Atena Saturn **

Hotel Atena Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Atena este situat foarte aproape de plaja, la 50m si la 1km distanta de gara din Saturn; se afla in sudul statiunii, pe faleza. Hotelul are categoria 2 stele, dispune de 231 de camere single, double si apartamente impartite pe 13 nivele.... detalii »

 

Hotel Balada Saturn ***

Hotel Balada Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este in nordul statiunii, la 20m de plaja, la intrarea in Saturn dinspre Venus. Categoria este de 3 stele, este renovat complet, este un hotel turn, cu dotari de caltiate si moderne, majoritatea camerelor avand vedere la mare. ... detalii »

 

Hotel Cerna Saturn ***

Hotel Cerna Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Cerna se afla in centrul statiunii, la numai 10m de plaja. Hotelul Cerna are 302 locuri de cazare impartite pe 5 etaje, in camere single, double si apartamente. ... detalii »

 

Hotel Hora Saturn ***

Hotel Hora Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Hora este amplasat in nordul statiunii, la aproximativ 40m de plaja. Hotelul este clasificat la categoria 3 stele, a fost total renovat in 2005 si ofera conditii excelente de cazare, servicii, dotari si facilitati deosebit de bune. ... detalii »

 

Hotel Mures Saturn **

Hotel Mures Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Mures este situat in zona de centru-nord a statiunii, la aproximativ 200m de plaja. Este hotel de 2 stele, cu amenajari standard, nerenovat. ... detalii »

 

Hotel Narcis Saturn **

Hotel Narcis Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul statiunii Saturn, la numai 20m de plaja, Narcis este un hotel de 2 stele, nerenovat, cu dotari standard. Dispune de un numar de 654 locuri de cazare, in camere single si double dotate cu bai proprii cu dus, balcon. ... detalii »

 

Hotel Prahova Saturn **

Hotel Prahova Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Prahova se afla in zona central-nordica a statiunii, langa hotel Cerna si la aproximativ 200m de plaja. Este de categoria 2 stele, nerenovat, dar cu avantajul pozitiei avantajoase in cadrul statiunii. O mare parte din camere au vedere la mare. ... detalii »

 

Hotel Semiramis Saturn **

Hotel Semiramis Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Semiramis este situat in centru Statiunii Saturn, la doar 20 metri de plaja. Are categoria 2 stele, nu este renovat si dispune de 327 camere duble, dotate cu baie proprie cu dus, balcon, etc. ... detalii »

 

Hotel Sirena Saturn ***

Hotel Sirena Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Sirena 3*** este situat la 20 m de plaja, in partea nordica a statiunii. Hotelul este de categoria 3 stele, a fost total renovat in 2006 si este apreciat ca unul dintre cele mai bune de pe litoralul romanesc.... detalii »

 

Hotel Siret Saturn **

Hotel Siret Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Siret se afla in centrul statiunii, la 20m de plaja. Este un hotel de 2 stele, detine un nr. de 153 camere duble dotate cu baie proprie cu dus, balcon. Hotelul dispune de restaurant, bar de zi, terasa de vara. ... detalii »

 

Hotel Teen Apart Hotel Saturn ***

Hotel Teen Apart Hotel Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Apartament TEEN este amplasat pe plaja din centrul statiunii Saturn, fiind inconjurat de o zona cu verdeata si arbori. Complexul este compus din 2 cladiri noi, construite in 2008, complet izolate termic la exterior si interior, cu terase si balco... detalii »

 

Hotel Tosca Saturn **

Hotel Tosca Saturn Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este in sudul statiunii, spre Mangalia, la 250m de plaja. Hotelul are categoria 2 stele, nerenovat, cu dotari standard ale acestei categorii. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top