13 Hoteluri in Eforie Sud

Harta hoteluri Eforie Sud
 

Hotel Migador Eforie Sud ***

Hotel Migador Eforie Sud Tarif de la 100 lei/camera dubla

Complexul este nou cu 20 de camere cu balcon( mai putin cele de la mansarda) si un apartament. ... detalii »

 

Hotel Ancora Eforie Sud **

Hotel Ancora Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ancora se afla in partea de nord a statiunii Eforie Sud la aproximativ 40m de plaja. Este clasificat la 2 stele, fiind un hotel fara imbunatatiri deosebite, standard. ... detalii »

 

Hotel Capitol Eforie Sud **

Hotel Capitol Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Capitol este situat pe faleza nordica a statiunii, foarte aproape de malul marii. Este un hotel de 2 stele, partial renovat. ... detalii »

 

Hotel Edmond Eforie Sud ***

Hotel Edmond Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Edmond este amplasat in statiunea Eforie Sud, la 50 de metri de malul marii si cateva sute de metri de baile de namol. Este unul dintre cele mai moderne hoteluri ale statiunii, cu o clasificare de 4 stele, cu dotari corespunzatoare acestei categor... detalii »

 

Hotel Excelsior Eforie Sud **

Hotel Excelsior Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Excelsior este situat in nordul statiunii , la 50m de plaja, pe faleza Marii Negre. Este un hotel de 2 stele, dispune de camere double recent renovate, la preturi foarte accesibile. ... detalii »

 

Hotel Flacara Eforie Sud ***

Hotel Flacara Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Flacara este amplasat in parcul central al statiunii Eforie Sud, inconjurat de verdeata, la 200m de plaja si aproape de Baile Reci, fiind o locatie intima si moderna, deservita de un personal calificat si ospitalier. Hotelul are parter si doua eta... detalii »

 

Hotel Genius Eforie Sud ***

Hotel Genius Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Genius este situat in centrul statiunii, foarte aproape de mare si de centrul balnear Techirghiol. Genius este un hotel nou, inaugurat in 2005 si dispune de 37 camere double si 2 apartamente.... detalii »

 

Hotel Gloria Eforie Sud **

Hotel Gloria Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este pe faleza din partea de nord a statiunii Eforie Sud, la 50m de Marea Neagra. Gloria este un hotel de 2 stele, accesibil ca preturi si totodata cu dotari moderne. ... detalii »

 

Hotel Magura Eforie Sud **

Hotel Magura Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Magura este asezat la doar 300m de plaja. Hotelul are o structura de cazare de 227 camere double cu doua paturi.... detalii »

 

Hotel Marea Neagra Eforie Sud ***

Hotel Marea Neagra Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat foarte arpoape de faleza(cca 150 m) in parcul central din statiune si in vecinatatea Bailor Reci ale statiunii. Hotelul este de 3 stele, unde facilitatile sunt chiar prezente neexistand surprize neplacute pentru turisti. ... detalii »

 

Hotel Privighetoarea Eforie Sud **

Hotel Privighetoarea Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Privighetoarea se afla in centrul statiunii, la 150m de plaja. Este un hotel intim, cochet si mdoern, ce va ofera 28 locuri de cazare.... detalii »

 

Hotel Riviera Eforie Sud **

Hotel Riviera Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Riviera este situat in partea de nord a statiunii Eforie Sud, pe faleza, la cativa metri de plaja. Reviera este clasificat la 2 stele, cu dotari standard si va ofera 129 camere double si 3 apartamente, toate avand baie proprie. ... detalii »

 

Hotel Suceava Eforie Sud **

Hotel Suceava Eforie Sud Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul statiunii, este un hotel de 2 stele si are dotarile standard ale unui astfel de hotel . Hotelul are camere double si apartamente moderne si spatioase, care dispun de baie proprie si balcon.... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top