25 Hoteluri in Constanta

Harta hoteluri Constanta
 

Hotel Voila Constanta ***

Hotel Voila Constanta Tarif de la 210 lei/camera single

Hotel Voila a fost inaugurat in luna iulie 2006, avand o capacitate de 30 de locuri, hotelul ofera turistului liniste, deconectare si servicii de cea mai buna calitate, asigurate de catre un personal cu inalta pregatire profesionala, fie ca veniti in inte... detalii »

 

Hotel Class Constanta ***

Hotel Class Constanta Tarif de la 180 lei/camera single

Hotel Class, imbina ideea unui hotel confortabil, plin de intimitate cu un design foarte rafinat raspunzand astfel tuturor cererilor si exigentelor contemporane.... detalii »

 

Hotel Balada Nej Constanta ****

Hotel Balada Nej Constanta Tarif de la 155 lei/camera single

Se afla in centrul orasului Constanta, la aproximativ 9 minute de statiunea Mamaia.Balada Nej , de o eleganta si o atmosfera deosebita, este construit in stil medieval. ... detalii »

 

Hotel Capri Constanta ***

Hotel Capri Constanta Tarif de la 150 lei/camera single

Hotelul Capri este situat aproape de B-dul Mamaia care leaga orasul Constanta de Statiunea Mamaia, avand in apropiere Teatrul de Stat, Procuratura, Sala Sporturilor, Institutul de Marina si Comisariatul Militar, Administratia Financiara.... detalii »

 

Hotel Austin Constanta ***

Hotel Austin Constanta Tarif de la 150 lei/camera single

Hotelul Austin din Constanta dispune de 31 de camere duble si 3 apartamente dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, telefon, cablu tv, internet, baie cu dus, balcon. De asemenea, hotelul mai dispune si de sala de conferinta, restaurant, bar, parcar... detalii »

 

Hotel Golden Rose Constanta ***

Hotel Golden Rose Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Golden Rose este localizat in zona Delfinariului, la 300 de metri de plaja si foarte aproape de statiunea Mamaia ( circa 1000 de metri) Hotelul are 20 camere dispuse pe 4 etaje si parcare proprie: 4 camere duble, 4 camere triple si 12 matrimoni... detalii »

 

Hotel Arion Constanta ***

Hotel Arion Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Arion se afla la 2 pasi de Portul Constanta, la 10 minute de centru.... detalii »

 

Hotel Cherica Constanta ****

Hotel Cherica Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cherica, de 4 stele, este situat in centrul orasului Constanta, la intersectia a doua mari artere: Str. Stefan cel Mare colt cu Mircea cel Batran. Hotel Cherica este gazduit de o cladire istorica, pozitionata ultracentral in Costanta.... detalii »

 

Hotel Cora Constanta **

Hotel Cora Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este de 2 stele si va asteapta intr-o cladire noua si primitoare. Hotelul se afla pe bulevardul Mamaia, foarte aproape de Delfinariu si Universitatea Ovidius, de faleza si de aici se ajunge imediat in statiunea Mamaia. ... detalii »

 

Hotel Dali Constanta ***

Hotel Dali Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

In vecinantatea Teatrului Dramatic Constanta, dar si a marii negre se afla hotelul Dali. Dali are in structura 8 apartamente si 7 camere double, dispuse pe 4 etaje. ... detalii »

 

Hotel Elton Constanta **

Hotel Elton Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se gaseste in imediata vecinatate a centrului orasului, la cateva sute de metri de Marea Neagra. Hotel modern, recent construit (in anul 2006) , va ofera 24 camere duble, 3 apartamente, 3 camere matrimoniale. ... detalii »

 

Hotel Ferdinand Constanta ***

Hotel Ferdinand Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul ofera un cadru oportun pentru sejurul dumneavoastra sau pentru calatorii in interes de afaceri, este modern si elegant aranjat , iar prin modul de pozitionare a camerelor ofera o admirabila vedere spre mare. ... detalii »

 

Hotel Gmg Constanta ****

Hotel Gmg Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Intr-o ambianta luxoasa si eleganta, Hotelul GmG din Constanta va invita sa petreceti vacante de vis pe litoralul Marii Negre. Locatia privilegiata, hotelul situandu-se la o mica distanta de plaja, serviciile de inalta clasa si personalul pregatit sa va s... detalii »

 

Hotel Guci Constanta ***

Hotel Guci Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Cu vedere spre Marea Neagra, hotelul Guci se afla in centrul orasului Constanta. Guci este un hotel de 3 stele plus, dotat cu confort deosebit, la standarde europene. ... detalii »

 

Hotel Jolie Constanta **

Hotel Jolie Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Jolie este oficial clasificat in categoria hotelurilor de 2 stele, dar standardul si conditiile oferite il situeaza cu usurinta intre hotelurile de trei stele din Romania si este locatia ideala atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de ... detalii »

 

Hotel Kleyn Constanta ***

Hotel Kleyn Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Kleyn este situat foarte aproape de Lacul Tabacariei, Delfinariu si Statiunea Mamaia, in apropierea Stadionului de fotbal. Este o varianta de cazare accesibila si apreciata. ... detalii »

 

Hotel Maria Constanta ***

Hotel Maria Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este in apropierea garii, langa Banca Comerciala Romana, de unde se poate ajunge rapid in centru, portul Marea Neagra si alte atractii turistice. ... detalii »

 

Hotel Maryiotis Constanta ***

Hotel Maryiotis Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situare langa Delfinariu si Planetariu, aproape de centrul orasului Constanta, cat si de statiunea Mamaia. Constructia are 4 etaje, numarul de camere fiind de 16 double si 4 garsoniere. ... detalii »

 

Hotel Megalos Constanta ***

Hotel Megalos Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Megalos hotel este pozitionat ultracentral in Constanta, la numai 2 Km de intrarea in statiunea Mamaia si 490 m de malul marii. Megalos construit in anul 2006 beneficiaza de o capacitate de cazare structurata pe 32 de camere double care se pot utiliza in... detalii »

 

Hotel Millenium Constanta ***

Hotel Millenium Constanta Tarif de la 0

Este situat intr-o zona bancara si financiara, deschis in 2002 si ofera servicii pentru categoria Business. Hotelul Millenium vine in intampinarea clientilo sai cu 10 camere duble, 12 garsoniere si 4 apartamente, toate utilate conform ultimelor standard... detalii »

 

Hotel New Safari Constanta ***

Hotel New Safari Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel New Safari este localizat in apropierea plajei Modern. Detine o fabuloasa priveliste spre mare. Minihotelul este unul foarte apreciat, cu preturi extrem de bune. ... detalii »

 

Hotel Royal Constanta ****

Hotel Royal Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Un serviciu atent, complet si elegant este asigurat de catre personal de inalta pregatire profesionala, oferind turistilor liniste si deconectare, discretie si servicii de cea mai buna calitate. ... detalii »

 

Hotel Scala Constanta ***

Hotel Scala Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla la cativa metri de plaja marii si foarte aproape de centrul Constantei. Este pus la dispozitia turistilor si oamenilor de afaceri si va asteapta pentru a va relaxa intr-o atmosfera confortabila si moderna. ... detalii »

 

Hotel Scorillo Constanta ****

Hotel Scorillo Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Scorillo este amplasat exact in centrul orasului, vis-a-vis de Primaria Municipiului Constanta. Hotel Scorillo este unul dintre cele mai noi unitati hoteliere deschise pentru turisti (constructia finalizata in noiembrie 2009).... detalii »

 

Hotel Traian Constanta ****

Hotel Traian Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Traian este localizat in inima orasului Constanta, la 2 pasi de renumita Plaja Modern si de Portul Tomis. Este un hotel recent construit,fiind ultima locatie de 4 stele construita in oras. Dispune de personal profesionist, si de toate facilitatile... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top