10 Hoteluri in Bran-Moeciu

Harta hoteluri Bran-Moeciu
 

Hotel Complex Cheile Gradistei Fundata Bran-Moeciu ***

Hotel Gradistea Bran-Moeciu Tarif de la 165 lei/camera single

Complexul Cheile Gradistei Fundata este situat in apropiere de partia de ski si ofera o panorama superba asupra muntilor dar si asupra Branului de aici putand vedea Castelul Lui Dracula. ... detalii »

 

Hotel Complex Cheile Gradistei Moeciu Bran-Moeciu ***

Complex Cheile Gradistei Moeciu Bran-Moeciu Tarif de la 120 lei/camera dubla

Resort-ul Cheile Gradistei Moeciu este un complex de vacanta situat intr-o locatie ideala si este format din doua hoteluri si 7 vile rustice. Cele 137 camere ale complexului ofera privelisti deosebite asupra imprejurimilor. ... detalii »

 

Hotel Contele Vladimir Bran-Moeciu ****

Hotel Contele Vladimir Bran - Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Contele Vladimir se afla in apropierea Castelului Bran, in zona Bran. Săli de conferinţă şi petreceri, Transfer aeroport, Babysitting/Servicii pentru copii, Spălătorie, Curăţătorie chimică, Facilită... detalii »

 

Hotel Hanul Bran Bran-Moeciu ***

Hotel Hanul Bran Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hanul turistic Bran, renumit la nivel national pentru calitatea serviciilor si localizare, este asezat la 300m de Castelul Bran, locul legendei Contelui Dracula. Hanul Bran dispune, in urma modernizarilor de care a beneficiat, de o capacitate de cazare ... detalii »

 

Hotel Maridor Bran-Moeciu ****

Hotel Maridor Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Maridor este situat la poalele Branului la intrarea in Bran dinspre Brasov in localitatea Tohanu Nou. Hotelul este o locatie de lux 4* ce pune la dispozitia clientilor personal calificat pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte.... detalii »

 

Hotel Piatra Craiului Bran-Moeciu ***

Hotel Piatra Craiului Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Piatra Craiului face parte din Complexul Cheile GRadistei insa este situat in localitatea Fundata Hotelul dispune de 150 de locuri de cazare cu restaurant propriu, care va asteapta cu bucatarie romaneasca si internationala.... detalii »

 

Hotel Vila Carpathia Bran-Moeciu ****

Hotel Vila Carpathia Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Vila este situata la aproximativ 650 m de Castelul Bran, obiectiv turistic de interes national. Vila dispune de 7 matrimoniale, 2 camere twin, si 1 apartment cu pat matrimonial si canapea extensibila in total 22 de locuri de cazare.... detalii »

 

Hotel Wolf 1 Bran-Moeciu ***

Hotel Wolf 1 Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in imediata apropiere a Castelului Bran complexul Wolf se bucura de o priveliste de invidiat intre celelate hoteluri din Bran. Hotelul Wolf 3* este finalizat in 2006 si ofera prin simplitate si eleganta un loc pentru relaxarea si odihna oricarui ... detalii »

 

Hotel Wolf 2 Bran-Moeciu ****

Hotel Wolf 2 Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla la intrarea in Bran chiar in spatele supermaketului cu acelasi nume. Hotelul Wolf 2 de 4 * este unul dintre cele mai cochete din statiune facand parte din lantul hotelier Wolf cu hoteluri in Arad si Bran.... detalii »

 

Hotel Minihotel Cheia Bran-Moeciu ***

Hotel Minihotel Cheia Bran-Moeciu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul complexului Cheile Gradistei, in imediata apropiere a partiei, restaurantului dar si a teleskiului. Hotelul dispune de 61 de locuri de cazare, restaurant propriu si foarte multe dotari pentru un minihotel.... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top