6 Hoteluri in Cap Aurora

Harta hoteluri Cap Aurora
 

Hotel California Cap Aurora ***

Hotel California Cap-Aurora Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel California dispune de 110 camere cu doua paturi dotte cu : televizor color cu instalatie satelit, frigider, mobilier elegant si confortabil, dus , toaleta. ... detalii »

 

Hotel Cristal Cap Aurora **

Hotel Cristal Cap Aurora Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cristal Cap Aurora se afla in centrul statiunii, la circa 20m de plaja. Cristal este un hotel de 2 stele, recent renovat, cu preturi avantajoase si conditii foarte bne de cazare. ... detalii »

 

Hotel Onix Cap Aurora **

Hotel Onix Cap Aurora Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Onix este dispus in partea de sud a statiunii Cap Aurora, foarte aproape de plaja. Este clasificat la 2 stele si ofera cazare in 216 camere double si 3 apartamente. ... detalii »

 

Hotel Opal Cap Aurora ***

Hotel Opal Cap Aurora Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Opal este amplasat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la 50 m de faleza Marii Negre. Recent modernizat, ofera turistilor petrecerea sejurului intr-un ambient modern conform clasificarii standardelor de 3 stele.... detalii »

 

Hotel Safir Cap Aurora **

Hotel Safir Cap Aurora Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Safir Cap Aurora se afla in centrul statiunii, la 30m de plaja. Plaja are nisip foarte fin si se afla intr-un mic golf. Este un hotel de 2 stele, iar cazarea se face in 110 camere double, care dispun de...... detalii »

 

Hotel Topaz Cap Aurora **

Hotel Topaz Cap Aurora Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Topaz este situat la 50m de plaja. Hotelul vine in intampinarea clientilor cu camere double cu 2 paturi, tv, frigider, mobilier modern si confortabil, baie proprie renovata. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top