17 Hoteluri in Iasi

 

Hotel Moldova Iasi ***

Hotel Moldova Iasi Tarif de la 166 lei/camera single

Hotelul Moldova Iasi este situat in centrul civic si istoric al Iasului, la numai un minut de Palas Mall, 3 km de gara si 15 minute de aeroport. Hotelul Moldova Iasi pune la dispozitia clientilor 142 camere.... detalii »

 

Hotel Ciric Iasi ***

Hotel Ciric Iasi Tarif de la 150 lei/camera single

Aflat pe malul lacului cu acelasi nume, considerat unul dintre principalele puncte de atractie ale orasului. Distanta foarte mica de aeroport (max 2 km) il face locatia perfecta pentru intalnirile de afaceri, dar si pentru agrement cum ar fi pescuitul,s... detalii »

 

Hotel Tudor Palace Iasi ***

Hotel Tudor Palace Iasi Tarif de la 145 lei/camera single

Hotelul este localizat la doua minute de Iulius Mall, la 10 minute de centrul orasului. Avand o capacitate de 23 camere, respectiv 46 locuri, hotelul este o alegere foarte buna atat pentru cei care vin in interes de afaceri, cat si pentru cei care sunt ... detalii »

 

Hotel Eden Iasi ***

Hotel Eden Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Eden este situat ultracentral in Iasi, in apropiere de cele mai importante obiective turistice si de interes general ale orasului. Capacitatea totala este de 17 spatii de cazare dintre care 16 camere double sau single si 1 apartament. ... detalii »

 

Hotel Amadeo Iasi ***

Hotel Amadeo Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Iei taxiul si la doar 10 minute de centru istoric al Capitalei Moldovei, inafara traficului, intr-o zona linistita, se afla localizat Hotelul Amadeo. Hotelul Amadeo, este un hotel cochet, deschis in 2005, este un hotel de aproape 20 de camere, care disp... detalii »

 

Hotel Astoria Iasi ***

Hotel Astoria Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pe renumita strada Lapusneanu, Hotel Astoria este situat la numai 5 minute de Gara Centrala, 20 minute de Aeroportul International si la doi pasi de statiile de transport in comun. Hotel Astoria va ofera ospitabilitate in camere single, double si suite,... detalii »

 

Hotel Bellaria Iasi ****

Hotel Bellaria Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Bellaria, locul ideal de a petrece un sejur de afaceri dar si de vizita a Capitalei Moldovei, este situat la cateva minute de mers cu masina de centrul Iasului, intr-o zona linistita in cartierul Bucium, zona recunoscuta ca si zona rezidentiala. ... detalii »

 

Hotel Belleville Iasi ***

Hotel Belleville Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Belleville este situat la o distanta relativ mica de centrul orasului, la 20 de minute de gara si la doar 10 minute de aeroport, fiind foarte aproape de obiective turistice importante. Belleville Iasi vine in sprijinul clientilor sai cu 15 spatii... detalii »

 

Hotel Concordia Iasi ****

Hotel Concordia Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Concordia este localizat la aproximativ 10 minute de cetrul aglomerat al Capitalei Moldovei dar intr-o zona linistita, la intrarea in zona rezidentiala Bucium. Hotelul dispune de 26 de camere din care 2 garsoniere cu un personal care acorda aten... detalii »

 

Hotel Dorobanti Iasi ***

Hotel Dorobanti Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Adresat in mod special turismului de afaceri, hotelul ofera conditii excelente de liniste si confort, fiind pozitionat intr-o zona de prim interes. Cele 24 de spatii de cazare impartite in 18 camere duble, 4 apartamente si 2 suite VIP dispun de facilitat... detalii »

 

Hotel Europa Iasi ****

Hotel Europa Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat intr-o pozitie perfecta pentru afaceri Hotelul Europa ofera discretia necesara intalnirilor de afaceri precum si serviciile necesare unor astfel de intalniri la cele mai inalte standarde. Avand o astfel de locatie dar si faptul ca face parte d... detalii »

 

Hotel Indiana Iasi ***

Hotel Indiana Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Hotelier Indiana este situat in centrul orasului Iasi, in apropierea zonelor de interes istoric si turistic. Hotelul dispune de cele mai moderne facilitati, camerele asigura un nivel ridicat de confort pentru un sejur relaxant si revigorant. ... detalii »

 

Hotel Little Texas Iasi ****

Hotel Little Texas Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Little Texas este localizat pe Strada Moara de Vant, in drum spre aeroport si totusi destul de aproape de centru istoric si civic al Iasului,vis-a-vis de cimitirul Sf. Petru si Pavel. Fiind un hotel de 4 stele, Hotelul Little Texas se deosebeste ... detalii »

 

Hotel Ramada Iasi ***

Hotel Ramada Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Desi situat in centrul Iasului chiar langa Palatul Culturii, RAMADA IASI este un hotel ferit de aglomeratia si zgomotul traficului din oras, fiind alegerea ideala atat pentru turistii business cat si pentru turistii leisure. Fiind situat in apropierea p... detalii »

 

Hotel Studis Iasi ***

Hotel Studis Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este un hotel de 3 stele pentru tineret, ce apartine de SC Turism Moldova SA si este situat intr-o zona considerata semicentrala a orasului. Studis are o capacitate de 172 de locuri de cazare in camere duble, apartamente si garsoniere. Hotelul S... detalii »

 

Hotel Traian Iasi ****

Hotel Traian Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Spectaculos, elegant si cu o pozitie privilegiata- in centrul orasului, Grand Hotel Traian este, ca si Palatul Culturii, Teatrul Vasile Alecsandi sau Catedrala Mitropolitana, un veritabil simbol al Iasului. Impozant si modern in acelasi timp, Grand Hote... detalii »

 

Hotel Unirea Hotel Iasi ***

Hotel Unirea Iasi Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in zona centrala a orasului Iasi, fosta capitala a Moldovei pana in 1861 si atestat istoric din 1408, Unirea Hotel se afla in apropierea celor mai importante obiective istorice si culturale dar si in apropierea principalelor institutii ale judetu... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top