10 Hoteluri in Targu Mures

Harta hoteluri Targu Mures
 

Hotel Black Lord Targu Mures ***

Hotel Black Lord Targu Mures Tarif de la 27 euro/camera single

Inaugurat in anul 2008, Hotelul Black Lord vine in intampinarea clientilor sai cu 80 de locuri de cazare in 40 de camere duble si apartamente dispuse astfel: 20 duble matrimoniale, 16 duble twin si 4 apartamente... detalii »

 

Hotel Concordia Targu Mures ****

Hotel Concordia Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Concordia, clasificat la 4 stele este situt in centrul orasului Targu Mures. Hotelul Concordia este structurat pe 5 etaje si dispune de 28 de camere double matrimoniale, 2 garsoniere, dintre care una este pentru persoanele cu dizabilitati, 4 apa... detalii »

 

Hotel Arena Targu Mures ****

Hotel Arena Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Arena este amplasat in zona de centru a orasului. Hotel Arena pune la dispozitia turistilor o ambianta eleganta, degajata de desigul in stil clasic-modern incepand de la arhitectura exterioara pana la interiorul hotelului. ... detalii »

 

Hotel Business Targu Mures ***

Hotel Business Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Business Hotel este amplasat pe partea stanga, la intrare in oras dinspre Sighisoara, aproape de centrele comerciale din zona. Business este un hotel destinat turismului de tranzit, business sau relaxare. Adaptat tendintelor actuale, ofera clientilor op... detalii »

 

Hotel Ciao Targu Mures ***

Hotel Ciao Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ciao este situat la iesirea din Targu Mures spre Cluj-Napoca, la maxim 2 km de centrul orasului. Ciao Hotel pune la dispozitie turistilor 33 de camere structurate in camere duble in regim single, camere matrimoniale, double twin si apartamente, do... detalii »

 

Hotel Continental Targu Mures ***

Hotel Continental Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Continental este pozitionat excelent, fiind amplasat in km0 al municipiului Targu Mures, la 2 pasi de cele mai importante obiective culturale, administrative si comerciale ale orasului. Aceasta locatie, ce pastreaza fara exceptie din calitatea pr... detalii »

 

Hotel Everest Targu Mures ***

Hotel Everest Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Everest este amplasat la aproximativ 9 minute de centrul municipiului Targu-Mures, aproape de Sala Polivalenta Sportiva si Parcul Sportiv Municipal. Everest pune la dispozitia turistilor o capacitate de cazare de 20 de camere structurate pe camere... detalii »

 

Hotel Grand Targu Mures ****

Hotel Grand Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Grand este situat in centul orasului,in apropierea Palatului Culturii din Targu Mures a Primariei si a Catedralei Buna Vestire. Hotelul Grand este renovat integral in anul 2010 , clasificat cu 4 stele si reprezinta una dintre constructiile de lux ... detalii »

 

Hotel Perla Targu Mures ****

Hotel Perla Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Perla este amplsat pe str. Gheorghe Doja, nr.155, la 12 km de Aeroportul din Targu - Mures. Complexul hotelier Perla va ofera o experienta unica, infiferent ca va aflati intr-o vizita de afaceri sau pur si simplu pentru relaxare. ... detalii »

 

Hotel Plaza V Targu Mures ****

Hotel Plaza V Targu Mures Tarif de la 0 euro/camera dubla

Plaza V Hotel se afla amplasat in centru orasului Targu Mures (km 0), in apropierea celor mai importante locatii din oras. Hotel Plaza V ofera experiente unice fiecarui turist, indiferent de perioada sau frecventa vizitelor prin diversitatea spatiilor d... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top