12 Hoteluri in Busteni

Harta hoteluri Busteni
 

Hotel Pensiunea Popasul Vanatorilor Busteni ****

Hotel Pensiunea Popasul Vanatorilor Busteni Tarif de la 180 lei/camera single

Asezata in Busteni, la poalele Muntilor Bucegi, intr-un cadru natural ce iti taie rasuflarea indiferent de anotimp, ... detalii »

 

Hotel Vila Ermitage Busteni ****

Hotel Vila Ermitage Busteni Tarif de la 130 lei/camera dubla

La Villa Ermitage, toate materialele folosite sunt ecologice, iar mobilierul din lemn masiv, exclusivist, este lucrat la comanda pentru pensiune.... detalii »

 

Hotel Iri Busteni ***

Hotel Iri Busteni Tarif de la 120 lei/camera dubla

Hotelul dispune de 70 locuri de cazare distribuite in 34 de camere dintre care: 18 sunt camere cu pat matrimonial, 8 camere duble twin si 4 apartamente compuse din 2 camere matrimoniale fiecare.... detalii »

 

Hotel Complex Mona Busteni **

Hotel Complex Mona Busteni Tarif de la 118 lei/camera dubla

Complexul Mona, situat pe Valea Prahovei, la poalele Muntilor Bucegi deschide usile tuturor clientilor dornici de experiente noi si momente de neuitat la munte. ... detalii »

 

Pensiune Select Busteni ***

Hotel Vila Select Busteni Tarif de la 95 lei/camera dubla

Pensiunea Select este un superb loc de relaxare, prin pozitionarea la o altitudine de aprox.800 m, in plin climat subalpin, in "bataia" brizelor ozonate care coboara din padurile de conifere ce invaluie poalele Bucegilor... detalii »

 

Hotel Apartament Luxor Busteni ***

Apartament Luxor Busteni Tarif de la 55 euro/apartament

Apartamentul Luxor Busteni este un confortabil apartament de vacanta de 3 stele, situat in inima muntilor Carpati din statiunea Busteni, Valea Prahovei, Romania.... detalii »

 

Hotel Alexandros Busteni ***

Hotel Alexandros Busteni Tarif de la 0 eurao/camera dubla

Alexandros este un hotel de 3 stele, localizat pe Valea Superioara a Prahovei Hotelul ofera spre cazare un numar de 49 de camere: 20 double, 6 apartamente cu 1,2 sau 3 dormitoare, toate decorate cu gust si cu un simt estetic desavarsit.... detalii »

 

Hotel Margaritar Busteni **

Hotel Margaritar Busteni Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Margaritar se afla localizat pe Str. Panduri nr.2, la intrarea in Busteni, in mijlocul unei privelisti de vis care lasa sa se vada Caraimanul in toata splendoarea sa. Cele 18 spatii de cazare sunt repartizate in felul urmator : 13 camere double,... detalii »

 

Hotel Mary Busteni ***

Hotel Mary Busteni Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Mary se afla localizat pe Str. Valea Cerbului nr.4, in inima statiunii Busteni, in imediata apropiere a Garii Turistii cazati la acest hotel se vor bucura de intimitatea oferita de cele 20 de camere duble, 3 camere single, 2 garsoniere, 2 apartam... detalii »

 

Hotel Mihail Busteni **

Hotel Mihail Busteni Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Mihail, situat pe Bulevardul Libertatii, in vecinatatea DN1, reprezinta o locatie de data recenta in peisajul hotelier din Busteni Hotelul poate asigura un numar de 34 de locuri de cazare... detalii »

 

Hotel Pestera Busteni ***

Hotel Pestera Busteni Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul hotelier Pestera este amplasat in Parcul Natural Bucegi, in proximitatea Manastirii Pastera Ialomicioarei Capacitatea de cazare de care Hotelul Pastera dispune este de 36 de camere duble, 6 garsoniere, 5 triple... detalii »

 

Hotel Silva Busteni ***

Hotel Silva Busteni Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Silva reprezinta o locatie excelenta pentru turistii aflati in cautarea unor momente de relaxare in mijlocul unui peisaj montan senzational Turistii vor putea sa se bucure din plin de atmosfera primitoare a acestui hotel, de conditiile de cazare ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top