6 Hoteluri in Craiova

Harta hoteluri Craiova
 

Hotel Oltenia Craiova ****

Hotel Oltenia Craiova Tarif de la 320 lei/camera single

Hotel Oltenia din Craiova este amplasat ideal, in apropierea Centrului Comercial Electroputere Mall, a Uzinei Ford si la doar 5 minute distanta de centrul orasului Craiova. ... detalii »

 

Hotel Sydney Craiova ***

Hotel Sydney Craiova Tarif de la 170 lei/camera single

Hotelul Sydney din Craiova se remarca prin eleganta si rafinamentul sau si vine in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele: 36 de camere, 2 sali de evenimente, un restaurant "a la carte" si o sala de conferinte. ... detalii »

 

Hotel Andres Craiova ***

Hotel Andres Craiova Tarif de la 140 lei/camera single

Situat in apropiere de centrul orasului Craiova, Hotelul Andres, ofera spatii de cazare clasice si romantice, precum si dotari de ultima generatie.... detalii »

 

Hotel Sport Craiova ***

Hotel Sport Craiova Tarif de la 125 lei/camera single

Hostel Sport va asigura confortul necesar unui sejur deosebit, oferindu-va serviciile unui personal calificat. Hostelul dispune de 4 camere single, 7 camere double si 2 apartamente, toate dotate la cel mai inalt standard.... detalii »

 

Hotel Bavaria Craiova ****

Hotel Bavaria Craiova Tarif de la 43 euro/camera single

Hotel Bavaria din Craiova - vine in intampinarea clientilor sai cu servicii de o calitate ireprosabila si le asigura linistea si securitatea de care acestia au nevoie. Hotel Bavaria din Craiova pune la dispozitie 32 de camere structurate in 6 apartamen... detalii »

 

Hotel Casa cu Tei Craiova ****

Hotel Casa cu Tei Craiova Tarif de la 0 euro/camera dubla

Casa cu tei, Hotel de 4 stele, este situat in Craiova la cateva minute de principalele institutii ale judetului Hotelul Casa cu tei este un vechi monument arhitectonic al Craiovei construit in 1901 in stil Art Nouveau.Astazi aceasta cladire a fost exti... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top