24 Hoteluri in Sibiu

 

Hotel Premier Sibiu ****

Hotel Premier Sibiu Tarif de la 145 lei/camera single

Hotel Premier este localizat la doar 5 minute de centrul istoric si administrativ al orasului, pe Bulevardul Vasile Milea. Hotel Premier Sibiu vine in intampinarea dumneavoastra cu o noua filozofie in industria hoteliera, "hotel in hotel. " ... detalii »

 

Hotel Ibis Sibiu ***

Hotel Ibis Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ibis este amplasat chiar pe artera principala a orasului, Calea Dumbravii, chiar in plin centrul cultural, economic si de business al orasului Sibiu. Deschis in vara anului 2009, hotelul Ibis este o locatie moderna si primitoare ideala atat pentr... detalii »

 

Hotel 11 Euro Sibiu **

Hotel 11 Euro Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla in sudul orasului si are o clasificare de 2 stele. In dotarea hotelului exista 17 spatii de cazare, club de noapte, restaurant, parcare interioara pazita. ... detalii »

 

Hotel Ana Sibiu ****

Hotel Ana Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este pozitionat in apropierea Aeroportului International,in zona de vest a orasului cu acces intrare dinspre drumul international Sebes/Deva/Cluj. Hotelul este locul perfect pentru intalniri de afaceri,hotelul dispunand de 3 Sali conferinta(incl... detalii »

 

Hotel Apollo Hermannstadt Sibiu ***

Hotel Apollo Hermannstadt Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla situat in centrul istoric al Sibiului si domina prin statura sa impresionanta si eleganta, imprejurimile. Arhitectura sa este tipica unui oras medieval, dar dotarile si facilitatile sunt ultramoderne. ... detalii »

 

Hotel Bocca Del Rio Sibiu ***

Hotel Bocca Del Rio Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este amplasat in afara Sibiului, la 18km de oras, intr-o zona mirifica la poalele Muntilor Cindrel si spre statiunea Paltinis. Drumul este modernizat si derivat din DN1 (E15A). Hotelul Bocca del Rio are o clasificare de 3 stele si va ofera 15 camere mod... detalii »

 

Hotel Casa Luxemburg Sibiu ***

Hotel Casa Luxemburg Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se gaseste in Piata Mica nr. 16 si a fost construit pe locul primei fortificatii a satului "Villa Herman", care a devenit mai tarziu orasul Sibiu. Hotel Casa Luxemburg are dotari de 3 stele si ofera 16 locuri de cazare, astfel: 1 camera single, ... detalii »

 

Hotel Casa Moraru Sibiu ****

Hotel Casa Moraru Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este asezat la 2 km de centrul istoric si 6 km de aeroport, intr-o zona rezidentiala si linistita a orasului, langa parcul "Sub Arini". Clasificarea hotelului Casa Moraru este de 4 stele si ofera conditii excelente de cazare in 4 apartamente si 6 camere ... detalii »

 

Hotel Class Hermannstadt Sibiu ***

Hotel Class Hermannstadt Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in Sibiu, aproape de centrul orasului, la doar 10 minute de mers de si in acelasi timp foarte aproape de noile centre comerciale ale orasului ( Carrefour, Real Promenada Mall). Hotelul este inaugurat la 1.11.2006; dispune de 26 de camere... detalii »

 

Hotel Continental Forum Sibiu ****

Hotel Continental Forum Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul orasului Sibiu, un oras medieval , unde te intalnesti cu istoria la tot pasul. otel Continental Sibiu este unul dintre cele mai bune hoteluri din oras. ... detalii »

 

Hotel Fantanita Haiducului Sibiu ***

Hotel Fantanita Haiducului Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este pe soseaua DN1 Sibiu-Brasov la km 296.Situat in afara Sibiului Fantanita Haiducului ofera clipe de relaxare totala intr-un cadru natural salbatic. Hotelul este renovat complet din anul 2004, este clasificat la categoria 3 stele... detalii »

 

Hotel Gallant Sibiu **

Hotel Gallant Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se situeaza in centrul orasului, langa parcul "Sub Arini" si la 2km de aeroport. Este o constructie cu doua etaje, are o capacitate de 30 de camere cu 60 de locuri, in regim single sau double. Toate spatiile de cazare au televizor, cablu, aer co... detalii »

 

Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu ****

Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Adresa exacta este: Soseaua Alba Iulia, 120, Sibiu, Jud. Sibiu. Hotelul Golden Tulip Ana Tower va ofera 81 spatii de cazare cu dotari si facilitati corespunzatoare categoriei de 4 stele. ... detalii »

 

Hotel Hilton Sibiu *****

Hotel Hilton Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat langa faimoasa padure Dumbrava, intr-un peisaj pitoresc, intre stejari seculari, la 4km de centrul Sibiului. Hotel Hilton este de categorie 5 stele, oferind conditii pentru cele mai inalte cerinte.... detalii »

 

Hotel Imparatul Romanilor Sibiu ***

Hotel Imparatul Romanilor Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in plin centrul istoric al Sibiului, langa cele mai importante obiective turistice si comerciale. Hotel Imparatul Romanilor, este cel mai fastuos hotel al Sibiului, este o cladire istorica de 3 etaje, datand din 1555. ... detalii »

 

Hotel Levoslav House Sibiu ****

Hotel Levoslav House Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Levoslav House este localizat in centrul istoric al Sibiului . Levoslav House este hotelul perfect pentru turism si calatorii de afaceri. ... detalii »

 

Hotel Libra Sibiu ****

Hotel Libra Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Libra este situat central, la 2 pasi de centrul istoric al orasului dar intr-o zona linistita, departe de agitatia si aglomeratia specifica marilor orase. Hotel Libra Sibiu este un hotel luxos, clasificat la 4 stele ce isi ofera serviciile atat oa... detalii »

 

Hotel Parc Sibiu ***

Hotel Parc Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se situeaza in centrul orasului, in Parcul Sub Arini, avand in apropiere teren de tenis, strand in aer liber, patinoar , stadion si Sala Polivalenta. Hotelul este modernizat si total renovat din anul 2005, oferind servicii si dotari de 3 stele. ... detalii »

 

Hotel Pensiunea Green House Sibiu **

Hotel Pensiunea Green House Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pensiunea Greenhouse o locatie situata aproape de centrul orasului Sibiu. Se afla in cartierul Turnisor , aproape de drumul spre Alba-Iulia. ensiunea a avut initial 5 camere de oaspeti si a fost construita de Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FD... detalii »

 

Hotel Ramada Sibiu ****

Hotel Ramada Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ramada Sibiu, deschis in 2007, situat in centrul istoric al orasului, va ofera servicii de calitate superioara si confort. Restaurantul Atrium, aflat sub cupola de sticla a Hotelului Ramada Sibiu, rasfata simturile cu specialitati traditionale si... detalii »

 

Hotel Silva Sibiu ***

Hotel Silva Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Zona de amplasare este centrala, in Parcul Sub Arini. Spatiul de cazare este reprezentat de 34 de camere cu 2 paturi, 8 camere cu pat dublu si 5 apartamente(dormitorul cu pat dublu) , 2 garsoniere, toate fiind dotate cu : TV, cablu TV, telefon, acces in... detalii »

 

Hotel Simba Sibiu ***

Hotel Simba Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Simba Hotel este situat in imediata apropiere de centrul vechi al Sibiului la confluenta celor mai importante artere care traverseaza orasul astfel ca de oriunde ati veni drumurile toate va vor aduce la noi. Stilul Simba Hotel, un mix perfect echilibrat... detalii »

 

Hotel Vestem Sibiu ***

Hotel Vestem Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Vestem este situat in localitatea cu acelasi nume,in intersectia DN 1 cu DN 7,la doar 10 minute de Sibiu. Dupa o perioada de schimbari si investitii , actualul Hotel Vestem va pune la dispozitie 26 camere atent amenajate.... detalii »

 

Hotel Villa Santa Maria Sibiu ***

Hotel Villa Santa Maria Sibiu Tarif de la 0 euro/camera dubla

Villa Santa Maria se afla pe Str. Livezii, la intrare in Sibiu, dupa Magazinul Metro a 2-a strada la dreapta. Villa Santa Maria este conceptia si ideea unei persoane de origine germana, in calitate de propietar, care a avut onoarea de a strabate lumea i... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top