26 Hoteluri in Pitesti

Harta hoteluri Pitesti
 

Hotel La Cetate Pitesti ***

Hotel La Cetate Pitesti Tarif de la 65 lei/camera single

Construit n anul 2010, hotelul surprinde prin măreţie şi prin arhitectura sa in forma unei cetati medievale. Ridicat in Valea Mare - Stefanesti, Str. Coasta Campului, Nr. 38... detalii »

 

Hotel Victoria Pitesti ****

camera dubla Tarif de la 0 euro/ camere dubla

Localizat ideal in centrul orasului , Hotelul Victoria , cu cele 96 de camere si apartamente destinate sa va ofere comfortul dorit.... detalii »

 

Hotel Muntenia Pitesti ***

Hotel Muntenia Tarif de la 0 eur/camera dubla

Hotel Muntenia, simbolul orasului Pitesti si una dintre cele mai inalte cladiri, este localizata chiar in centrul Pitestiului.... detalii »

 

Hotel Ramada Pitesti ****

Hotel Ramada Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ramada este situat pe Calea Bascovului, la numarul 1, la intrarea dinspre Brasov. Hotel Ramada Pitesti este un hotel de 4 stele ce dispune de 136 de camere de diferite tipuri.... detalii »

 

Hotel Alcadibo Pitesti ***

Hotel Alcadibo Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Alcadibo este localizat in centrul municipiului Pitesti , la cativa pasi de institutii importante precum Prefectura, Biblioteca Judeteana si Primaria orasului. Hotelul Alcadibo este o locatie de renume in turismul argesean, fiind o cladire noua , ... detalii »

 

Hotel Ambiance Pitesti ***

Hotel Ambiance Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ambiance este amplasat in zona sudica a orasului, in apropierea autostrazii Pitesti-Bucuresti si a iesirii spre Slatina. Este un hotel de 3* ultra-modern, avand dintre cele mai performante dotari si finisaje. ... detalii »

 

Hotel Arges Pitesti ***

Hotel Arges Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Arges este pozitionat in inima orasului, aproape de cele mai importante obiective turistice, institutii, puncte de interes ale orasului. Se afla la 5 minute de Primarie si de Piata Vasile Milea. Renovat in totalitate in vara anului 2010, hotelu... detalii »

 

Hotel Campus Pitesti ****

Hotel Campus Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Campus se afla intr-o zona apropiata centrului orasului Pitesti, in acelasi complex cu Universitatea Constantin Brancoveanu Hotel Campus Pitesti este un complex recent construit, ultramodern, adresat in special oamenilor de afaceri, pentru care el... detalii »

 

Hotel Cara Pitesti ***

Hotel Cara Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Cara, de 3 stele este localizat ultracentral, chiar langa Prefectura si Piata Vasile Milea. Hotelul Cara este clasificat la 3* si ofera o ambianta placuta, calitate si confort vizitatorilor sai. ... detalii »

 

Hotel Carmen Pitesti ***

Hotel Carmen Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Carmen este localizat ultracentral, la 2 pasi de Cercul Militar, Muzeul Judetean si Primarie, pe Bulevardul principal al orasului, Bulevardul Republicii. Hotelul dispune de un numar de 34 de camere, cu dotari de ultima generatie, crama, parcare ... detalii »

 

Hotel Celly Pitesti ***

Hotel Celly Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Celly, de 3 stele, este situat chiar la intrarea in oras, pe autostrada Bucuresti-Pitesti, in apropierea Vamii Piteti. Hotelul Celly, datorita dotarilor ultramoderne, fiind un hotel nou in Pitesti, dar si datorita profesionalismului personalului... detalii »

 

Hotel Cornul Vanatorului Pitesti ***

Hotel Cornul Vanatorului Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in padurea Trivale intr-un loc mirific pentru relaxare si aer curat. Hotelul Cornul Vanatorului ofera urmatoarele servicii: - room service - spalatorie - parcare - telefon - seif - comenzi pentru taximetre - servicii de posta...... detalii »

 

Hotel Duet Pitesti ***

Hotel Duet Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Duet din Pitesti este localizat ultracentral, la doar 5 minute de primarie si de toate celelalte institutii din oras. Hotelul Duet a fost inaugurat la inceputul anului 2008 si isi gaseste locul printre elita industriei hoteliere din judet. ... detalii »

 

Hotel Euro Pitesti ***

Hotel Euro Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Euro este localizat central, in apropierea Politiei Judetene Arges si a Teatrului Alexandru Davila. EuroHotel, structura de cazare etalon pe piata hoteliera din oras, a fost inaugurat in anul 2002.... detalii »

 

Hotel Iatsa Pitesti ***

Hotel Iatsa Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Iatsa este localizat in Comuna Stefanesti, localitate alipita orasului Pitesti, peste Raul Doamnei, pe soseaua veche Bucuresti - Pitesti. Ofera cale de acces directa spre Uzinele Dacia. Din cadrul Complexului Iatsa fac parte de de asemenea, o sala ... detalii »

 

Hotel Magic Pitesti ***

Hotel Magic Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul nostru este localizat central, si apartine Complexului Magic ce ofera posibilitati nenumarate pentru relaxarea dumneavoastra. Complexul Magic cuprinde, de asemenea : pizzerie, restaurant, night club - striptease, discoteca, cofertarie, inchirier... detalii »

 

Hotel Magic Trivale Pitesti ***

Hotel Magic Trivale Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

HOTEL MAGIC TRIVALE este localizat la marginea padurii Trivale. Detine multiple facilitati precum : terase, o cofetarie, 2 restaurante, club de noape, servicii rent-a-car, parcari pazite, masaj, sauna etc .... detalii »

 

Hotel Metropol Pitesti **

Hotel Metropol Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Metropol este localizat ultracentral in municipiul Pitesti. Serviciile hotelului Metropol va vor impresiona, avand tarife de 2 stele, dar conditii mult superioare.... detalii »

 

Hotel Regat Pitesti ***

Hotel Regat Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Regat este localizat ultracentral, pe bulevardul aflat la intersectia dintre ITM Pitesti si Teatrul Alexandru Davila. Se afla in vecinatatea Politiei Judetene. Hotelul regat este o structura relativ noua in peisajul turistic argesean si dispune ... detalii »

 

Hotel Sorelo Pitesti ***

Hotel Sorelo Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Sorelo este localizat la iesirea din Pitesti inspre inspre Ramnicu Valcea si Curtea de Arges, chiar langa intersectia cu noul pasaj. Hotel Sorelo este un nou hotel de 3 stele din peisajul turistic pitestean ce ofera, prin facilitatile si personalu... detalii »

 

Hotel Star Pitesti ***

Hotel Star Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Star, de 3 stele, este amplasat in localitatea Bascov, langa baza nautica cu acelasi nume, pe malul raului Arges . Hotelul Star a fost proiectat si construit in stil arhitectonic modern, dupa ultimele standarde in domeniul. ... detalii »

 

Hotel Venezia Pitesti ***

Hotel Venezia Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Venezia este situat in apropierea Autostrazii Pitesti-Bucuresti si DN5 Pitesti-Slatina, la iesirea din oras. Hotel Venetia a fost inaugurant relativ recent, in 2005. Pune la dispozitia clientilor sai , pe langa restaurantul amenajat in stil veneti... detalii »

 

Hotel Vila Ice Club Select Pitesti *****

Hotel Vila Ice Club Select Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Ice Club, singura locatie de 5 stele din regiune, este situata intr-o zona rezidentiala, linistita din apropierea stadionului si a padurii Trivale. Spatiul intim si elegant, gama variata de bauturi, cafeaua cu diferite arome, ceaiurile, bauturile racori... detalii »

 

Hotel Yaky Pitesti ***

Hotel Yaky Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Yaky este localizat aproape de centru, la 2 pasi de Gara Sud Pitesti. Hotel Yaky, de 3 stele, este o locatie moderna si eleganta ce vine in intampinarea oaspetilor sai cu 25 de spatii de cazare, dintre care 3 apartamente, iar restul camere double s... detalii »

 

Hotel Yaky Center Pitesti ***

Hotel Yaky Center Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Yaky Center, ultima aparitie pe piata hoteliera din Pitesti, este pozitionat in inima orasului, aproape de cele mai importante obiective turistice, institutii, puncte de interes ale orasului. ... detalii »

 

Hotel AMD Pitesti ***

Hotel Amd Pitesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Str. Bucovina nr.79 - varianta Prundu - Craiovei; Pitești Hotel AMD ofera posibilitatea sederii placute asigurat de cele 64 camere la confort de 3 stele.... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top