25 Hoteluri in Cluj-Napoca

Harta hoteluri Cluj-Napoca
 

Hotel SunGarden Golf & SPA Resort Cluj-Napoca *****

Hotel SunGarden Golf & SPA Resort Cluj Napoca Tarif de la 303 lei/camera single

Imaginati-va un loc in mijlocul naturii unde legenda se ingemaneaza cu misterele lumii moderne, o oaza de liniste in care se poate lasa in urma tumultuosul ritm al vietii orasului, un spatiu al relaxarii in care puteti sa beneficiati de serviciile unui c... detalii »

 

Hotel Pami Cluj-Napoca ***

Hotel Pami Cluj Napoca Tarif de la 175 lei/camera single

Hotelul proiectat cu stil si bun gust , ofera oaspetilor o senzatie placuta de familiaritate , un aer confortabil si armonios , imbinate cu servicii de calitate si tehnologie de ultima ora . ... detalii »

 

Hotel Alex&George Cluj-Napoca ***

Hotel Alex&George Cluj Napoca Tarif de la 150 lei/camera single

Alex & George Boutique Hotel*** vă oferă experienţa unică de confort, lux şi eleganţă. Abordăm ideea de ospitalitate intr-o manieră nouă şi asiguram servicii de calitate cu un personal calificat aflat... detalii »

 

Hotel Meteor Cluj-Napoca ***

Hotel Meteor Cluj Napoca Tarif de la 133 lei/camera single

Hotelul este situat in centrul civic al Municipiului Cluj -Napoca (zona zero) in fata caruia este zona pietonala, pe care sunt 2 fantani arteziene si este amplasata statuia Lupi Capitolinu Lupoaica cu Romulus si Remus donate de munici... detalii »

 

Hotel Pensiunea Siago Cluj-Napoca ***

Hotel Pensiunea Vila Siago Cluj Napoca Tarif de la 130 lei/camera single

Pensiunea Siago va primeste in confortul unor camere moderne si primitoare, dotate cu aer conditionat, plasma TV... detalii »

 

Hotel Pensiune Vidalis Cluj-Napoca ***

Hotel Pensiune Vidalis Cluj Napoca Tarif de la 130 lei/camera single

Pensiunea Vidalis Cluj Napoca dispune de 4 camere single, 4 camere duble twin, 4 camere duble matrimoniale, o camera tripla şi un studio-apartament de 50 mp cu 4 locuri si cu terasă proprie de 25mp cu o panoramă deosebita spre oraş.... detalii »

 

Hotel Pensiune Panoramic Cetatuie Cluj-Napoca ***

Hotel Pensiune Panoramic Cetatuie Cluj Napoca Tarif de la 100 lei/camera single

Pensiunea Panoramic Cetauie ofera servicii de cazare si masa la preturi accesibile. Dispune de 20 de locuri de cazare... detalii »

 

Hotel Premier Cluj-Napoca ****

Hotel Premier Cluj - Napoca Tarif de la 49 euro/camera single

Localizarea este intr-o zona linistita, in partea de vest a orasului. Utilat la cele mai inalte standarde, clasa business, are 50 camere dintre care: 2 single, 33 double, 4 suite, 10 apartamente si un apartament VIP. ... detalii »

 

Hotel Crama Haiducilor Cluj-Napoca ****

Hotel Rimini Crama Haiducilor Cluj - Napoca Tarif de la 39 euro/camera single

Hotelul Crama Haiducilor este pozitionat in cartierul Zorilor care este o zona rezidentiala, linistita si curata. ... detalii »

 

Hotel Belvedere Cluj-Napoca ****

Hotel Belvedere Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Intr-un decor feeric, pe Dealul Cetatuia, in centrul Clujului, se afla faimosul hotel "Belvedere". Dispunem de 156 camere de cazare single, double si apartamente, care sunt dotate cu televizor, cablu TV, internet wireless, telefon, minibar. ... detalii »

 

Hotel Best Western Topaz Cluj-Napoca ***

Hotel Best Western Topaz Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in imediata vecinantate a centrului istoric si comercial al Clujului, Best Western Topaz isi seduce clientii cu aerul confortabil si armonios, grija pentru detalii si senzatia d efamiliaritate. Hotelul poate fi gazda dumneavoastra si in calatorii... detalii »

 

Hotel Beta Cluj-Napoca **

Hotel Beta Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este localizat in orasul Cluj-Napoca, la 2 pasi de statia CFR Cluj (250m), de unde se poate ajunge foarte usor la principalele puncte de interes ale orasului. Hotel Beta Cluj-Napoca este o unitate hoteliera construita recent, clasificata la doua... detalii »

 

Hotel Capitol Cluj-Napoca ***

Hotel Capitol Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Capitol are o pozitionare ultracentrala, optima in orasul Cluj, fiind situat la 2 pasi de cele mai importante obiective, institutii precum Catedrala Arhiepiscopal, Primaria, Teatrul National, etc. Hotelul, cladire recent construita in oras... detalii »

 

Hotel Capitolina Cluj-Napoca ***

Hotel Capitolina Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul de 3 stele "Capitolina" se afla in centrul istoric, turistic, comercial si bancar al orasului Cluj-Napoca, fiind foarte aproape de Universitatea de Medicina si Farmacie. Dispune de 24 camere, dotate la cele mai inalte standarde europene, in spec... detalii »

 

Hotel Confort Cluj-Napoca ***

Hotel Confort Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla in Cluj-Napoca, Calea Turzii nr. 48. Aceasta artera de circulatie este una dintre cele mai importante ale orasului. Hotelul este de 3 stele si are 3 camere, in total avand 65 locuri. Toate camerele au baie proprie, TV color, cablu TV, telefon in... detalii »

 

Hotel Cristal Cluj-Napoca ***

Hotel Cristal Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cristal este localizat intr-o zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, pe strada Moldovei, langa fabrica de bere Ursus. Hotel Cristal Cluj-Napoca, prin cele 3 stele detinute reprezinta un model de confort si eleganta pe piata hoteliera a orasului.... detalii »

 

Hotel Melody Central Cluj-Napoca ***

Hotel Melody Central Cluj-Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Central Melody este pozitionat ultracentral, aproape de cele mai importante obiective ale orasului. Hotel Melody Central Cluj este amplasat este amplasat intr-o cladire istorica din 1868, fiind transformata in hotel in anul 1891. Stilul arhitecton... detalii »

 

Hotel Napoca Cluj-Napoca ****

Hotel Napoca Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla pe malul raului Somes, langa parcul orasului si stadion, dar si foarte aproape de obiectivele turistice ale municipiului Cluj-Napoca. Este o constructie frumoasa, executata in 1970 dupa un proiect care a primit Premiul Uniunii Arhitectil... detalii »

 

Hotel Onix Cluj-Napoca ****

Hotel Onix Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat in Zona Gruia pe strada Septimiu Albini, in apropiere de mari bulevarde cum ar fii: Horea si Dacia. Constructie moderna si eleganta, are toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi. ... detalii »

 

Hotel Paradis Cluj-Napoca ****

Hotel Paradis Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Paradis este locatia ideala pentru orice turist, fiind amplasat la o distanta foarte mica de principalele puncte de interes ale orasului. Amplasat intr-o zona foarte linistita a orasului, Hotelul Paradis este locatia ideala atat pentru clientii c... detalii »

 

Hotel Royal Classic Cluj-Napoca ***

Hotel Royal Classic Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Royal Classic Hotel este situat la 5 minute de centrul orasului, la 9 minute (mers pe jos) de centrul comercial Iulius Mall si la 15 minute (in trafic) de aeroport. Hotel Royal Classic este un hotel modern, fiind printre cele mai noi unitati de cazare d... detalii »

 

Hotel Seven Cluj-Napoca ***

Hotel Seven Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla pe strada Gruia nr. 2 , in apropiera centrului orasului, in locul numit "7 strazi". Hotelul are 3 etaje si dispune de o cladire noua si eleganta, oferind conditii excelente atat pentru odihna si relaxare, cat si pentru intalniri de afaceri . ... detalii »

 

Hotel Stil Cluj-Napoca ***

Hotel Stil Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat pe drumul Fagetului (pe calea Turzii spre Faget), la 5km de centrul Clujului, este o constructie din 2004. La preturi foarte competitive, are dotari la nivelul ultimelor standarde internationale, asteptand atat turisti cat si oameni de afaceri.... detalii »

 

Hotel Transilvania Cluj-Napoca ***

Hotel Transilvania Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Transilvania, unul dintre cele mai cu traditie hoteluri din Cluj-Napoca. Locatia este una medie ca si dimensiuni, dispunand de 28 de spatii de cazare , structurate in camere single, duble si apartamente.... detalii »

 

Hotel Victoria Cluj-Napoca ***

Hotel Victoria Cluj - Napoca Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Hotel Restaurant Victoria Cluj este situat in zona ultracentrala a municipiului fiind vecin cu Palatul Prefecturii, cu Catedrala Ortodoxa Romana si cu Teatrul National. CHR Victoria a fost construit in 1986 si renovat integral in perioada 2003... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top