24 Hoteluri in Oradea

 

Hotel Melody Oradea ***

Hotel Melody Oradea Tarif de la 179 lei/camera single

Adresa este: str. Transilvaniei nr.5, Oradea, Jud. Bihor, foarte aproape de soseaua E60, si la 10 km, de frotiera cu Ungaria. Hotelul este caracterizat de o abianta deosebita eleganta si rafinament si ofera 22 de camere single, double si apartamente. ... detalii »

 

Hotel Transit Oradea ***

Hotel Transit Oradea Tarif de la 150 lei/camera single

Hotelul este amplasat pe soseaua de centura ce leaga orasul de Cluj Dotarile acestui hotel sunt de 4 stele, dar la preturi de 3 stele ! Va oferim 19 camere double si 5 apartamente utilate ultramodern... detalii »

 

Hotel Maxim Oradea ****

Hotel Maxim Oradea Tarif de la 210 lei/camera single

Hotel Maxim este localizat central, fiind la cateva strazi distanta de obiective importnte din Oradea precum parcul Petofi Sandor si Muzeul Tarii Crisurilor. Hotel Maxim este o aparitie noua pe piata hoteliera a orasului, fiind un hotel destinat in prin... detalii »

 

Hotel Elite Oradea ****

Hotel Elite Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea hotelului Elite este chiar in centrul orasului Oradea, langa parcul I.C. Bratianu. Dotarea hotelului este la cele mai inalte standarde europene.... detalii »

 

Hotel Continental Oradea ****

Hotel Continental Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat in centrul orasului, pe malul principalului rau ce strabate orasul, Crisul Repede. "Continental" are 168 spatii de cazare, structurate astfel: 28 camere double, 133 camere cu pat matrimonial , 7 apartamente. ... detalii »

 

Hotel Vila Opera Oradea ***

Hotel Vila Opera Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Vila Opera este situata in centrul orasului Oradea, dar intr-o zona linistita, ce ofera tot confortul necesar unei sederi in acest oras. Hotel Vila Opera este una dintre cele mai recente locatii turistice deschise in Oradea, amenajata dupa ultimel... detalii »

 

Hotel Casa Bim Oradea ***

Hotel Casa Bim Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pensiunea Casa Bim, de 3 stele, este localizata ultracentral in Oradea. Casa Bim este o pensiune de 3 stele, amenajata in stil vanatoresc, ce va ofera tot confortul si relaxarea atunci cand vizitati orasul Oradea, fie in interes de afaceri fie din placer... detalii »

 

Hotel Terra Oradea **

Hotel Terra Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea este intr-o oaza de verdeata, langa strandul Muncipiului, pe malul Crisului Repede, dar foarte aproape de centrul orasului. Hotelul Terra are 21 de camere, dotate la un inalt nivel de exigenta: telefon, tv, cablu tv, internet, grup sanitar pr... detalii »

 

Hotel Bubu Oradea ***

Hotel Bubu Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este amplasat la doar 350m de iesirea catre Deva, pe centura Cluj-Arad-Bors, langa centre mari comerciale. Asteptam atat oameni de afaceri, dar si turisti, avand in vedere ca Baile felix sunt la numai 5km distanta. ... detalii »

 

Hotel Scorilo Oradea ***

Hotel Scorilo Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Scorilo este amplasat la doar 5 minute de centrul orasului, la o distanta de 200 m de Gara Centrala, invecinandu-se cu Muzeul Tarii Crisurilor. Este un hotel de 3 stele si are 16 spatii de cazare, astfel: camere single, double, matrimoniale, apar... detalii »

 

Hotel Atlantic Oradea ****

Hotel Atlantic Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla in centrul orasului, dar intr-o zona linistita. Hotel Atlantic are o clasificare de 4 stele, dispunand de un confort deosebit, dotari de cea mai inalta clasa si va asteapta cu un personal ireprosabil pregatit.... detalii »

 

Hotel Nevis Oradea ****

Hotel Nevis Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Nevis este amplasat in apropierea primariei, pe o artera care face legatura dintre intrarea in Oradea dinspre Arad, Aeroportul Oradea si iesirea catre Vama Bors. Hotelul este un loc ideal unde poti petrece cateva zile de vis si va pune la dispoz... detalii »

 

Hotel Lan Oradea **

Hotel Lan Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in cartierul Rogerius, langa Biserica Sfantul Apostul Andrei si in vecinatatea soselei E60. Hotelul dispune de 40 spatii de cazare cu 84 de locuri, aflate la cele mai exigente standarde.... detalii »

 

Hotel Gala Oradea ***

Hotel Gala Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Gala Oradea face parte din categoria hotelurilor de 3 stele si poate satisface cele mai pretentioase gusturi.... detalii »

 

Hotel Corola Oradea ***

Hotel Corola Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Corola se afla intr-un cartier select, cu multe constructii destinate mediilor de afaceri si rezidentiale. Hotelul Corola vine in intampinarea clientilor sai cu 6 camere single si 6 camere duble si 2 apartamente, toate utilate conform ultimelor ... detalii »

 

Hotel Vulturul Negru Oradea ****

Hotel Vulturul Negru Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat pe malul Cristului Repede, in plin centrul orasului, la cativa metri de Primaria Oradea. Vulturul Negru dispune 47 spatii cazare ce contin: camere single, double twin, matrimoniale si apartamente dotate la cele mai inalte exigente.... detalii »

 

Hotel Class Oradea ***

Hotel Class Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla intr-o zona foarte linistita, intre centrul orasului si zona de centura. Hotelul este de categorie 3 stele, dispunand de un deosebit confort, eleganta , modernism, asteptandu-va cu o calda ospitalitate.... detalii »

 

Hotel Toscana Oradea ***

Hotel Toscana Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este la cateva minute de centrul orasului. Toscana este un hotel nou construit, din august 2003, asigurand o ambianta deosebita, confort si un personal foarte bine pregatit si serviabil. ... detalii »

 

Hotel Carnival Oradea ***

Hotel Carnival Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Carnival se afla localizat ultracentral, pe strada Republicii, in apropierea unor obiective importante precum Gara Mare, Parcul Petofi Sandor si Muzeul Tarii Crisurilor. Hotel Carnival este clasificat la 3 stele, si este o noua structura in piata ... detalii »

 

Hotel Silver Oradea ****

Hotel Silver Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Silver Hotel este localizat la aproximativ cateva sute de metri de km 0 al orasului, intr-o zona verde, propice destinatiilor business, tranzit sau turismului de relaxare. Silver pune la dispozitie turistlor 31 de spatii de cazare cu urmatoarele structu... detalii »

 

Hotel Atrium Oradea ***

Hotel Atrium Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in apropipere de Muzeul Crisurilor si de Parcul Sandor Petofi in imdiata vecinatate a intersectiei cu B-dul Dacia. Aflat la cele mai inalte standarde europene si internationale, hotelul va ofera o varietate de camere, dotata fiecare cu s... detalii »

 

Hotel RHC Royal Oradea ***

Hotel RHC Royal Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul RHC Royal este localizat central in Oradea, la apoximativ 5 km de Baile Felix si Baile 1 Mai. Hotelul RHC Royal este un hotel nou construit, si dispune de 42 de locuri de cazare in camere double, single si apartamente.... detalii »

 

Hotel Living In Apart Hotel Oradea ***

Hotel Living In Apart Hotel Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Apart hotel Living In este situat in centrul orasului Oradea si este primul Apart Hotel din zona. Apart hotel Living In dispune doar de apartamente foarte spatioase, de 60, 110 si 130 metri patrati. ... detalii »

 

Hotel Impero Oradea ***

Hotel Impero Oradea Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Impero este localizat foarte aproape de centrul orasului Oradea, la doar 1 km, fiind situat in apropierea unor obiective importante precum aeroportul, gara, la 15km de vama Bors. Hotelul Impero este o locatie ultramoderna, finalizata in anul 200... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top