12 Hoteluri in Ploiesti

Harta hoteluri Ploiesti
 

Hotel Vigo Ploiesti ****

Hotel Vigo Ploiesti Tarif de la 50 euro/camera single

Hotelul Vigo din Ploiesti a fost construit in secolul trecut si in intregime restructurat in anul 2007. Hotelul dispune de 24 de camere dintre care 5 camere single, 17 camere duble, un apartament si 3 camere junior suite.... detalii »

 

Hotel Maryo Ploiesti ***

Hotel Maryo Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat in partea vestica a orasului Ploiest, hotelul Maryo este un etalon de bun gust si discretie in zona. Hotelul este de 3*, insa cu dotari multiple ce se pot regasi cu usurinta la multe hoteluri de 4*.... detalii »

 

Hotel Lido Ploiesti ****

Hotel Lido Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Lido se afla localizat pe Bulevardul Iosif Bulbuca, la doar cateva minute de Stadion si de Spitalul Judetean, in imediata proximitate a Pietii General Gheorghe Domasnean si a societatilor Electrotimis, Schneider, Metalstar, Stimel, precum si in ve... detalii »

 

Hotel Angelo Doro Ploiesti ***

Hotel Angelo Doro Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Angelo D'oro, unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Ploiesti, este pozitionat ultracentral in Ploiesti, chiar langa Colegiul National Mihai Viteazu si Tribunalul Ploiesti. Hotelul Angelo D'oro reflecta armonia epocii trecute. Se contureaza... detalii »

 

Hotel Best Ploiesti ****

Hotel Best Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Best Ploiesti este amplasat intr-o zona luxoasa a Ploiestiului, fiind incadrat perfect in acest peisaj datorita confortului sporit. Hotelul isi ofera serviciile de cazare prin cele 37 de spatii de cazare, dintre care 35 camere si 2 apartamente, am... detalii »

 

Hotel Central Ploiesti ****

Hotel Central Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se situeaza in centrul orasului Ploiesti, langa centrul comercial OMNIA si la o distanta de 45 minute de Aeroportul International Henri Coanda. Standardul este de 4 stele, camerele dispunand de sistem Vincard, aer conditionat, Tv, cablu, internet, telefo... detalii »

 

Hotel Class Ploiesti ***

Hotel Class Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Class, de 3 stele, este situat ultracentral in Ploiesti , pe strada Maramures, in apropierea punctului 0 al orasului, Piata Victoriei. Este unul dintre cele mai noi hoteluri din Ploiesti, locatie concputa pentru a oferi maxim de servicii pentru ta... detalii »

 

Hotel Forum Ploiesti **

Hotel Forum Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla la intrarea dinspre Constanta si Buzau. Aflat la standarde deosebite, hotelul Forum are 43 camere matrimoniale si duble.... detalii »

 

Hotel Phoenix Ploiesti **

Hotel Phoenix Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Aflat aproape de centrul orasului, adresa sa este Str. Fat Frumos nr. 15. Hotelul dispune de o sala de mic dejun, care poate fi transformata cu ajutorul unui sistem de sonorizare deosebit de performant, DVD, CD si retroproiector, intr-o sala de conferint... detalii »

 

Hotel Prahova Plaza Ploiesti ****

Hotel Prahova Plaza Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea este aproape de Piata Eroilor si Piata Victoriei, in centrul orasului Ploiesti. Ambianta este foarte placuta, personalul de o calitate ireprosabila, iar hotelul are 250 locuri de cazare, astfel: 10 apartamente, 20 double twin, 109 single.... detalii »

 

Hotel Star Rooms Ploiesti ****

Hotel Star Rooms Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Star Rooms Ploiesti este pozitionat central, aproape de Bdul Independentei, pe care se regasesc principalele obiective turistice si administrative ale orasului. Star Rooms este un hotel de 4 stele, confort sporit , si se adreseaza celor cu inalte ... detalii »

 

Hotel Tiara Ploiesti ***

Hotel Tiara Ploiesti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in zona centrala a Ploiestiului aproape de zona de afaceri a orasului si de importantele institutii judetene. Hotelul dipsune de 36 de camere la 3 stele cu dotari ce se pot regasi cu usurinta la hotelurile de 4 stele. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top