13 Hoteluri in Jupiter

Harta hoteluri Jupiter
 

Hotel Majestic Jupiter ***

Hotel Majestic Jupiter Tarif de la 130 lei/camera dubla

Hotelul a fost complet renovat si pune la dispozitia turistilor toate conditiile necesare unei vacante de vis la malul Marii Negre.... detalii »

 

Hotel Rio Jupiter ***

Hotel Rio Jupiter Tarif de la 110 lei/camera single

Hotel Rio este situat in sudul litoralului romanesc la intrare in statiunea Jupiter Cap Aurora, la 50 de m de plaja, este constructie noua, moderna, primindu-si oaspetii din 2004.... detalii »

 

Hotel Camelia Jupiter ***

Hotel Camelia Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Camelia este amplasat in centrul statiunii Jupiter, aproape de hotelul Meteor. Este un hotel recent renovat, cu 57 de camere double, dotate cu : tv cablu, mobilier nou, ferestre cu tamplarie pvc si geamuri termopan, pardoseala din gresie, minibar,... detalii »

 

Hotel Capitol Jupiter **

Hotel Capitol Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Capitol este situat in centrul statiunii Jupiter, la aproximativ 30m de plaja, avand o pozitie excelenta. Hotel Capitol Jupiter dispune de 221 de camere si are 14 etaje. ... detalii »

 

Hotel Cometa Jupiter **

Hotel Cometa Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cometa Jupiter este situat in centrul statiunii Jupiter, langa hotel Meteor, pe malul marii. Hotel Cometa este clasificat la 2 stele, este un hotel turn, cu camerele cu vedere la mare. ... detalii »

 

Hotel Delta Jupiter ***

Hotel Delta Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Delta, aflat in statiunea Jupiter, se afla la 50m de plaja. Hotel Delta este complet renovat, dotat si utilat conform celor mai inalte exigente si asteapta atat turisti, cat si oameni de afaceri. ... detalii »

 

Hotel Hercules Jupiter ***

Hotel Hercules Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Adresa hotelului este: Str. Brindisi, nr. 8A, Jupiter-Mangalia si se afla la doar 15m de malul marii. Hotel Hercules este dat in functiune in 2007 si este deschis tot timpul anului. ... detalii »

 

Hotel Iris-Nalba-Mimoza Jupiter ***

Hotel Iris-Nalba-Mimoza Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat in centrul statiunii Jupiter, vis-a-vis de hotel Meteor, la 100 m. de plaja. Acesta este un complex alcatuit din 3 hoteluri, cu o structura de cazare de 300 de locuri, aflate in camere single, double si apartamente. ... detalii »

 

Hotel Meteor Jupiter ***

Hotel Meteor Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla foarte aproape de plaja, la aproximativ 20 de metri . Structura de cazare este formata dintr-un numar de 223 de camere, dintre care 214 double cu baie cu dus si 9 camere triple cu baie cu cada. ... detalii »

 

Hotel Olimpic Jupiter ***

Hotel Olimpic Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Olimpc este amplasat in centrul statiunii, chiar pe malul marii. Hotelul este clasificat la 3 stele, este turn, avand parter + 8 etaje. A fost partial renovat in 2008 si ofera cazare in 214 camere double si 9 camere triple. ... detalii »

 

Hotel Scoica Jupiter ***

Hotel Scoica Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Scoica se afla in centrul satiunii, are o priveliste minunata. Este recent renovat si va ofera conditii excelente de recreere si o vacanta de neuitat.... detalii »

 

Hotel Tismana Jupiter ***

Hotel Tismana Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Tismana are amplasarea in nordul statiunii Jupiter , la aproape 200m de plaja. Tismana are o clasificare de 3 stele, cu dotari noi, noi, conditii excelente de cazare si multiple facilitati. Complexul hotelier este construit in stilul Manastirii ... detalii »

 

Hotel Violeta Jupiter **

Hotel Violeta Jupiter Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Violeta se afla situat in Jupiter in imediata apropiere a plajei. Hotelul este renovat in 2007 fiind cotat la 2 stele. Masa se poate servi la restaurantele Cometa-Meteor la cerere. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top