10 Hoteluri in Baile Herculane

Harta hoteluri Baile Herculane
 

Hotel Ferdinand Baile Herculane ***

Hotel Ferdinand Baile Herculane Tarif de la 190 lei/camera single

Piata Hercules Nr.1, Baile Herculane, Jud. Caras Severin Amenajarile si dotarile sunt la cele mai inalte standarde internationale, pentru toate cele 45 de camere double si 5 apartamente...... detalii »

 

Hotel Dacia Baile Herculane **

Hotel Dacia Baile herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Dacia, este un hotel de 2 stele ce se afla Valea Cernei statiunea fiind inconjurat de Muntii Mehedinti la Est si de Muntii cernei la vest. Hotelul are 1070 locuri in camere duble si single, echipate cu baie si dus, radio, TV color, telefon, incalz... detalii »

 

Hotel Trandafirul Galben Baile Herculane **

Hotel Trandafirul Galben Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

In statiunea Baile Herculane. Hotel Trandafirul Galben va pune la dispozitie 31 de camere, dintre care: 5 camere single,20 camere double, 6 apartamente. ... detalii »

 

Hotel Claudia Baile Herculane ***

Hotel Claudia Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Claudia se afla situat in partea de N-E a statiunii Baile Herculane , intr-un cadru pitoresc inconjurat de stanci si arbori umbrosi. Hotel Claudia este un hotel de 3 stele si are dotarile corespunzatoare acestei clasificari, toate la un standard... detalii »

 

Hotel Domogled Baile Herculane **

Hotel Domogled Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Domogled, este un hotel de 2 stele ce se afla Valea Cernei statiunea fiind inconjurat de Muntii Mehedinti la Est si de Muntii cernei la vest. Hotelul are 1070 locuri in camere duble si single, echipate cu baie si dus, radio, TV color, telefon, inc... detalii »

 

Hotel Elite Baile Herculane ***

Hotel Elite Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in mijlocul unei oaze de verdeata si liniste, parcul Vicol Hotel Elite are o clasificare de 3 stele, cu dotari corespunzatoare, dar cu preturi de 2 stele. ... detalii »

 

Hotel Geta Baile Herculane ***

Hotel Geta Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasamentul hotelului este extraordinar in mjlocul vaii dintre muntele Domogled si muntele Cerna, oferind o priveliste superba. Hotel Geta Baile Herculane dispune de 6 camere single (cu pat matrimonial), 28 camere double, 2 apartamente, restaurant pro... detalii »

 

Hotel Golden Spirit Baile Herculane ***

Hotel Golden Spirit Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Golden Spirit este se afla in statiunea Baile Herculane, intr-o zona foarte frumoasa a vaii Cernei, oferind un cadru deosebit pentru relaxare. Hotel Golden Spirit are in dotare camere cu pat matrimonial, elegante si confortabile, care dispun de ... detalii »

 

Hotel International Baile Herculane ***

Hotel International Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul nou al statiunii Baile Herculane, Hotelul International va ofera 38 de locuri de cazare in cele 12 camere si 7 apartamente la un comfort apropiat clasificarii de patru stele. Facilitati cazare: internet prin cablu, sala de fitness, p... detalii »

 

Hotel Paradis Baile Herculane ***

Hotel Paradis Baile Herculane Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Paradis se afla situat central in Baile Herculane. Structura de cazare a hotelului este urmatoarea: 2 apartamente cu cate 2 dormitoare si living, 1 camera cu 3 paturi, 15 camere cu 2 paturi, 2 camere cu 1 pat dublu (camere single). ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top