21 Hoteluri in Sinaia

 

Hotel Green Palace Sinaia ***

Hotel Green Palace Sinaia Tarif de la 100 lei/camera dubla

Green Palace Hotel este amplasat pe un platou montan intr-un cadru natural, deosebit si intim. Fiind situat la aproximativ 350 m de telecabina pe strada Tirul cu Porumbei Nr 2 in cartierul cu acelasi nume.... detalii »

 

Hotel Pensiunea New Aosta Garden Sinaia ***

Pensiunea New Aosta Garden Sinaia Tarif de la 90 lei/camera single

Pensiunea New Aosta Garden Sinaia va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in cadrul intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli. Sunt la dispozitia dumneavoastra 5 camere duble, 2 camere triple si o ca... detalii »

 

Hotel Rowa Dany Sinaia ****

Hotel Rowa Dany Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul statiunii montane Sinaia. Hotel Rowa Dany ofera 70 de spatii de cazare moderne, elegante, comfortabile. Pune la dispozitia clientilor sai 4 camere single, 4 camere apartamente si 62 camere duble ( twin si matrimoniale).... detalii »

 

Hotel Anda Sinaia ****

Hotel Anda Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Anda este localizat la cca 120 km NV de Bucuresti. in centrul orasului Sinaia, visavis de Primarie, la 100 de m de Telecabina. Hotelul Anda este clasificat la 4 stele, este o constructie de 4 etaje, dispunand de 30 de spatii de cazare.... detalii »

 

Hotel Bastion Sinaia ***

Hotel Bastion Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul hotelier este situat in imediata apropiere a Castelului Peles, pe drumul ce urca catre acesta. "Bastion" este o constructie deosebita, demna de amplasarea pe domeniul regal al Castelului Peles si de atmosfera plina de istorie si cutura, dar in ... detalii »

 

Hotel Caraiman Sinaia **

Hotel Caraiman Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul Statiunii Sinaia. Cladirea hotelului dateaza de peste 120 de ani, fiind printre primele hoteluri construite in Sinaia. ... detalii »

 

Hotel Cota 1400 Sinaia ***

Hotel Cota 1400 Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat intr-un cadru mirific, la o altitudine de 1400m, pe platoul Muntilor Bucegi. Aproape de partiile de schi de la Cota 2000 si Cabana Miorita, Hotelul "Cota 1400" ofera doritorilor locul ideal departe de stresul si aglomeratia urbana. ... detalii »

 

Hotel Cristal Stadion Sinaia **

Hotel Cristal Stadion Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cristal Stadion prin denumire ne sugereaza localizarea si anume in apropierea stadionului Municipal Sinaia, la cateva minute de centrul statiunii. Complexul hotelier Cristal Stadion pune la dispozitia turistilor o locatie relativ noua, finalizata ... detalii »

 

Hotel International Sinaia ****

Hotel International Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla la 200m de centrul statiunii, la 1 km de gara, pe soseaua DN1. Hotel International a fost construit in 1983, pentru practicantii sporturilor de iarna, iar din 2003 serveste si ca centru de afaceri si recreere.... detalii »

 

Hotel Irish House Sinaia ***

Hotel Irish House Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este amplasat in zona centrala a statiunii Sinaia, in apropierea castelului Peles. Irish House Sinaia este un singura locatie amenajata in stil cu specific irlandez, sdin statiunea Sinaia. ... detalii »

 

Hotel Mara Sinaia ***

Hotel Mara Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se situeaza la cativa km de Sinaia, la 122km de Bucuresti si 49km de Brasov. "Mara" este unul dintre cele mai bune hoteluri din tara, in ceea ce priveste confortul, serviciile, calitatea personalului, dar si datorita amplasarii intr-un peisaj mo... detalii »

 

Hotel Marami Sinaia ***

Hotel Marami Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este in imediata vecinatate a castelului Peles. Este o constructie noua, dotate cu toate facilitatile tehnologiei moderne, dar arhitectural este in stilul regal al Pelesului si se afla intr-un decor feeric. ... detalii »

 

Hotel New Montana Sinaia ****

Hotel New Montana Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea este in centrul statiunii Sinaia. Hotel New Montana are o clasificare de 4 stel, este total renovat si va ofera o atmosfera pilna de eleganta, stil si confort, indiferent daca veniti pentru recreere sau pentru afaceri. ... detalii »

 

Hotel Palace Sinaia ****

Hotel Palace Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul statiunii Sinaia. Este un hotel de 4 stele, avand o traditie de 91 de ani, care va ofera cele mai bune conditii de relaxare, refacere si afaceri. ... detalii »

 

Hotel Regal Sinaia ****

Hotel Regal Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Adresa hotelului este: Str. Soimului nr. 4A, Sinaia, fiind situat pe drumul ce urca la Cota 1400. Regal este un hotel de lux, care va ofera 7 apartamente standard (un dormitor), 6 apartamente familiale (2 dormitoare), 2 apartamente duplex (3 dormitoare)... detalii »

 

Hotel Regina Sinaia ***

Hotel Regina Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Regina este o constructie noua, clasificata la 3 stele, amplasata pe bulevardul Ferdinant, la jumatatea distantei dintre cele mai importante obiective turistice ale statiunii: Castelul Peles si Cazino. Hotelul Regina se bucura de o arhitectura ... detalii »

 

Hotel Riviera Sinaia **

Hotel Riviera Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Riviera, de 2 stele, este pozitionat in partea de nord a statiunii, intr-o zona relaxanta, la marginea padurii. Hotelul este una dintre putinele locatii din Sinaia foarte accesibile ca pret, dar cu servicii si facilitati mult superioare standardul... detalii »

 

Hotel Roberto Sinaia ***

Hotel Roberto Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Roberto Sinaia este situat in apropierea centrului statiunii Sinaia, intr-o zona inconjurata de mult spatiu verde. "Roberto" este un hotel de 3 stele, aflat intr-un peisaj montan la inaltimea de 800m, de unde se pot vedea Muntii Baiului, de un pit... detalii »

 

Hotel Rowa Dany Sinaia ****

Hotel Rowa Dany Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul statiunii montane Sinaia. Hotel Rowa Dany ofera 70 de spatii de cazare moderne, elegante, comfortabile. ... detalii »

 

Hotel Sinaia Sinaia ***

Hotel Sinaia Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Sinaia se afla in centrul orasului Sinaia, avand ca fundal maretia si splendoarea Muntilor Carpati. Este un hotel mare, cu 242 spatii de cazare, dintre care: camere single, double, triple (cu balcon) si apartamente. ... detalii »

 

Hotel Smart Sinaia ****

Hotel Smart Sinaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situare in cadrul statiunii montane Sinaia, perla Muntilor Carpati. Hotelul Smart imbina farmecul si frumusetea stilului clasic cu dotarile si tehnica moderna, aflate la un inalt nivel. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top