18 Hoteluri in Poiana Brasov

Harta hoteluri Poiana Brasov
 

Hotel Edelweiss Poiana Brasov ***

Hotel Edelweiss Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel modern, constructie noua,practic in 2003 si de altfel renovat in 2005, HOTELUL EDELWEISS este o atractie importanta atat pentru turistii de afaceri cat si pentru cei care doresc sa petreaca la munte un sejur de nuitat.Dotarile celor 14 camere fac re... detalii »

 

Hotel Aurelius Imparatul Romanilor Poiana Brasov *****

Hoteln Aurelius Imparatul Romanilor Poiana Brasov Tarif de la 0 RON / Camera simpla

Cladirea impunatoare ofera o panorama unica spre partia de schi de pe muntele Postavarul. ... detalii »

 

Hotel Acasa la Dracula Poiana Brasov ****

Hotel Acasa la Dracula Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Acasa La Dracula se afla in statiunea " Poiana Brasov intr-o zona plina de verdeata brazilor. Arhitectura hotelului Acasa la Dracula este eosebita, reprezentand un castel medieval. Camerele sunt ultramoderne, dotate cu : tv color, pay tv, minibar, ... detalii »

 

Hotel Alpin Resort Poiana Brasov ****

Hotel Alpin Resort Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Alpin este situat in centrul statiunii Poiana Brasov, iar prin pozitia sa, care ofera o panorama superba a statiunii si muntilor inconjuratori, este un loc de referinta pentru Poiana. Are 140 de camere si 4 apartamente , in fiecare aflandu-se tv c... detalii »

 

Hotel Bradul Poiana Brasov ***

Hotel Bradul Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat perfect pentru ski dar si pentru o vizita a obiectivelor din Poiana Brasov adica la baza partiei Bradul invaluit de liniste fiind o adevarata oaza de relaxare. Hotelul dispune de 55 de camere, atat double cat si single sau matrimonia... detalii »

 

Hotel Condor Poiana Brasov ****

Hotel Condor Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Condor este situat in centrul statiunii, langa partiile Postavarul si Bradul si la cativa pasi de Hotelul Piatra Mare. Hotelul dispune de 23 spatii de cazare, astfel: 21 camere double si 2 apartamente cu cate 4 locuri fiecare.... detalii »

 

Hotel Pensiune Limor Poiana Brasov ****

Hotel Pensiune Limor Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pensiunea Limor se afla langa Complexul Favorit in apropiere de partia de ski si de toate magazinele din Poiana Brasov dar si cu acces usor la piscina hotelurilor din apropiere. Unitatea dispune de 60 de locuri de cazare in camere duble si apartamente.... detalii »

 

Hotel Piatra Mare Poiana Brasov ****

Hotel Piatra Mare Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul ofera cea mai splendida priveliste a statiunii Poiana Brasov fiind situat in cel mai inalt punct al ei. Hotel Piatra Mare este total renovat si modernizat, fiind redescis in anul 2002. ... detalii »

 

Hotel Miraj Poiana Brasov ****

Hotel Miraj Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat la intrarea in statiunea Poiana Brasov, nu departe de partiile pentru ski, intr-o zona linistita, Hotelul Miraj va ofera cele mai bune conditii pentru petrecerea vacantelor dvs. Hotel Miraj este o constructie noua, moderna, fiind inaugurat in 2... detalii »

 

Hotel Miruna Poiana Brasov ****

Hotel Miruna Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Miruna este situat la poalele Masivului Postavaru, langa telecabina Kanzel si la cativa pasi de partia de ski pentru incepatori, intr-o zona extraordinar de frumoasa, inconjurata de munti. Este o constructie noua, din 1999, cu o arhitectura modern... detalii »

 

Hotel Pensiune Heraldic Club Poiana Brasov *****

Hotel Pensiune Heraldic Club Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pensiunea Heraldic Club, singura locatie de 5 stele din Poiana Brasov este pozitionata central, dar intr-o zona mirifica si relaxanta. Heraldic club, cu cele 5 stele pe deplin meritate isi ofera serviciile ireprosabile ale celei mai luxoase unitati de c... detalii »

 

Hotel Poiana Poiana Brasov ***

Hotel Poiana Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in Poiana Brasov la baza partiei Bradul in imediata apropiere a hotelului cu acelasi nume. Hotelul dispune de aceleasi dotari ca si Hotelul Bradul fiind considerat si el ca o oaza de liniste si relaxare. Salile de conferinta il face ... detalii »

 

Hotel Poiana Ursului Poiana Brasov ****

Hotel Poiana Ursului Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in zona centrala a statiunii Poiana Brasov in apropiere de partia de ski si de Complexul Favorit la daor cativa zeci de metrii. Hotelul este incadrat in categoria 4 stele cu multe facilitati care il fac invidiat de toate hotelurile d... detalii »

 

Hotel Princess Club Poiana Brasov ****

Hotel Princess Club Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul nostru se afla intr-o frumoasa poienita in zona complexului Milana(zona Ruia), la doar 10 minute de mers pe jos de partia de ski. Hotel "PRINCESS CLUB" este cea mai recenta aparitie pe piata hoteliera a celei mai frumoase statiuni montane din ta... detalii »

 

Hotel Rina Tirol Poiana Brasov ***

Hotel Rina Tirol Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Tirol se afla in centrul cele mai frumoase statiuni montane a Romaniei, Poiana Brasov si este construit in 1999 in stil arhitectural tirolez, de societate mixta romano-elvetiana. Construit intr-un remarcabil stil tirolez, hotelul nostru reuseste sa... detalii »

 

Hotel Rina Vista Poiana Brasov ***

Hotel Rina Vista Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in centrul statiunii Poiana Brasov, in mijlocul naturii, Hotelul Vista 3* face parte din lantul hotelier RINA HOTELS. Hotelul Rina Vista are in portofoliu 88 de camere Double, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un sti... detalii »

 

Hotel Royal Poiana Brasov ***

Hotel Royal Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Royal este situat intr-o zona plina de verdeata, inconjurata de munti, a statiunii Poiana Brasov. Royal dispune de 18 camere double si 11 apartamente ( 8 apartamente de lux cu jacuzzi si cabine de duscu hidromasaj), frigider cu minibar, tv, tv c... detalii »

 

Hotel Ruia Poiana Brasov ****

Hotel Ruia Poiana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ruia este amplasat in centrul statiunii Poiana Brasov la altitudinea de 1000m, in masivul Postavarul, intr-un decor montan de vis. Hotel Ruia a fost preluat in 2001 de marele fotbalist Adrian Ilie, care l-a transformat intr-un elegant si confort... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top