41 Hoteluri in Timisoara

Harta hoteluri Timisoara
 

Hotel Castel Royal Timisoara ****

Hotel Castel Royal Timisoara Tarif de la 180 lei/camera single

Hotelul Castel Royal din Timisoara este construit in 2013 in stilul unui castel neo-renascentist german, hotelul va ofera 15 camere si apartamente spatioase cu o capacitate totala de 31 de locuri in categoria de patru stele.... detalii »

 

Hotel Delpack Timisoara ****

Hotel Delpack Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in centru istoric al Timisoarei, unde veti descoperi unicitatea mobilierului si serviciilor hotelului ce tin de afaceri dar si de relaxare in timpul liber. Hotelul are 40 de spatii de cazare ( 35 camere standard, 3 junior suites, 2... detalii »

 

Hotel 2000 Timisoara ***

Hotel 2000 Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat pe Calea Dorobantilor, la doar 5 minute de Aeroportul Traian Vuia, intr-un cadru natural de o rara frumusete si in proximitatea Garii Timisoara Est si a Canalului Bega, Hotelul 2000 nu poate trece neobservat de ochiul clientului modern, dornic d... detalii »

 

Hotel Adriatico Timisoara ***

Hotel Adriatico Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Inclus in categoria locatiilor de 3 stele, Hotelul Restaurant Adriatico este amplasat in zona Ion Ionescu de la Brad (in proximitatea Iulius Mall), pe strada cu acelasi nume, in imediata proximitate a societatii Mectrans. Atmosfera calda, placuta, intim... detalii »

 

Hotel Angellis Timisoara ****

Hotel Angellis Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Angellis, de 4 stele, este amplasat intr-o zona ideala a orasului Timisoara, de la hotel putandu-se ajunge atat la Aroport cat si in centrul orasului in doar 10 minute de mers cu masina si 5 minute de centrul comercial Iulius Mall. Angellis este p... detalii »

 

Hotel Apollo Timisoara ***

Hotel Apollo Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat pe Calea Aradului 158, in imediata proximitate de inima Timisoarei, de Piata Consiliul Europei si de Parcul Botanic, hotelul Apollo reprezinta fructul unor eforturi concertate de a oferi pietii hoteliere timisorene un produs de calitate. Servic... detalii »

 

Hotel Arinis Timisoara ***

Hotel Arinis Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Arinis se afla chiar in centrul istoric ai Timisoarei, la doar 1km de centrul nou. Se afla la 2 pasi de obiective importante, precum Catedrala Catolica, Fabrica de Bere, Parcul Poporului. Hotel Arinis, de 3 stele, este unul dintre cele mai noi hot... detalii »

 

Hotel Arizona Timisoara ***

Hotel Arizona Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Arizona isi are locatia intr-o arie linistita a Timisoarei, pe Str. Muzicescu 169, la doar cateva minute de inima orasului si de gara, si la aproximativ 20 de minute de Aeroportul International Traian Vuia. Ambianta primitoare, caldura cu care s... detalii »

 

Hotel Arta Timisoara ***

Hotel Arta Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Noul hotel Arta, de 3 stele, este pozitionat la iesirea din Timisoara, spre aeroport, pe calea Lugojului. Arta Hotel, unul dintre cele mai noi hoteluri de pe piata turistica a Timisoarei, va ofera conditii la nivel european la tarife acceptabile. Intruc... detalii »

 

Hotel Aurelia Timisoara ***

Hotel Aurelia Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Aurelia se afla localizat pe DN 59, Str. Sagului, in imediata proximitate a centrului Metro 1 si a numeroase reprezentante auto (Skoda, Opel, Ford, Citroen, Chevrolt, Daewoo) si a Casei Auto Timisoara. Hotelul Aurelia este sinonimul elegantei, r... detalii »

 

Hotel Best Western Ambassador Luxury Timisoara ****

Hotel Best Western Ambassador Luxury Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Best Western Ambassador Luxury se afla amplasat in partea de sud-vest a Timisoarei , la mai putin de un sfert de ora de inima orasului. Hotelul se face remarcat prin stilul elegant si cochet ce incanta ochiul turistului care ii trece pragul. Best... detalii »

 

Hotel Boavista Timisoara ***

Hotel Boavista Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat pe Aleea F.C. Ripensia, la doar cateva minute de Piata Leonardo da Vinci, de Sala Olimpia si de Gara Timisoara si la 20 de minute de Aeroportul Traian Vuia. Hotelul Boavista pune la dispozitia turistilor apartamente de lux, camere in regim sing... detalii »

 

Hotel Boca Junior Timisoara ****

Hotel Boca Junior Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Boca Junior se afla amplasat pe Strada Simoin Barnutiu nr. 29, la jumatatea distantei dintre Aeroportul Traian Vuia si inima Timisoarei. Hotelul reprezinta o aparitie de data noua in industria hoteliera timisoreana, cu un design modern, ce ofera ... detalii »

 

Hotel Casa de la rosa Timisoara ***

Hotel Casa de la rosa Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat in partea sudica a Timisoarei, pe Str. Urseni nr. 16B, in ambianta unui elegant cartier residential, la mai putin de un sfert de ora de inima orasului. Hotelul impresioneaza chiar de la prima vedere, prin sarmul deosebit al design-ului, ce poar... detalii »

 

Hotel Central Timisoara **

Hotel Central Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Central se afla localizat pe Str. N. Lenau, in vecinatatea Pietii Revolutiei, a Pietii Victoriei si a istoricului Castelul al Huniazilor, precum si a unor spatii de recreere, cum ar fi Parcul Justitiei, Parcul Rozelor, Parcul Catedralei. In indu... detalii »

 

Hotel Club Senator Timisoara ***

Hotel Club Senator Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Senator se afla amplasat pe DN6, drum care leaga Timisoara de Lugoj-Bucuresti, la numai 1 km de Timisoara si tot atat fata de Aeroportul International Timisoara. Hotelul dispune de 15 camere, 5 sali de conferinte, o sala de festivitati precum si... detalii »

 

Hotel Doria Timisoara ***

Hotel Doria Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat pe Str. Moldovei nr. 10, in proximitatea Canalului Bega si a societatii Temeco, si in apropierea principalelor cai de acces catre centrul Timisoarei. Hotelul se adreseaza atat turistilor aflati in Timisoara in interes de afaceri cat si celor in... detalii »

 

Hotel Euro Timisoara ***

Hotel Euro Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Euro se afla amplasat in imediata proximitate a raului Bega, a Fabricii de Bere Timisoreana si a Parcului Poporului, si la doar cateva minute de cele mai importante atractii ale orasului. Hotelul Euro dispune de 33 de camere single, 11 double si ... detalii »

 

Hotel Excelsior Timisoara ****

Hotel Excelsior Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat pe Str. Romulus nr. 36, Hotelul Excelsior beneficiaza de o pozitie privilegiata in peisajul timisorean, fiind localizat chiar in centrul orasului. Bunul gust si calitatea serviciilor prestate, locatia excelenta, design-ul inspirat si de bun-gust... detalii »

 

Hotel Koronna Timisoara ****

Hotel Koronna Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in partea de sud a orasului, la 10 minute de centrul istroric, la 10 minute de Gara de Nord si la 30 de minute de aeroportul international Traian Vuia. Cazarea la Hotel Koronna din Timisoara este alegerea perfecta atunci cand este vo... detalii »

 

Hotel Larissa Timisoara ***

Hotel Larissa Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Larissa, de 3 stele, este amplasat ideal in Timisoara, fiind la 10 minute pe jos de centrul istoric, si 5 minute de renumitul centru Iulius Mall. Distanta pana la Aeroport este de 15 minute. Este un hotel recent redeschis pe piata hoteliera a ora... detalii »

 

Hotel Neon Timisoara ***

Hotel Neon Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Neon se afla amplasat pe Calea Aradului nr. 85, pe cea mai mare cale de acces a resedintei de judet, in imediata vecinatate a Pietei Consiliului Europei, ceea ce permite accesul facil catre zona centrala a Timisoarei. Hotelul isi asteapta distin... detalii »

 

Hotel NH Timisoara Timisoara ****

Hotel NH Timisoara Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat in inima Timisoarei, pe Strada Pestalozzi nr.1, in proximitatea Universitatii, a Parcului Poporului si a societatii Electrica, Hotelul NH Timisoara imbina confortul cu tehnologia moderna pentru a oferi oaspetilor sai momente cat mai agreabile. ... detalii »

 

Hotel Nord Timisoara **

Hotel Nord Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Nord, inclus in categoria 2 stele, este localizat pe Bl. General I. Dragalina, in imediata proximitate a punctului feroviar Gara de Nord Timisoara si a Pietii Alexandru Mocioni. Camerele beneficiaza de cele mai moderne dotari, iar serviciile ce ... detalii »

 

Hotel North Star Continental Resort Timisoara ****

Hotel North Star Continental Resort Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul North Star Continental Resort beneficiaza de o pozitie privilegiata in peisajul hotelier timisorean, fiind amplasat in inima orasului, pe Bulevardul Revolutiei 1989, in proximitatea parcurilor Civic si Copiilor, la 20 de minute de Aeroportul Traia... detalii »

 

Hotel Pacific Timisoara ***

Hotel Pacific Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Pacific isi are locatia pe principala cale de acces spre Aeroportul Traiav VUia si inima Timisoarei, fiind amplasat in proximitatea Punctului feroviar Gara Timisoara Est, a Pietii Badea Cartan si a Bulevardului Take Ionescu. Turistii care au pla... detalii »

 

Hotel President Timisoara ***

Hotel President Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul President isi are locatia in centrul vechiului castru Timisiensis, pe Str. Dinu Lipatti, la mica distanta de Gara Timisoara Nord si in apropierea unor spatii verzi. Hotelul President se impune in peisajul hotelier timisorean printr-un design apa... detalii »

 

Hotel Ramina Timisoara ***

Hotel Ramina Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat in imediata apropiere a Aeroportului International Traian Vuia(2km) si la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Timisoara. Hotelul Ramina dispune de 15 camere single sau double si de 2 apartamente foarte generoase ca si dimensi... detalii »

 

Hotel Reghina Blue Timisoara ****

Hotel Reghina Blue Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Reghina Blue se afla localizat pe Str. Cozia, in proximitatea Pietii Tineretului, a Stadionului si la mai putin de un sfert de ora de control vechiului castru Timisiensis. Atmosfera in care Hotelul Reghina Blue isi intampina oaspetii este una fam... detalii »

 

Hotel Roco Timisoara ****

Hotel Roco Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul nostru e localizat pe drumul european E70 la numai 13 km de Timisoara(pe ruta Timisoara-Lugoj)si la 2 km de orasul Recas. Se patrunde in incinta hotelului direct de la sosea,se trece apoi pe langa o frumoasa livada pentru ca mai apoi sa se ajung... detalii »

 

Hotel Royal Plaza Timisoara ***

Hotel Royal Plaza Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Royal Plaza este situat pe Str. Lorena, nr. 1, intr-o zona linistita a orasului Timisoara, bucurandu-se de vecinatatea relaxanta a unui parc cu arbori seculari. Oferim oaspetilor nostri 21 de camere si 4 apartamente amenajate si dotate conform ceri... detalii »

 

Hotel Strelitia Timisoara ***

Hotel Strelitia Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Strelitia se afla localizat pe drumul European E70, mai exact pe Str. Simion Barnutiu nr.44, la numai cateva minute de inima Timisoarei si intr-o zona ce permite accesul facil catre Aeroportul International Traian Vuia. Acest hotel se remarca pr... detalii »

 

Hotel Sydney Timisoara ***

Hotel Sydney Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat pe Str. Horia nr.110, intr-o zona protejata de tumultul cotidian al orasului contemporan, Hotelul Sydney se recomanda de la sine ca purtator de cuvant al elegentei, rafinamentului, bunului gust si confortului. Hotelul Sydney este sinonimul stilul... detalii »

 

Hotel Tresor Timisoara ****

Hotel Tresor Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Inclus in clasa hotelurilor de 4 stele, Tresor face nota distincta in industria hoteliera timisoareana prin lux, rafinament deosebit si un design spectaculos. Hotelul isi intampina distinsii oaspeti cu un numar de 46 de spatii de cazare, cu pat matrimon... detalii »

 

Hotel Tristar Timisoara ***

Hotel Tristar Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Tristar se afla localizat in apropierea Stadionului Municipal si a Pietii Tineretului, pe Str. Aries nr.19 si in imediata intersectie a Str. Cluj cu Str. 1 Decembrie. Punctul de plecare a serviciilor si facilitatilor oferite de Hotelul Tristar i... detalii »

 

Hotel Valentina Timisoara ***

Hotel Valentina Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Valentina este localizat in inima Timisoarei, la doar cateva minute de punctul feroviar Gara de Nord, la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Traian Vuia. Hotelul Valentina pune la dispozitia clientilor sai servicii de o aleasa calitate car... detalii »

 

Hotel Victoria Timisoara ***

Hotel Victoria Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Victoria se bucura de o pozitie privilegiata in peisajul hotelier timisorean, fiin amplasat in chiar inima Castrului Timisiensis, pe Str. Lucian Blaga, in imediata proximitate a Pietii Victoriei, Primariei Timisoara, Catedralei Patriarhale, Castel... detalii »

 

Hotel Perla 4 Timisoara ****

Hotel Perla 4 Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Hotelier Perla este o unitate de turism situata in centrul Timisoarei compusa din trei hoteluri de trei stele (Perla 1, Perla 2, Perla 3) si un hotel de categoria patru stele (Perla 4). Complexul nostru detine camere cu aer conditionat, cablu T... detalii »

 

Hotel Perla 3 Timisoara ***

Hotel Perla 3 Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Facand parte din complexul Perla compus din 4 hoteluri dintre care unul de 4 stele si 3 de 3 stele hotelul Perla 3 ste situat in partea centrala a orasului Timisoara. Facilitatile Hotelului Perla 3 sunt de invidiat pentru un hotel de 3 stele: internet w... detalii »

 

Hotel Perla 2 Timisoara ***

Hotel Perla 2 Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat in interiorul Complexului Hotelier PERLA din Timisoara, complex compus din cele 4 hoteluri de 3 si 4 stele. Facilitati oferite de hotel: wireless, CATV, aer conditionat, sala de conferinte, camere cu balcon, bar, restaurant propriu cu mancar... detalii »

 

Hotel Perla 1 Timisoara ***

Hotel Perla 1 Timisoara Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Hotelier Perla este o unitate de turism situata in centrul Timisoarei compusa din trei hoteluri de trei stele (Perla 1, Perla 2, Perla 3) si un hotel de categoria patru stele (Perla 4). Hotelul ofera un total de 102 camere si apartamente dotat... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top