5 Hoteluri in Gura Humorului

Harta hoteluri Gura Humorului
 

Hotel Best Western Bucovina Gura Humorului ****

Hotel Best Western Bucovina Gura Humorului Tarif de la 40 euro/camera dubla

Aflat in imediata apropiere a faimoaselor manastiri pictate,inconjurat de obcinele bucovinene. Purtind marca unei viziuni hoteliere moderne cu servicii personalizate ,Best Western Bucovina a devenit una din locatiile preferate ale organizatorilor de s... detalii »

 

Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului ****

Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Toaca Bellevue este situat la aproximativ 5 km de Manastirea Voronet si Gura Humorului, intr-un loc discret si elegant. Hotelul dispune de un numar de 33 de camere, 4 de camere matrimoniale, 24 camere twin, 2 apartamente si 3 garsoniere, dotate mod... detalii »

 

Hotel Pensiunea Elegance Gura Humorului ****

Hotel Pensiunea Elegance Gura Humorului Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat la aproximativ 2 km de centrul orasului Gura Humorului. Pensiunea dispune de un numar total de cazare de 24 de locuri, 8 camere atat camere duble matrimoniale cat si double twin, si doua apartamente dotate cu cate 2 camere(camera de z... detalii »

 

Hotel Pensiunea Diva Gura Humorului ***

Hotel Pensiunea Diva Gura Humorului Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul"Pensiunea Diva" este situat intr-o zona selecta a judetului Suceava, in zona Varful Dealului, la doar 8 km de Gura Humorului si 25 km de Suceava. Hotelul dispune de o capacitatae de cazare de 20 de locuri, in 10 camere, 8 duble matrimoniale si 2 ... detalii »

 

Hotel Ramona Gura Humorului ***

Hotel Ramona Gura Humorului Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ramona este situat in apropierea centrului orasului Gura Homorului, la aproximativ 800 de m distanta de acesta. Hotelul dispune de o capacitate de cazare de 30 de locuri, punand la dispozitia clientilor 3 camere double twin, 5 double matrimoniale... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top