70 Hoteluri in Mamaia

 

Hotel Hawaii Mamaia ****

Hotel Hawaii Mamaia Tarif de la 341 lei/camera single

Hotelul Hawaii este unicat in statiunea Mamaia datorita faptului ca toate cele 25 apartamente si 5 camere duble au vedere frontala spre Marea Neagra precum si pozitiei privilegiate care apropie turistul de zona de nord a Statiunii Mamaia,unde se afla... detalii »

 

Hotel Scapino Mamaia ****

Hotel Scapino Mamaia Tarif de la 250 lei/camera single

Hotelul Scapino Conceput si realizat intr-o nota moderna, hotelul a fost catalogat la un standard de 4 stele si este o aparitie unica pe Litoralul Romanesc. ... detalii »

 

Hotel Corabia Piratilor Mamaia ***

Hotel Corabia Piratilor Mamaia Tarif de la 120 lei/camera dubla

Clubul de vacanta Corabia Piratilor este singurul complex de vile din zona Mamaia Nord, care oferta spre inchiriere apartamente duplex clasificate la 3 stele in regim hotelier. ... detalii »

 

Hotel GG Gociman Mamaia ****

Hotel G.G.Gociman Mamaia Tarif de la 82 euro/camera single

Hotelul G.G.Gociman Mamaia inaugurat in vara anului 2005, modernizat in anul 2012 intr-un stil care combina confortul cu eleganta, va invita sa-i pasiti pragul pentru a descoperi o locatie unica pe malul Lacului Siutghiol unde veti simti libertatea si i... detalii »

 

Hotel Grand Hotel Rex Mamaia *****

Grand Hotel Rex Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Rex ocupa o pozitie privilegiata, in centrul statiunii Mamaia si este unul dintre cele mai luxoase si grandioase hoteluri de pe litoralul Marii Negre. ... detalii »

 

Hotel Albatros Mamaia ***

Hotel Albatros Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul statiunii Mamaia, la 50m de plaja si are o pozitie deosebita, deoarece este la cativa metri de Zona Casiono si statia de Telegondola si cu acces usor la la toate atractiile din statiune. Albatros este un hotel de 3 stele, reno... detalii »

 

Hotel Alcor Mamaia **

Hotel Alcor Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este in partea de nord a statiunii, la numai 20m de plaja. Hotel Alcor are 5 nivele si 238 de camere single, double si apartamente, dotate cu baie proprie, balcon, tv color, cablu tv, frigobar.... detalii »

 

Hotel Ambasador Mamaia ***

Hotel Ambasador Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ambasador Mamaia este situat in zona de nord a statiunii, la numai 50m de plaja cu nisip fin si cu latimea de 130m, fiind insorita tot timpul zilei. Categoria hotelului este de 3 stele, constructia are 6 nivele si 250 de locuri de cazare.... detalii »

 

Hotel Amiral Mamaia ****

Hotel Amiral Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in nordul statiunii , la cativa metri de plaja si impreuna cu hotelurile "Comandor" si "Orfeu" face parte dintr-un complex turistic foarte apreciat in Mamaia. Hotel Amiral Mamaia este clasificat la categoria 4 stele, este renovat di... detalii »

 

Hotel Arcadia Mamaia ****

Hotel Arcadia Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Arcadia este asezat in zona Mamaia Nord, intr-o zona relaxanta, departe de agitatia aglomeratei statiuni Mamaia, intr-un cadru pitoresc. Arcadia pune la dispozitia clientilor sai un intreg complex hotelier, cu bar , restaurant, sala de conferint... detalii »

 

Hotel Astoria Mamaia ***

Hotel Astoria Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului Astoria este in zona centrala a statiunii Mamaia, la aproximativ 50m de plaja. Categoria hotelului este de 3 stele si a fost recent modernizat si renovat in anul 2005, dispunand de 198 camere double...... detalii »

 

Hotel Aurora Mamaia **

Hotel Aurora Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Aurora se situeaza la intrarea in statiunea Mamaia, la cativa metri de plaja, pe faleza Marii negre si la 150m de Teatrul de Vara si Complexul Comercial Perla. Hotel Aurora este un hotel de 2 stele, renovat complet. Fiind dispus perpendicular pe m... detalii »

 

Hotel BavariaBlu Mamaia ****

Hotel Bavaria Blu Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat la intrarea in statiune, la circa 20m de plaja. Dotarile hotelului se afla la inalte standarde internationale, cuprinzand: hol receptie elegant si impunator, salon restaurantcu 100 de locuri, bar receptie, spatii comerciale, sala de ... detalii »

 

Hotel Blue Beach Mamaia ***

Hotel Blue Beach Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat pe nisipul alb al Marii Negre, in zona de nord a statiunii, numita si Summerland, Blue Beach Studios ofera locatia perfecta: la numai cateva minute de mers, puteti gasi restaurante cu specific divers (fructe de mare, specialitati braziliene, chi... detalii »

 

Hotel Bulevard Mamaia ****

Hotel Bulevard Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul hotelier Bulevard dispune de o frumoasa panorama asupra lacului Tabacarie, si este una dintre cele mai rafinate constructii din Mamaia. Complexul hotelier Bulevard dispune de 2 hoteluri, unul de 4* si unul de 3*. ... detalii »

 

Hotel Central Mamaia ***

Hotel Central Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla in partea opusa a lacului Siutghiol, la 50m de plaja. Hotel Central Mamaia este total modernizat din anul 2006 si ofera conditii la cele mai inalte standarde europene. Dispune de 120 de camere si 3 apartamente unde a fost schimbat intreg mobilie... detalii »

 

Hotel Club California Mamaia *****

Hotel Club California Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Club California, de 5 stele, este pozitionat ideal in inima statiunii Mamaia, intr-o zona panoramica, pe malul lacului Siutghiol. Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Club California este locul ideal pentru relaxarea turistilor cu pretentii inalte ... detalii »

 

Hotel Club Scandinavia Mamaia *****

Hotel Club Scandinavia Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Club Scandinavia este situat in Mamaia, cea mai frumoasa statiune a litoralului romanesc, numita Perla Marii Negre, pe malul lacului Siutghiol. Hotelul este clasificat la categoria 5 stele, avand dotarile si facilitatile caracteristice acestei cla... detalii »

 

Hotel Comandor Mamaia ****

Hotel Comandor Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in nordul statiunii, langa Hotel Amiral, si datorita paralelitatii cu linia tarmului, o parte din camere au vedere spre mare si alta parte au vedere spre lacul Siutghiol. Este un hotel de 4 stele, total renovat in 2006, care va pun... detalii »

 

Hotel Condor Mamaia ****

Hotel Condor Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in zona de centru a statiunii, in apropierea Cazinoului. Capacitatea de cazare este de 272 de locuri in 131 de camere double, 6 single si 2 apartamente.... detalii »

 

Hotel Dacia Sud Mamaia ***

Hotel Dacia Sud Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Dacia Sud este situat la intrarea prin partea sudica a statiunii. Este un hotel de 3 stele, deschis permanent oaspetilor. Dispune de 164 de camere, impartite astfel: 72 camere cu 2 paturi, 70 camere cu pat dublu, 20 camere cu pat matrimonial, 2 ap... detalii »

 

Hotel Delfin Mamaia **

Hotel Delfin Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Delfin este amplasat la intrarea dinspre Constanta, in partea de sud a statiunii, la aproximativ 70m de plaja. Hotel Delfin este clasificat la 2 stele si ofera cazare la preturi accesibile tuturor turistilor, care iubesc marea. ... detalii »

 

Hotel Delta Mamaia **

Hotel Delta Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Delta este situat in partea de sud a statiunii la aproximativ 80m de plaja. Hotel Delta are o clasificare de 2 stele, este renovat de curand si este aproape de Constanta, Aqua Magic si Satul de Vacanta.... detalii »

 

Hotel Doina Mamaia **

Hotel Doina Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Doina se afla la intrarea in statiunea Mamaia si face parte din grupul de 4 hoteluri de 10 etaje din apropierea parcului Aqua Magic. La hotel se poate ajunge direct din drumul principal cu autoturismul sau maxi-taxi.... detalii »

 

Hotel Fati Club Mercur Mamaia **

Hotel Fati Club Mercur Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Hotelier Fati Club se afla in zona centrala a statiunii, vis-a-vis de Club Scandinavia, la cativa zeci de metri de plaja si este format din 2 hoteluri, fostele "Mercur" si "Minerva" . Are o clasificare de 2 stele si a fost renovat in 2007. Fat... detalii »

 

Hotel Fati Club Minerva Mamaia ***

Hotel Fati Club Minerva Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Hotelier Fati Club se afla in zona centrala a statiunii, vis-a-vis de Club Scandinavia, la cativa zeci de metri de plaja si este format din 2 hoteluri, fostele "Mercur" si "Minerva" . Are o clasificare de 3 stele si a fost renovat in 2007. Fati... detalii »

 

Hotel Dona Mamaia ***

Hotel Dona Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Dona este un hotel nou, clasificat la trei stele, avand o pozitionare ideala, in centrul statiunii Mamaia, aproape de toate obiectivele turistice ale acestei statiuni. Locatia hotel Dona, clasificat la 3 stele superior, este un hotel cochet, mediu ca dim... detalii »

 

Hotel Dorna Mamaia ***

Hotel Dorna Constanta Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea hotelului este in nordul statiunii, intr-o frumoasa zona verde, la aprox. 100m de plaja si are vedere spre lacul Siutghiol si Marea Neagra. Este total renovat din anul 2006 si ofera conditii deosebite la inalte standarde europene. Dispune de 14... detalii »

 

Hotel Dunarea Mamaia **

Hotel Dunarea Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in sudul statiunii Mamaia, langa parcul Aqua Magic, la 150m de plaja. Hotel Dunarea are o clasificare de 2 stele si ofera un raport bun calitate/pret, conditiile de cazare sunt deosebit de bune, iar preturile accesibile. ... detalii »

 

Hotel Euro Caraiman Mamaia ***

Hotel Euro Caraiman Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

In nordul statiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Hotelul are categoria 3 stele, dispune de restaurant categoria cu linie de autoservire...... detalii »

 

Hotel Fantasy Beach Mamaia ****

Hotel Fantasy Beach Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea este in partea de nord a statiunii, pe plaja. Hotel Fantasy Beach are 2 corpuri, parcare, parter+4 etaje, lift, piscina, restaurant cu terasa, bar de zi. ... detalii »

 

Hotel Flora Mamaia **

Hotel Flora Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Flora este situat in zona centrala a statiunii, in apropierea clubului Melody. Hotelul este de 2 stele, are o localizare foarte buna si majoritatea camerelor au vedere la mare. Cazarea se face in 350 de camere duble si 10 apartamente, iar datorita... detalii »

 

Hotel Florida Mamaia ****

Hotel Florida Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Florida este pozitionat pe malul lacului Siutghiol si este o oaza de verdeata, liniste si relaxare atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri care doresc sa petreaca un sejur minunat la malul Marii Negre. Hotel Florida are o clasificare ... detalii »

 

Hotel Golden Tulip Mamaia ****

Hotel Golden Tulip Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Golden Tulip Mamaia este amplasat exact pe plaja, foarte aproape de Marea Neagra (cativa metri), in nordul statiunii, mai exact intre Hotel Dorna si Palas-Pelican. Hotel Golden Tulip Mamaia este compus din 2 corpuri, respectiv Corpul Junona si Corpul Ju... detalii »

 

Hotel Iaki Mamaia ****

Hotel Iaki Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Iaky Hotel se afla localizat in centrul statiunii Mamaia, foarte aproape de plaja. Hotelul a fost cumparat de Gheorghe Hagi, total renovat si utilat conform standardelor de 4 stele. Este clasificat la 4 stele, are deschidere atat spre mare, cat si spre ... detalii »

 

Hotel Laguna Mamaia ****

Hotel Laguna Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in centrul statiunii, pe malul lacului Siutghiol, langa hotelul Florida, vis-a-vis de hotel Flora, la aproximativ 200m de plaja. Laguna este un hotel de 3 stele deschis in 2007 si are o arhitectura deosebita cu terase vaste, geamuri ... detalii »

 

Hotel Lido Mamaia ***

Hotel Lido Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Lido este situat in zona nordica a statiunii Mamaia, in apropiere de hotelurile Amiral si Comandor de 4*, pe partea cu marea, la circa 25 m. de plaja. Hotelul dispune de urmatoarea capacitate de cazare: 4 apartamente, 11 garsoniere, 114 camere dou... detalii »

 

Hotel Lotus Mamaia **

Hotel Lotus Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Lotus este situat in partea sudica a statiunii, in apropiere de Satul de Vacanta, la 100 m. de plaja. Este clasificat la 2 stele si prezinta un raport avantajos intre calitate si pret. Se afla in aproprierea parcului acvatic Aqua Magic, a magazine... detalii »

 

Hotel Majestic Mamaia ***

Hotel Majestic Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Majestic Mamaia este situat in centrul statiunii Mamaia, la 50 m de plaja. Majestic este un complex hotelier al statiunii Mamaia, renovat partial de curand (mai 2010, pe 5 nivele cu mobila noua) ce se intinde pe aproape 30.000mp.... detalii »

 

Hotel Malibu Mamaia ****

Hotel Malibu Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Malibu este amplasat la intrarea in statiunea Mamaia, langa plaja, avand vedere atat la Marea Neagra cat si la lacul Siutghiol. Avand o clasificare de 4 stele, Hotel Malibu va ofera o ambinanta deosebita, de relaxare, confort si dotari la cele mai... detalii »

 

Hotel Mamaia Mamaia *****

Hotel Mamaia Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in centrul statiunii Mamaia , hotelul este o oaza de liniste in mijlocul agitatiei specifice oricarei statiuni de pe litoralul Marii Negre . Mamaia este un hotel de lux, cu dotari de calitate si o caacitate mica de cazare, avand 16 camere double ... detalii »

 

Hotel Marea Neagra Mamaia ***

Hotel Marea Neagra Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este langa hotelul Savoy, la 50m de plaja, inconjurat de o oaza de verdeata, avand vedere la mare si la bulevardul Mamaia. Hotelul a fost total renovat si modernizat in anul 2006, beneficiind de dotari la cele mai inalte standarde e... detalii »

 

Hotel Metropol Mamaia **

Hotel Metropol Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Metropol Mamaia se afla in centrul statiunii, in apropierea hotelului Majestic, la cateva zeci de metri de plaja. Hotel Metropol este un hotel de 2 stele, a fost partial renovat si ofera condtii mai bune de cazare la preturi accesibile. ... detalii »

 

Hotel Modern Mamaia ****

Hotel Modern Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Modern este localizat in in partea central-nordica a sattiunii Mamaia, la 100 m. de plaja. Categoria hotelului este de 4 stele si ofera conditi de cazare si masa (in sistem All Inclusive) specifice acestei categorii de hoteluri. Hotelul a fost reno... detalii »

 

Hotel National Mamaia **

Hotel National Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

National este un hotel de 2 stele, aflat in partea central-nordica a statiunii, langa hotelul Patria si aproape de Tomis si Iaki. Hotelul a fost modernizat in ultimii ani, majoritatea camerelor avand aer conditionat si vedere la mare.... detalii »

 

Hotel Orfeu Mamaia ***

Hotel Orfeu Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea hotelului este in nordul statiunii si impreuna cu hotelurile Comandor si Amiral, face parte dintr-un complex turistic foarte apreciat in Mamaia. Impreuna cu aceste doua hoteluri, dispune de piscina, sala de internet, sala de biliard si loc de j... detalii »

 

Hotel Oxford Mamaia ***

Hotel Oxford Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea este la intrarea in statiunea Mamaia, la cativa metri de plaja. Hotelul Oxford are 96 de camere duble si 6 apartamente complet dotate conform standardului: minibar, linie telefonica internationala, cablu TV, aer conditionat si multe altele. ... detalii »

 

Hotel Palas Mamaia ****

Hotel Palas Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Palas este amplasat in nordul statiunii, langa hotel Pelican si hotel Fantasy Beach, la 40m de plaja. Este un hotel de lux, clasificat la 4 stele, renumit pentru calitatea deosebita a serviciilor oferite si dotarile ultramoderne ale camerelor. ... detalii »

 

Hotel Palm Beach Mamaia *****

Hotel Palm Beach Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Palm Beach se afla in centrul statiunii Mamaia, oferind conditii aflate la cele mai inalte standarde internationale, specifice unui hotel de 5 stele. Capacitatea de cazare este de 6 apartamente de lux, 10 duplexuri, 29 de camere double, 5 camere s... detalii »

 

Hotel Parc Mamaia **

Hotel Parc Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelul este in partea de sud a statiunii, la cativa metri de plaja. Parc este un hotel turn de 2 stele, cu majoritatea camerelor cu vedere la mare si se afla in apropierea parcului Aqua Magic, telegondolei si cu acces usor spre Constanta. ... detalii »

 

Hotel Patria Mamaia **

Hotel Patria Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Patria este situat in centrul statiunii, in apropiere de Cazino, cea mai frumoasa zona a Mamaiei. Este un hotel de 2 stele, partial renovat si are acces la plaja lata cu nisip fin, magazine, restaurante, zona de promenada, statia de Telegondona. ... detalii »

 

Hotel Pelican Mamaia ***

Hotel Pelican Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in zona nordica a statiunii, aproape de Fantasy Beach, la circa 30m de plaja. Clasificat la 3 stele, este un hotel apreciat pentru conditiile de cazare, de servire a mesei si a serviciilor prestate.... detalii »

 

Hotel Pensiunea Alfa Mamaia *****

Hotel Pensiunea Alfa Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

"Pensiunea ALFA" , hotel clasificat la 5 stele este situata pe marginea lacului Siutghiol in cadrul complexului turistic ,,Mamaia Nord", intre Scoica Land si Corabia Piratilor, la o distanta de 2 km de Mamaia si 300 m de plaja. "Pensiunea Alfa" localiza... detalii »

 

Hotel Perla Mamaia ***

Hotel Perla Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Perla are o pozitie excelenta in statiunea Mamaia aflandu-se la o distanta mica de atractiile zonei de sud ale statiunii: plaja, Satul de Vacanta, Aqua Magic, Telegondola, Teatrul de Vata. A fost renovat si modernizat integral in 1999, este desc... detalii »

 

Hotel Pescarus Mamaia **

Hotel Pescarus Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Pescarus este amplasat in sudul statiunii, aproape de Satul de Vacanta, de parcul acvatic Aqua Magic si la 30m de plaja. Este un hotel de 2 stele, care ofera un raport convenabil calitate/pret si a fost renovat in 2006. ... detalii »

 

Hotel Picaddilly Mamaia **

Hotel Picaddilly Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Picaddilly se afla pe malul lacului Siutghiol, in centrul statiunii, aproape de Cazino. Categoria este de 2 stele, este un hotel cu 4 etaje si 192 de camere double modernizate, ... detalii »

 

Hotel Regal Mamaia ***

Hotel Regal Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea hotelului este in nordul statiunii, pe malul lacului Siutghiol, in apropierea hotelurilor Splendid si Scandinavia. Clasificarea este de 3 stele, hotelul fiind unul nou, construit in 2006, oferind dotari ultramoderne, confort, eleganta si servic... detalii »

 

Hotel Richmond Mamaia ****

Hotel Richmond Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Richmond, de 4 stele, este pozitionat ideal in Mamaia, intr-o zona selecta, aproape de renumitele Cluburi Gossip si Bamboo. Fiind printre ultimele locatii deschise, clasificate superior, la 4 stele, hotelul nu face rabat de la calitatea prin care s... detalii »

 

Hotel Riviera Mamaia ***

Hotel Riviera Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in centrul statiunii, la 20m de plaja Marii Negre, pe faleza, se afla in apropierea Hotelului Iaki. A fost renovat total, este o constructie cu 14 nivele, care ofera o panorama extraordinara asupra marii, lacului si statiunii Mamaia. ... detalii »

 

Hotel Savoy Mamaia ****

Hotel Savoy Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in nordul statiunii, la cativa metri de plaja, aproape de iesirea spre Navodari. Avand o clasificare de 4 stele, hotelul face parte din lantul hotelier international BEST WESTERN, acest lucru garantand dotari, faiclitati si servicii exce... detalii »

 

Hotel Select Mamaia **

Hotel Select Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelul este in sudul statiunii, langa Hotel Perla, in apropierea parcului Aqua Magic si 50m de plaja. Este un hotel de 2 stele, nerenovat, dar cu avantajul pozitiei si cel al tarifelor accesibile. ... detalii »

 

Hotel Selena Mamaia **

Hotel Selena Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Selena se afla situat in zona cea mai de nord a statiunii, langa "Best Western Savoy", aproape de Club Lamania si la cativa metri de plaja. Este un hotel de 2 stele, renovat si cu conditii bune de cazare, o parte din camere avand dotari de 3 stele.... detalii »

 

Hotel Siret Mamaia **

Hotel Siret Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Siret este situat in zona de nord a statiunii, la 50 de metri de plaja, in vecinatatea hotelurilor Vega si Apollo. Hotelul are o categorie de 2 stele si este format din doua parti: una modernizata(Corpul B) si una standard (Corpul A) . ... detalii »

 

Hotel Splendid Mamaia ****

Hotel Splendid Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Splendid se afla in zona de nord a statiunii, vis-a-vis de Hotel Pelican, pe malul lacului Siutghiol, la 200m de mare. Capacitatea de cazare este de 31 camere double, 2 apartamente, ultilate cu : tv, cablu tv, minibar, internet, telefon intern si ... detalii »

 

Hotel Sulina Mamaia **

Hotel Sulina Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este amplasat in sudul statiunii, la 50m de plaja. Hotelul are categoria 2 stele si este apreciat datorita tarifelor convenabile si conditiilor de cazare bune in camere si apartamente. ... detalii »

 

Hotel Tomis Mamaia ***

Hotel Tomis Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in zona centrala a statiunii Mamaia, invecinat cu hotel Mamaia si hotel Iaki, la circa 100 m. de plaja. Este un hotel de 3 stele, total renovat in 2005, care ofera conditii foarte bune de cazare, de servire a mesei , tarife convenabile si dotari ... detalii »

 

Hotel Unirea Mamaia **

Hotel Unirea Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in centrul statiunii, foarte aproape de plaja si la cateva minute de mers pe jos de Cazino , de zona plina de magazine, restaurante si terase. Este un hotel de 2 stele, cu o plaja superba amenajata cu sezlonguri, umbrelute si baruri ... detalii »

 

Hotel Victoria Mamaia ***

Hotel Victoria Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in partea centrala a statiunii, la 25m de plaja si 150 metri de Lacul Siutghiol. Este un hotel de 2 stele, dar cu servicii si facilitati de 3 stele, renovat complet in 2003. Se afla la urmatoarele distante fata de cele mai importante atr... detalii »

 

Hotel Victory Mamaia ***

Hotel Victory Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul Statiunii Mamaia, fiind o constructie noua, pe plaja, la 8 minute de faleza Cazino Mamaia si va ofera conditii unice in Mamaia de petrecere a concediului pe litoral fiind deschis tot timpul anului. Structura hotelului: 9 came... detalii »

 

Hotel Phoenicia Holiday Resort Mamaia ****

Hotel Phoenicia Holiday Resort Mamaia Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in Mamaia Nord, la aproximativ 1500 m de Mamaia si la 150 de metri de plaja Structurat in 7 cladiri complexul pune la dispozitie 420 de spatii de cazare, impartite in garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere cu suprafete cuprinse intre 80-200 ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top