6 Hoteluri in Baia Mare

Harta hoteluri Baia Mare
 

Hotel Rivulus Baia Mare ***

Hotel Rivulus Baia Mare Tarif de la 179 lei/camera single

Hotel Rivulus este situat in centrul orasului Baia Mare, la cativa pasi de centrele economice, politice si culturale. Rivulus este total modernizat din anul 2005, corespunzand celor mai inalte exigente ale turistilor si oamenilor de afaceri.... detalii »

 

Hotel Ambassador Baia Mare ****

Hotel Ambassador Baia Mare Tarif de la 0 eur/camera dubla

Ambasador are 19 camere (single, double, matrimoniale) si 2 apartamente: Aristocratic cu 2 camere si Prezidential cu 3 camere. Hotelul mai are multiple facilitati, cum ar fi ..... detalii »

 

Hotel Carpati Baia Mare ****

Hotel Carpati Baia Mare Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat pe malul raului Sasar, care strabate orasul Baia Mare separand zonele rezidentiale de centrul nou si cel vechi Hotelul Carpati dispune de urmatoarele locuri de cazare : 5 apartamente, 25 camere double cu pat matrimonial si 90 de camere cu 2 paturi... detalii »

 

Hotel Euro House Baia Mare ***

Hotel Euro House Baia Mare Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Euro House este amplasat la iesire din Baia Mare. Hotelul este nou, modern si confortabil, avand dotari aflate la cele mai inalte standarde europene... detalii »

 

Hotel Eurohotel Baia Mare ***

Hotel Eurohotel Baia Mare Tarif de la 0 euro/camera dubla

Eurohotel este situat in imediata apropiere a centrului nou al orasului Baia Mare Hotelul vine in intampinarea clientilor cu 21 de duble matrimoniale, 35 de duble twin, 5 camere single si 3 garsoniere...... detalii »

 

Hotel Mara Baia Mare ***

Hotel Mara Baia Mare Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Mara este amplasat in centrul civic al orasului, la 1km de gara si 11km de aeroportul international Baia Mare. Structura de cazare este alcatuita din 225 de locuri, aflate in: 95 camere double, 25 camere single, 4 apartamente. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top