31 Hoteluri in Brasov

 

Hotel Conacul Ambient Brasov *****

Conacul Ambient Brasov Tarif de la 65 euro/camera dubla

Noua mosie are o mare virtute, dragi oaspeti, pentru ca aici si numai aici, De Mult-ul și Acum-ul s-au asternut la un taifas si isi talmacesc visurile chiar in jurul distinselor voastre prezente.... detalii »

 

Hotel Astra Brasov ***

Hotel Astra Brasov Tarif de la 79 lei/camera single

Hotelul Astra Brasov dispune de 134 de locuri de cazare structurate in 45 de camere dotate cu baie proprie,minibar si internet wifi.... detalii »

 

Hotel Ambient Brasov ****

Hotel Ambient Brasov Tarif de la 60 euro/camera dubla

Amplasat ideal in centrul orasului, la cateva minute de atractiile importante.... Eleganta si confort...va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie , numarand peste un deceniu de excelenta si experi... detalii »

 

Hotel Cubix Brasov ***

Hotel Cubix Brasov Tarif de la 50 euro/camera dubla

Hotel Cubix Brasov este localizat aproape de centrul istoric al orasului Brasov Hotel Cubix Brasov este printre cele mai noi unitati de pe piata hoteliera a brasovului, avand o arhitectura moderna.... detalii »

 

Hotel Pensiunea Ambient Brasov ***

Hotel Pensiunea Ambient Brasov Tarif de la 47 euro/camera single

Unitatile Ambient ofera nu numai o locatie ideala aproape de centrul orasului, dar si acces usor la toate punctele de atractie turistica ale Brasovului.. Pensiunea Ambient vine in sprijinul turistilor cu 18 camere...... detalii »

 

Hotel Pensiunea Leo Brasov ***

Pensiunea Leo Tarif de la 130 lei/camera single

Pensinea Leo, situata intr-o zona foarte linistita din vechiul si pitorescul oras de la poalele muntelui Tampa, isi ofera serviciile pentru a va crea un sejur unic si armonios, garantandu-va confortul, discretia si ambianta deosebita.... detalii »

 

Hotel Residence Ambient Brasov ***

Hotel Residence Ambient Brasov Tarif de la 35 euro/camera dubla

Residence Ambient este gazduita de o cladire de epoca in centrul Brasovului (la 300 m distanta fata de Hotel Ambient si 100 m distanta fata de Pensiune Ambient). Residence Ambient este o structura de cazare in stilul apartamentelor in regim hotelier, cu... detalii »

 

Hotel Vila De Lux Brasov *****

Vila De Lux Tarif de la 300 euro/vila

Cristian-ul se afla doar la 9 km de Brasov, o mandrete de oras a Romaniei, cu o strasnica faima in toata lumea, pentru ca e un loc de basm atat vara cat si iarna si intotdeauna va va astepta cu bratele deschise!... detalii »

 

Hotel Grand Brasov ****

Hotel Grand Brasov Tarif de la 160 lei/camera single

La 2 km de DN 1 la intrarea in Brasov dinspre Predeal, in ceea mai noua zona rezidentiala a Brasovului. Hotelul este incadrat de o curte cu gradina proprie, unde se afla terasa si piscine ce functioneaza doar pet imp de vara.... detalii »

 

Hotel Brasov Brasov ***

Hotel Brasov Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasare ideala, de la hotel puteti ajunge in 5 minute in Centrul Civic si in 10 minute in centrul istoric al Brasovului. Veti dispune in fiecare camera de cele mai moderne mijloace de comunicare, sali pentru relaxare, sport, conferinte, parcare suprav... detalii »

 

Hotel Ramada Brasov ****

Hotel Ramada Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ramada, de 4 stele, este pozitionat ideal in Brasov, in localitatea Sacele, aproape de cele mai importante puncte de reper ale orasului de la poalele Tampei. Locatie de lux, mare ca si dimensiuni, cu 113 camere, dispune de toate facilitatile neces... detalii »

 

Hotel Belvedere Brasov ****

Hotel Belvedere Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat la 2 Km de Brasov pe drumul Poienii, avand o vedere panoramica atat asupra orasului cat si a zonei Postavarului si muntilor Bucegi... Hotelul dispune de :15 camere duble de 3 stele,4 camere duble de 4 stele, 4 apartamente,sala de conferinte cu o... detalii »

 

Hotel Atlas Brasov ***

Hotel Atlas Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Atlas, de 3 stele, este printre ultimele aparitii pe piata hoteliera a Brasovului. Hotel Atlas este un hotel-restaurant clasificat la 3 stele, ce ofera tot confortul necesar unui sejur de neuitat la poalele tampei. ... detalii »

 

Hotel Oasis Brasov ***

Hotel Oasis Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla foarte aproape de gara Brasov si de centrul orasului Cele mai bune conditii de confort, intr-o constructie noua, cu 22 de camere inzestrate cu cele mai moderne dotari... detalii »

 

Hotel Helis Brasov ***

Hotel Helis Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este amplasat in Brasovul vechi, cartier cu acces facil spre centrul comercial, obiectivele turistice ..l Va putem pune la dispozitie 20 de camere, fiecare cu un stil propriu de mobilier si design, toate camerele fiind dotate cu bai si grupuri sanitare p... detalii »

 

Hotel Chamberse'n Charm Brasov ****

Hotel Chamberse\'n Charm Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in proximitatea centrului istoric al Brasovului si de asemenea de zona de ski Chambers'n Charm Hotel pune la dispozitia turistilor diversitate si design inedit prin aspectul celor 9 camere, unice una fata de cealalta, dotate in combinatie de mob... detalii »

 

Hotel Gott Brasov ***

Hotel Gott Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Gott este situat ultracentral(Piata Sfatului)... Hotelul dispune de 21 de camere amenajate cu bun gust si eleganta, cu dotari ce se pot regasi doar la hotellurile de 5 stele din Romania. ... detalii »

 

Hotel Coroana Brasov **

Hotel Coroana Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasamentul este in centrul Brasovului. ... detalii »

 

Hotel Casa Wagner Brasov ***

Hotel Casa Wagner Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Unul dintre cele mai recent deschise hoteluri in Brasov, da un farmec aparte cazarii acum chiar in Piata Sfatului Atentia pentru detalii si finetea restaurarii sunt indicatori ai calitatii serviciilor oferite de Hotel Casa Wagner in Brasov.... detalii »

 

Hotel Serban Brasov ***

Hotel Serban Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla intr-o zona linistita a orasului, langa uzina METROM. Exista 16 spatii de cazare, camere single si double.... detalii »

 

Hotel Capitol Brasov ***

Hotel Capitol Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Se afla in centrul istoric al Brasovului, la doi pasi de Str. Republicii, cea mai importanta artera comerciala a orasului. Este hotel de 3 stele, are 184 de camere duble moderne si utilate cu TV color, telefon, frigider, etc. ... detalii »

 

Hotel Bielmann Brasov ***

Hotel Bielmann Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Bielmann este situat la doar 4 km de Brasov pe DN 13 si este unul din cele mai noi si doatate structuri de cazare din zona rurala fiind clasificat la 3 *** Hotelul Bielmann dispune de 22 de camere duble (twin si matrimoniale)... detalii »

 

Hotel Rainer Brasov ***

Hotel Rainer Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este localizat central, foarte aproape de centrul istoric al Brasovului si de Centrele de Afaceri, intr-o zona linistita a orasului. Cazarea se face in camere duble care pot avea si ocupatie regim single in numar de 16 cu un total de 34 de locur... detalii »

 

Hotel Bella Muzica Brasov ***

Hotel Bella Muzica Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este construit in centrul istoric al frumosului oras turistic Brasov. Farmecul de cladire de epoca este dat de amplasarea hotelului intr-o cladire veche de 400 ani, de inspiratie neoclasica, dar care este complet renovata, corespunzand noii sale destina... detalii »

 

Hotel Oliver Brasov ***

Hotel Oliver Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Oliver este situat pe blvd. Calea Bucuresti nr. 99 la doar 2 km. de centrul istoric al Brasovului. Hotel Oliver Brasov vine in intampiniarea turistilor cu 23 de camere, 3 apartamente si 1 apartament cu jacuzzi..... detalii »

 

Hotel Aro Palace Brasov *****

Hotel Aro Palace Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Aro Palace, hotel de 5 stele din Brasov, etalonul rafinamentului si bunului gust, se afla in centrul istoric A fost inaugurat in 1939, iar in 1963 a fost extins printr-un nou corp de cladire. ... detalii »

 

Hotel Long Street Brasov ***

Hotel Long Street Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Long Street Hotel, cea mai noua locatie turistica din Brasov, la nivelul anului 2010, este pozitionat pe Strada Lunga, pe axa principala de intrare in oras dinspre Sibiu si Campulung. Long street hotel este o structura turistica medie ca si capacitate de... detalii »

 

Hotel Adabelle Brasov ***

Hotel Adabelle Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

In centrul Istoric al orasului turistic Brasov se situeaza hotelul "Adabelle" . Hotelul are un numar de 8 camere single si 15 camere double. Camerele dispun de TV prin cablu, telefon si baie cu dus.... detalii »

 

Hotel City Center Brasov ***

Hotel City Center Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul City Center se afla amplasat ideal in centrul Brasovului. Aflat aproape de toate distractiile orasului, are o arhitectura deosebita si servicii de cea mai buna calitate, indiferent daca va aflati in vacanta la munte sau pentru afaceri in Brasov.... detalii »

 

Hotel Casa Muresan Brasov ***

Hotel Casa Muresan Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla la 3 minute de Gara Brasov, 5 minute de centrul vechi si este totodata o zona linistita a orasului. Hotelul dispune de 35 camere: 7 camere matrimoniale, 16 camere cu 2 paturi, 12 camere cu 2 paturi + pat extensibil, din care o suita de l... detalii »

 

Hotel Residence Hirscher Brasov ****

Hotel Residence Hirscher Brasov Tarif de la 0 euro/camera dubla

Residence hirscher este pozitionat chiar in inima Brasovului, in centrul istoric, la doi pasi de renumita Piata Sfatului, Biserica Neagra si strada comerciala Republicii. Detine 11 apartamente moderne, amenajate dupa ultimele standarde de design, si in ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top