20 Hoteluri in Venus

 

Hotel Carmen Venus ****

Hotel Carmen Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Adresa: 905504, Venus,Judetul Constanta Hotelul a fost redeschis in anul 2002, dupa o ampla modernizare, care l-a transformat intr-un simbol de rafinamentului, elegantei si luxului. ... detalii »

 

Hotel Afrodita Venus ****

Hotel Afrodita Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in partea central-sudica a statiunii Venus, la cativa metri de plaja. Este clasificat la 4 * si este unul dintre cele mai noi si luxoase hoteluri din statiune. ... detalii »

 

Hotel Brandusa Venus **

Hotel Brandusa Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul statiunii, la aproximativ 100m de plaja. Este un hotel de 2 stele care dispune de 82 camere duble si 2 apartamente, dotate cu grup sanityar propriu, balcon, iar la cerere se pot inchiria televizoare si frigidere.... detalii »

 

Hotel Claudia Venus **

Hotel Claudia Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul statiunii, aproape de plaja. Este un hotel de 2 stele, nerenovat, are cinci etaje si va ofera 80 de camere duble si 3 apartamente, dotate cu baie proprie cu dus, balcoane.... detalii »

 

Hotel Cocorul Venus *

Hotel Cocorul Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Cocorul se afla in partea central-sudica a statiunii Venus, la circa 100m de plaja. Categoria este de o stea, este un hotel turn, nerenovat, dar avand avantajul pozitiei foarte apropiate de plaja si bazare si de faptul ca majoritatea camerelor au vedere... detalii »

 

Hotel Corina Venus **

Hotel Corina Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea este in centrul statiunii la aproximativ 500 m de plaja, langa soseaua Jupiter-Saturn. Este hotel de 2 stele, renovat in 2008, aflat intr-o zona linistita, si ofera 114 camere duble, utilate cu bai moderne, cu uscator de par, mobilier nou, gea... detalii »

 

Hotel Dana Venus ****

Hotel Dana Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este un hotel cu o arhitectura deosebita, in stil mediteranean, care are si o minunata gradina botanica, foarte vasta si cu multe plante rare. Dana dispune de 39 de camere duble, 35 de camere matrimoniale si 8 garsoniere. ... detalii »

 

Hotel Favorit Venus **

Hotel Favorit Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

La intersectia dintre Cap Aurora si intrarea in Venus la circa 350 m de plaja. Favorit este un hotel de 2 stele cu o capacitate de cazare de 243 camere duble. ... detalii »

 

Hotel Lidia Venus **

Hotel Lidia Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea hotelului este in partea central-nordica a statiunii, la 50m de plaja. Categoria este de 2 stele, a beneficiat de unele imbunatatiri in anul 2005, iar majoritatea camerelor au vedere la mare.... detalii »

 

Hotel Melodia Venus ***

Hotel Melodia Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in nordul statiunii, este primul hotel venind dinspre Cap Aurora, iar distanta pana la plaja este de 150m. Melodia este clasificat la 3 stele si a fost recent renovat. Este o buna alegere pentru turisti dispunand de 108 camere duble, dot... detalii »

 

Hotel Orlando Venus ***

Hotel Orlando Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in zona nordica a statiunii la intrarea dinspre Cap Aurora, foarte aproape de plaja(50 m). Este un hotel de 3 stele, renovat recent (din 2004) oferind conditii excelente de cazare in 90 de camere duble, moderne si confortabile.... detalii »

 

Hotel Pajura Venus *

Hotel Pajura Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pajura se afla in centrul statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja. Categoria hotelului este de o stea, camerele au balcoane si exista piscina exterioara. ... detalii »

 

Hotel Palace Venus ****

Hotel Palace Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in sudul statiunii, se afla foarte aproape de plaja si bazar. Este clasificat la 4 stele, a fost modernizat in 2004 si este unul dintre cele mai bune hoteluri sin Venus. Are acces direct pe plaja, dotari dintre cele mai moderne si de calitate. ... detalii »

 

Hotel Raluca Venus ***

Hotel Raluca Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla chiar in centrul statiunii, la aproximativ 300 m de plaja si vis-a-vis de hotelul Dana. Este un hotel de 3 stele, singura constructie circulara de pe litoral, cu o splendida gradina interioara japoneza. ... detalii »

 

Hotel Rodica Venus **

Hotel Rodica Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Rodica este situat in apropierea Satului de Vacanta Caltun Zenoaga, langa hotelul Sanda si la 190 de metri de plaja, in nordul statiunii Venus. Hotelul este clasificat la 2 stele, a fost renovat integral in primavara anului 2010. ... detalii »

 

Hotel Sanda Venus **

Hotel Sanda Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Sanda beneficiaza de o pozitie privilegiata in nord-vestul statiunii Venus, fiind amplasat intr-o zona linistita cu multa verdeata, la doar 250-300 de metri de plaja. Hotelul de 2 stele este foarte apreciat de turisti datorita unui bun raport ca... detalii »

 

Hotel Sunquest Venus ***

Hotel Sunquest Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, intr-o zona linistita, la aproximativ 200 m de plaja Categoria este de 3 stele, avand dotari si servicii la cele mai inalte standarde europene, care satisfac si cele mai exigente cer... detalii »

 

Hotel Veronica Venus **

Hotel Veronica Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in partea de nord a statiunii, in apropiere de intrarea dinspre Cap Aurora, la 150 metri de plaja. Este un hotel standard de 2 stele, situat intr-o zona linistita si plina de verdeata a statiunii. Se ofera cazare in 120 camere duble. ... detalii »

 

Hotel Vulturul Venus *

Hotel Vulturul Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in zona de sud a statiunii, la aproximativ 300m de plaja, langa un lac. Vulturul este hotel de o stea, nerenovat si este o constructie turn, cu majoritatea camerelor cu vedere la mare. ... detalii »

 

Hotel Zamfira Venus **

Hotel Zamfira Venus Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Zamfira se afla intr-o zona cu vegetatie bogata a statiunii Venus la aproximativ 200m de plaja. Hotelul Zamfira, ca urmare a certificartii de doua stele, va ofera tot confortul presupus de aceasta certificare. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top