134 Hoteluri in Bucuresti

Harta hoteluri Bucuresti
 

Hotel Victoria Bucuresti **

Hotel Victoria Bucuresti Tarif de la 95 lei/camera single

Hotelul Victoria se află la 500 de metri de Lacul Morii şi la 9 km de centrul Bucureştiului. Restaurantul are o terasă la soare şi serveşte preparate culinare din bucătăria romnească şi internaţional... detalii »

 

Hotel Eos Bucuresti **

Hotel Eos Bucuresti Tarif de la 120 lei/camera single

Veti simti ambientul cald si primitor in fiecare dintre cele 20 de camere puse la dispozitie de hotelul Eos Bucuresti. ... detalii »

 

Hotel Decebal Bucuresti ***

Hotel Decebal Bucuresti Tarif de la 59 euro/camera single

Hotelul Decebal are o recepţie deschisă non-stop şi oferă un serviciu de spălătorie şi o parcare privată gratuită.... detalii »

 

Hotel Taco Bucuresti ***

Hotel Taco Bucuresti Tarif de la 120 lei/camera single

HOTEL TACO va ofera o oportunitate ideala de cazare. Situat in partea de sud-est a Capitalei, in apropierea iesirii spre Autostrada Soarelui, la 4 minute de complexul comercial Mall Vitan, dispune de un acces facil si o pozitie perfecta pentru un sejur i... detalii »

 

Hotel City Garden Bucuresti ****

Hotel City Garden Bucuresti Tarif de la 35 euro/camera single

Hotel City Garden are un design modern, un aspect cochet si rafinat, inca din holul receptiei inspirand relaxare si liniste.... detalii »

 

Hotel Alma Bucuresti ***

Hotel Alma Bucuresti Tarif de la 150 lei/camera single

Hotelul dispune de parcare privată supravegheată video, sală de conferinţe, seif, spălatorie şi spaţiu pentru evenimente. ... detalii »

 

Hotel Villa Barrio Bucuresti ****

Hotel Villa Barrio Tarif de la 35 euro/camera dubla

Arhitectura aristocrata cu arcade, stucco, camere spatioase si terase minunate pastreaza semnatura timpurilor vechi si nobila atmosfera a micului Paris.... detalii »

 

Hotel La Gil Bucuresti **

Hotel La Gil Tarif de la 27 euro/camera single

Hotelul va pune la dispozitie camere confortabile si intime: single, matrimonial, apartament, cu mic dejun inclus... detalii »

 

Hotel Michelangelo Bucuresti ****

Hotel Michelangelo Bucuresti Tarif de la 38 euro/camera single

Hotelul Michelangelo isi are locatia intr-o zona ultaceltrala a capitalei, pe Strada Henri Coanda nr. 25 Hotelul Michelangelo este sinonimul bunului gust, al rafinamentului si calitatii. ... detalii »

 

Hotel Trianon Bucuresti ***

Hotel Trianon Bucuresti Tarif de la 49 euro/camera single

Hotelul Trianon este localizat in centrul capitalei, in proximitatea Parcului Cismigiu si a unor importante lacase de cultura Hotelul dispune de 35 de camere... detalii »

 

Hotel Explorers Hostel Bucuresti *

Hotel Exploreres Hostel Bucuresti Tarif de la 85 lei/camera dubla

Explorers Hostel Pune la dispozitie camere cu 2, 4, 6 sau 10 paturi. ... detalii »

 

Hotel Avis Bucuresti ***

Hotel Avis Bucuresti Tarif de la 49 euro/camera single

Hotelul este situat in zona de nord a capitalei Hotelul Avis imbina spiritul cosmopolit cu o atmosfera primitoare. Cele 30 de camere care intampina clientii sunt amenajate cu atentie... detalii »

 

Hotel Capitol Bucuresti ***

Hotel Capitol Bucuresti Tarif de la 50 euro/camera single

Hotelul Capitol este amplasat pe Calea Victoriei, in proximitatea Pietii Universitatii cu acces la sediile bancare si centrele de distractie si cultura ale Bucurestiului ... detalii »

 

Hotel Baneasa Parc Bucuresti ***

Hotel Baneasa Bucuresti Tarif de la 225 lei/camera single

Hotelulu Baneasa Parc se afla situat intr-o zona unde nu lipsesc spatiile comerciale, la mai putin de un sfert de ora de inima Bucurestiului si de Aeroportul Henri Coanda Servicii ireprosabile, camere spatioase, mic dejun bogat si asortat, placut, elega... detalii »

 

Hotel Amphitryon Premium Bucuresti ***

Hotel Amphitryon Premium Bucuresti Tarif de la 40 euro/camera single

Hotel Amphytrion localizat in inima Bucurestiului la cateva minute de cele mai importante institutii ale Statului dar si ale capitalei. Hotelul Amphitryon isi asteapta clientii in inima Bucurestiului, oferind servicii si facilitati care fac cinste celor... detalii »

 

Hotel Sir Colentina Bucuresti **

Hotel Sir Colentina Bucuresti Tarif de la 30 lei/camera single

Situat pe Soseaua Colentina , vis-a-vis de McDonalds Colentina, la 1km distanta de Complexul Comercial Europa si Dragonul Rosu , Parcul Comercial Doraly, cu o vedere superba asupra Lacului Colentina.... detalii »

 

Hotel Sir Lujerului Bucuresti **

Hotel Sir Lujerului Bucuresti Tarif de la 30 euro/camera single

Amplasat pe Str. Virtutii, in zona Pasajului Lujer si a Bulevardului Iuliu Maniu, Hotelul Sir Lujer isi asteapta clientii intr-o atmosfera primitoare si calduroasa. Hotelul dispune de 27 de camere (3 single, 21 double, 3 apartamente), un centru de fitne... detalii »

 

Hotel Sir Gara De Nord Bucuresti *

Hotel Sir Gara De Nord Bucuresti Tarif de la 19 euro/camera single

Hotel Sir Gara de Nord are 83 de spatii de cazare dupa cum urmeaza: 33 de camere single fara baie, 12 camere single cu baie, 24 de camere duble twin fara baie, 13 duble king cu baie.... detalii »

 

Hotel Sir Orhideea Bucuresti **

Hotel Sir Orhideea Bucuresti Tarif de la 30 euro/camera single

Hotel Sir Orhideea de 2 stele, este avantajat de pozitionare, fiind foarte aproape de Gara de Nord, intre Carrefour Orhideea si Bricostore. Este un hotel mare ca dimensiuni, de 2 stele, dar care nu face rabat la calitatea serviciilor oferite. ... detalii »

 

Hotel Banat Bucuresti **

Hotel Banat Bucuresti Tarif de la 0 eurao/camera dubla

Hotelul este situat in inima Bucurestiului, in apropierea tuturor obiectivelor turistice centrale. Hotelul incearca sa se faca remarcat printr-o atentie deosebita acordata clientilor si printr-o curatenie exemplara, dispunand de toate facilitatile unui ... detalii »

 

Hotel Andy Bucuresti ***

Hotel Andy Bucuresti Tarif de la 0

SHotelul Andy este amplasat in proximitatea celui mai important nod feroviar bucurestean, Gara de Nord, pe Str. Witing si langa spitalul cu acelasi nume Oferind privelistea unui design modern ce imbina confortul cu serviciile de calitate... detalii »

 

Hotel Intercontinental Bucuresti *****

Hotel Intercontinental Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in inima capitalei Hotel Intercontinental Bucuresti, ofera oaspetilor sai pe langa atmosfera si facilitatile unui hotel de 5 stele cea mai buna panorama a capitalei Romaniei... detalii »

 

Hotel Armonia Bucuresti ****

Hotel Armonia Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Armonia este amplasat in centrul Bucurestiului Hotelul Armonia (4 stele) se remarca prin stilul, confortul, si eleganta hotelurilor din aceeasi clasa din marile orase si capitale europene.... detalii »

 

Hotel Amzei Bucuresti ****

Hotel Amzei Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Amzei isi are locatia in intr-o arie ultracentrala Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 22 de spatii de cazare, dotate conform standardelor internationale : 4 camere single, 14 camere duble din categoria deluxe, 4 junior suites.... detalii »

 

Hotel Ambasador Bucuresti ***

Hotel Ambasador Bucuresti Tarif de la 0

Hotelul Ambasador detine o pozitie geografica privilegiata in lantul hotelier bucurestean, aflandu-se la numai jumatate de ora de Aeroportul Henri Coanada Infiintat in 1937, hotelul Ambasador s-a impus in peisajul hotelier european prin aerul sau avangar... detalii »

 

Hotel Angelo Bucuresti ****

Hotel Angelo Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat la mai putin de o jumatate de km. de Aeroportul Otopeni Renumitul brand angelo, vizibil si in cazul Hotelului Angelo Airport, se remarca prin structura arhitectonica moderna, gust, rafinament, calitate. ... detalii »

 

Hotel Astoria Bucuresti **

Hotel Astoria Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat pe B-dul Dinicu Golescu nr. 27, la numai 100 m de marele punct feroviar al capitalei Toate cele 166 de camere sunt prevazute cu televiziune prin cablu si telefon intern si international.... detalii »

 

Hotel Agnes Bucuresti ***

Hotel Agnes Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Agnes face parte din clasa hotelurilor de 3 stele, ce se ridica la nivelul standardelor europene prin imbunatatiri si investitii considerabile avand ca finalitate crearea unei ambiante cat mai primitoare pentru oaspetii sai.... detalii »

 

Hotel Berthelot Bucuresti ****

Hotel Berthelot Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Inaugurat in ianuarie 2009, Hotelul BERTHELOT se bucura de o amplasare perfecta n centrul cultural si istoric al Bucurestiului. Cu toate ca este amplasat in centrul istoric, inconjurat de constructii vechi monumente istorice , Hotelul BERTHELOT a benefi... detalii »

 

Hotel Best Western Park Bucuresti ****

Hotel Best Western Park Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Aflat la numai un sfert de ora de Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si de zona centrala a Bucurestiului Hotelul Best Western Park dispune de un numar de 267 de camere de nivel international... detalii »

 

Hotel Best Western Stil Bucuresti ****

Hotel Best Western Stil Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Stil est localizat in perimetrul Baneasa-Aviatiei, in vecinatatea unui frumos cartier rezidential Stil face parte din clasa hotelurilor de 4 stele ce se ridica la nivelul standardelor europene prin imbunatatiri si investitii considerabile... detalii »

 

Hotel Bliss Bucuresti ***

Hotel Bliss Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Bliss Hotel este situat intr-o cladire cu arhitectura moderna, beneficiand de cadru privilegiat, aproape de Parcul IOR... Bliss Hotel Restaurant este un hotel-restaurant modern, clasificat la 3 stele, cu un stil si o servire unica, localizat in Bucuresti... detalii »

 

Hotel Boutique Monaco Bucuresti ****

Hotel Boutique Monaco Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Boutique Monaco Hotel este localizat in centrul capitalei, in apropierea centrului comercial si cartierului de afaceri al Bucurestiului Hotel Boutique Monaco pune la dispozitia turistilor o atmosfera calda, romantica chiar, printr-un design in stil fran... detalii »

 

Hotel Bristol Bucuresti ***

Hotel Bristol Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Bristol, inclus in clasa hotelurilor de 3 stele, situat la mica distanta de Stefan cel Mare In ceea ce priveste oferta de cazare, hotelul dispune de o varietate de camere single , double , triple si apartemente (2,3,5 persoane)... detalii »

 

Hotel Bucharest Comfort Suites Bucuresti ****

Hotel Bucharest Comfort Suites Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Bucharest Comfort Suites (4 stele) se afla in centrul capitalei Toate apartamentele, dotate cu tot confortul necesar unui sejur placut, facilitatile si serviciile pe care hotelul le pune la dispozitia clientilor se ridica la un inalt nivel de cal... detalii »

 

Hotel Cameliei Bucuresti **

Hotel Cameliei Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cameliei este amplasat in zona Garii de Nord, in apropierea Ministerului Transporturilor, langa piata Matache. Deschis in luna ianuarie a anului 2006, hotel Cameliei vine in intampinarea clientilor cu 35 de spatii de cazare... detalii »

 

Hotel Cantemir Bucuresti ***

Hotel Cantemir Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat central la 500 de metri de Piata Unirii si in imediata vecinatate a Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti Hotelul are o capacitate de 15 camere duble ce pot fi folosite si in regim de single si un apartament ce poa... detalii »

 

Hotel Caro Golf Bucuresti ****

Hotel Caro Golf Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Caro (4 stele) este amplasat intr-un cadru natural si calm, pe malul lacului Tei Hotelul Caro dispune de un numar de 162 de camere in regim single, double sau duplex.... detalii »

 

Hotel Casa Capsa Bucuresti *****

Hotel Casa Capsa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Reintrodus in circuitul hotelier in iunie 2003, Hotelul Casa Capsa ofera spre gazduire oaspetilor sai un numar de 61 de camere, de un gust, rafinament si eleganta desavarsite.... detalii »

 

Hotel Casa Gabriela Bucuresti ****

Hotel Casa Gabriela Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Casa Gabriela este situat in mijlocul Capitalei Romaniei in apropiere de Howard Johnson si la cateva minute de sediului Guvernului si Piata Revolutiei. ... detalii »

 

Hotel Casa Locato Bucuresti ***

Hotel Casa Locato Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Casa Loccato este amplasat central, dar intr-o zona linistita din Bucuresti pe Bd. Ion Mihalache nr.125. Hotelul este o constructie moderna, amplasata central, car se incadreaza perfect in arhitectura zonei.... detalii »

 

Hotel Casa Sofia Bucuresti ***

Hotel Casa Sofia Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat in centrul Bucurestiului in imediata apropiere a Pietei Victoria si a Pietei Romane. Hotelul dispune de 9 camere duble si un apartament situat la mansarda.... detalii »

 

Hotel Casa Victor Bucuresti ***

Hotel Casa Victor Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Casa Victor este amplasat in zona rezidentiala cartierul Aviatorilor la 20 de minute de Aeroportul International Henri Coanda si la doar 5 minute de Gara de Nord ... detalii »

 

Hotel Central Bucuresti ****

Hotel Central Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Central se afla in inima Bucurestiului, in proximitatea Primariei si a cunoscutului parc Cismigiu, cu acces usor la majoritatea institutiilor bancare. ... detalii »

 

Hotel Centre Ville Bucuresti ***

Hotel Centre Ville Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Centre Ville isi are locatia intr-o zona privilegiata a capitalei, in imediata apropiere de centrul Bucurestiului si de mari centre de cultura Hotelul pune la dispozitia turistilor apartamente si garsoniere de lux dotate la standarde internationa... detalii »

 

Hotel Charter Otopeni Bucuresti ***

Hotel Charter Otopeni Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat la numai 4 km. de Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), pe DN1 si la 5 km. de Centrul Romexpo.. Hotelul de 3 stele ofera servicii care depasesc clasa din care face parte... detalii »

 

Hotel Christina Bucuresti ****

Hotel Christina Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizarea hotelului hotelul este amplasat pe o straduta linistita(Ion Slatineanu),intre Caderea Bastiliei si Dorobanti Hotel Christina este o gazda cocheta pentru turisti si, in egala masura, pentru intalniri de business, pentru conferinte si eveniment... detalii »

 

Hotel Citadella Bucuresti ***

Hotel Citadella Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizarea sa in perimetrul Bucur-Obor, pe strada Popa Lazar, in apropierea Primariei Sectorului 2 Modernul si traditionalul se completeaza reciproc in cadrul Hotelului Citadella pentru a oferi clientilor sai un cadru intim si ospitalier.... detalii »

 

Hotel City Bucuresti ***

Hotel City Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

City Hotel este situat la 2 minute de Cora Militari, Plaza Romania si la numai 14 minute de centrul capitalei. City Hotel este un hotel modern, cu o capacitate de cazare de 72 de camere.... detalii »

 

Hotel Class Bucuresti ****

Hotel Class Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat intr-o arie selecta din capitala, pe marginea Lacului Baneasa, intr-un cadru retras, la numai un sfert de ora de Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) ... detalii »

 

Hotel Confort Traian Bucuresti ***

Hotel Confort Traian Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat la numai 5 minute de Piata Unirii, in vecinatatea Primariei Sectorului 3 si a Spitalului Caritas Construit astefel incat sa asigure un confort maxim clientilor, hotelul Confort Traian a devenit, in scurt timp, mediul perfect, ambientul propice ... detalii »

 

Hotel Grand Continental Bucuresti *****

Hotel Grand Continental Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Grand Hotel Continental, ultima locatie de 5 stele din capitala, se afla chiar in punctul 0 al orasului, pe Calea Victoriei, intr-un loc incarcat de istorie, in special cea a anilor 1800 . La Grand Hotel Continental redescoperi caracteristicile modelulu... detalii »

 

Hotel Crowne Plaza Bucuresti *****

Hotel Crowne Plaza Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat la doar cateva minute de inima Bucurestiului si intr-o zona ce permite accesul usor catre Centrul Romexpo. Cele 164 de camere, dispuse pe 3 etaje, reusesc sa tina pasul cu tendintele moderne spre a oferi clientilor momente cat mai placute.... detalii »

 

Hotel Crystal Palace Bucuresti ****

Hotel Crystal Palace Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Crystal Palace este parte integranta intr-o arie rezidentiala a Bucurestiului, la aproximativ 10 minute de Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si de zona centrala a capitalei Hotelul dispune de un numar de 42 de camere cu pat matrimonial, 20 de cam... detalii »

 

Hotel Dalin Bucuresti ***

Hotel Dalin Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat in zona Pietii Unirii, la mai putin de 1 km. Restaurantul hotelului va satisface cele mai alese gusturi ale oaspetilor sai, oferind preparate gastronomice din cele mai diverse bucatarii ale lumii.... detalii »

 

Hotel Dalin Center Bucuresti ****

Hotel Dalin Center Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Dalin Center este situat pe Sos. Stefan Cel Mare in apropiere de Complexul Sportiv Dinamo si de Spitalulo Floreasca. In hotelul Dalin veti gasi o atmosfera prietenoasa cu servicii de inalta calitate profesionala.... detalii »

 

Hotel Dan Bucuresti ***

Hotel Dan Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Dan este amplasat intr-o arie a capitalei ce permite accesul facil catre importante zone de larg interes : la mai putin de o jumatate de ora de Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si de un sfert de ora de principalul punct feroviar al Bucurestiului... detalii »

 

Hotel Denisa Bucuresti ***

Hotel Denisa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Denisa isi intampina oaspetii in localitatea Otopeni, la doar cateva minute de cel mai important aeroport din tara si anume Aeroprtul International Henri Coanda. ... detalii »

 

Hotel Diplomat Bucuresti ****

Hotel Diplomat Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Diplomat este localizat in imediata apropiere de World Trade Center si de Complexul Expozitional Romexpo Calitatea ireprosabila a serviciilor defineste un hotel de mare clasa, cum este Hotelul Diplomat. ... detalii »

 

Hotel Duke Bucuresti ***

Hotel Duke Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Duke este localizat in zona Pietii Romane, in plin centru bucurestean, in apropierea multor sedii de ambasade Duke este un hotel excelent in ceea ce priveste raportul pret/calitate si serviciile ireprosabile. ... detalii »

 

Hotel El Greco Bucuresti ****

Hotel El Greco Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul El Greco este amplasat in apropierea Pietii Universitatii, pe Str. Jean Louis Calderon, in imediata vecinatate a Ambasadei Statelor Unite ale Americii Hotelul El Greco isi primeste oaspetii intr-o locatie ce dateaza din secolul al XIX lea, la un... detalii »

 

Hotel Elizeu Bucuresti ***

Hotel Elizeu Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat in zona Garii de Nord, pe strada cu acelasi nume, Hotelul Elizeu se bucura de o apreciere binemeritata : atmosfera placuta, personal amabil si receptiv la exigentele clientilor, conditii excelente de cazare. ... detalii »

 

Hotel Erbas Bucuresti ***

Hotel Erbas Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Erbas este situat in zona rezidentiala de nord aflat in imediata vecinatate a celui mai important centru expozitional din Bucuresti - ROMEXPO Locatia intruneste cele mai noi standarde internationale cu servicii de o calitate ireprosabila si perso... detalii »

 

Hotel Est Bucuresti ***

Hotel Est Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in zona Pantelimon , nu foarte departe de spatiile de recreere si comerciale ale Bucurestiului Hotelul ofera 63 de spatii de cazare de tip matrimonial, king size, twin apartament unde oaspetii vor beneficia de tot confortul unei locatii de 3 ste... detalii »

 

Hotel Flanders Bucuresti ***

Hotel Flanders Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Impunandu-se prin aerul aristocratic de odinio ara in peisajul urban contemporan, Hotelul Flanders continua sa impresioneze si astazi prin atmosfera primitoare si ospitalitatea unui personal dedicat clientilor. ... detalii »

 

Hotel Floreta De Aur Bucuresti ***

Hotel Floreta De Aur Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Floreta de Aur se remarca prin serviciile de calitate pe care le pune la dispozitia clientilor, raportul calitate-pret de neegalat, conduita personalului de o amabilitate impresionanta, aspectul remarcabil al camerelor luminoase, curate si prin de... detalii »

 

Hotel Funnytime Bucuresti ***

Hotel Funnytime Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla la 15 minute de Piata Unirii, centrul orasului . Funnytime hotel ***, structurat pe 3 nivele, va ofera o gama variata de servicii pentru calatoriile dumneavoastra de afaceri... detalii »

 

Hotel Golden Tulip Bucuresti ****

Hotel Golden Tulip Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Golden Tulip este localizat in zona Calea Victoriei... Amabilitatea personalului, atmosfera deosebita, ambianta relaxanta, serviciile si facilitatile la standarde internationale fac din Golden Tulip un veritabil hotel de 4 stele unde turistii vor... detalii »

 

Hotel Helios Bucuresti ***

Hotel Helios Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Personalul politicos, amabil, binevoitor si calificat, design-ul renascentist de la finele veacului al XIX lea ce se impleteste cu tendintele epocii moderne, ambianta destinsa, excelentul raport pret/calitate, toate acestea duc mai departe mitul legendaru... detalii »

 

Hotel Hello Bucuresti **

Hotel Hello Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Noul hotel HELLO din capitala, de 2 stele, beneficiaza de o pozitie privilegiata, chiar langa principalul punct feroviar, Gara de Nord. Hotel Hello, noul concept de turism dezvoltat de Continental Hotels, este o locatie turistica ultramoderna, clasificat... detalii »

 

Hotel Helvetia Bucuresti ***

Hotel Helvetia Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Helvetia este amplasat in inima capitalei, in Piata Charles de Gaules, la mica distanta de cel mai mare parc al Bucurestiului, Herastrau Atmosfera calda, placuta, intima il recomanda ca idel pentru petrecerea sejururilor si vacantelor... detalii »

 

Hotel Hemingway Residence Bucuresti ****

Hotel Hemingway Residence Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Residence Hemingway, complex modern de apartamente, de 4 stele, este pozitonat ultracentral, la 2 pasi de inima capitalei. Locatia este una moderna, luxoasa, clasificata la 4 stele, meritate pe deplin. Structura de tip residence, cu apartamente dotate u... detalii »

 

Hotel Horoscop Bucuresti ***

Hotel Horoscop Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in chiar inima Bucurestiului, in zona Piata Unirii si in apropierea Ambasadei Israelului, la numai cateva minute de Muzeul Antim Ivireanu si de Patriarhie Oaspetii Hotelului Horoscop vor fi placuti surprinsi sa descopere in aceasta locatie tendint... detalii »

 

Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti *****

Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Inclus in categoria hotelurilor Deluxe si considerat unul dintre cele mai stilate si frumoase hoteluri din Romania Cele 285 de camere si apartamente ce imbina rafinamentul stilului francez cu eleganta modernului... detalii »

 

Hotel Irisa Bucuresti ****

Hotel Irisa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Irisa se afla in centrul capitalei, pe Bulevardul Banu Manta nr 24, in proximitatea marilor parcuri Hotelul Irisa, clasat in categoria celor de 4 stele, dispune de un numar de 30 de camere si 7 apartamente... detalii »

 

Hotel Johann Strauss Bucuresti ***

Hotel Johann Strauss Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Johann Strauss se afla situat in zona Floreasca, in apropierea lacului si stradului cu acelasi nume si a hipermarchetului Billa Floreasca. Complexul hotelier Johann Strauss pune la dispozitia clientilor 112 camere, repartizate in 13 aparamente, ... detalii »

 

Hotel Jolly Fun Bucuresti ***

Hotel Jolly Fun Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Constructie noua, cu o arhitectura moderna, este amplasat in zona semicentrala a Bucurestiului (zona titan) , aproape de autostrada soarelui si a altor obiective de interes economic. Este dotat cu facilitati si dotari de ultima generatie, ce confera max... detalii »

 

Hotel KK Elisabeta Bucuresti ****

Hotel KK Elisabeta Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul K&K Elisabeta, parte integranta a lantului hotelier K&K, beneficiaza de o locatie excelenta, fiind amplasat in chiar inima capitalei Confortul oferit de cele 4 stele ce i-au fost acordate se regaseste in 67 de camere, amenajate cu stil si elegant... detalii »

 

Hotel Kogalniceanu Bucuresti ***

Hotel Kogalniceanu Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Kogalniceanu are privilegiul de a se afla amplasat in inima capitalei Turistii care au placerea de a calca pragul Hotelului Kogalniceanu vor fi incantati sa descopere o locatie primitoare, moderna, stilata,si cu servicii de calitate. ... detalii »

 

Hotel La Casa Bucuresti ***

Hotel La Casa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul La Casa este amplasat in partea de nord a capitalei la doar cateva minute de Gara de Nord si Romexpo. Hotelul este nou si dispune de 14 camere double si 4 camere single... detalii »

 

Hotel Lebada Bucuresti ****

Hotel Lebada Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Insula Sf. Pantelimon gazduieste, intr-o veche resedinta princiara din veacul al XVIIIlea, un frumos hotel de 4 stele. Hotelul pune la dispozitia clientilor 250 de spatii de cazare de tip single sau double, restaurante fie in incinta acestuia fie in aer... detalii »

 

Hotel Lev Or Bucuresti ***

Hotel Lev Or Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Lev Or se afla in inima capitalei, in zona Piata Victoriei, in apropierea Muzeului National Aflat pe piata hoteliera de peste 10 ani, Hotel Lev Or s-a distins intotdeuna prin calitatea serviciilor si profesionalismul personalului.... detalii »

 

Hotel Lido Bucuresti ****

Hotel Lido Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in inima Bucurestiului, in zona Pietii Universitatii, pe Bulevardul Magheru Facilitatile de care dispune, dotarile si calitatea serviciilor si atmosfera incarcata de istorie intr-un decor modern, il recomanda de la sine.... detalii »

 

Hotel Marshal Bucuresti ****

Hotel Marshal Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Marshal, vechiul Hotel Batistei, isi are locatia nu foarte departe de Piata Universitatii, vizavi de Curtea Suprema de Juatitie Hotelul Marshal este o combinatie perfecta de eleganta, stil, design modern, ambianta relaxanta, bun-gust, distinctie... detalii »

 

Hotel Minerva Bucuresti ****

Hotel Minerva Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Minerva este localizat pe calea principala de acces a Bucurestiului, intre doua binecunoscute piete ale capitalei, Piata Romana si Piata Victoriei Hotelul detine 149 de camere moderne, spatioase si dotate cu aer conditionat.... detalii »

 

Hotel Mirage Snagov Bucuresti ****

Hotel Mirage Snagov Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat la aproximativ 10km de Aeroportul Henri Coanda, pe DN1 in Snagov, un loc mirific plin de verdeata. Hotelul dispune de 116 camere, 3 sali de conferinta, 2 baruri si 1 restaurant.... detalii »

 

Hotel Monte Nelly Bucuresti ****

Hotel Monte Nelly Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Monte Nelly se afla localizat pe Str. Corbeni nr. 30, in apropierea Pietii Universitatii si la doar cateva minute de Piata Unirii. Hotelul Monte Nelly reprezinta fructul unor eforturi concertate de a oferi pietii hoteliere bucurestene un produs de calit... detalii »

 

Hotel Moxa Bucuresti ****

Hotel Moxa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat pe Calea Victoriei, in apropierea unor centre de interes cultural precum Muzeul de Arta Hotelul Moxa pune la dispozitia clientilor sai servicii de o aleasa calitate care imbina profesionalismul, amabilitatea si dorinta de a devni din ce in ce m... detalii »

 

Hotel NH Bucuresti ****

Hotel NH Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul NH (4 stele) beneficiaza de o pozitie privilegiata, fiind situat in sectorul 3, Bulevardul Mircea Voda 21, in chiar inima Bucurestiului Hotelul NH pune la dispozitia turistilor dornici de sejururi cat mai placute si confortabile un numar de 78 de... detalii »

 

Hotel Nelisse Bucuresti **

Hotel Nelisse Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Nelisse se afla amplasat in Sectorul 2, la mai putin de un sfert de ora de inima capitalei si de Aeroportul Otopeni Hotelul Nelisse pune la dispozitia turistilor 40 de spatii de cazare cu pat matrimonial, 4 apartamente si 46 de camere single care... detalii »

 

Hotel Nelisse One Bucuresti **

Hotel Nelisse One Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Nelisse, de 2 stele, se afla in sectorul 2 . Punctul 0 al Bucurestiului, zona Universitate, se afla la 3km distanta Hotelul Nelisse One este special in primul rand datorita designului atragator, si tarifele foarte convenabile.... detalii »

 

Hotel Novotel Bucuresti ****

Hotel Novotel Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Novotel se afla situat in zona cunoscuta sub numele de Victoriei, intr-un cadru mininat, in apropierea Teatrelor Constantin Tanase si Odeon Gentiletea si responsabilitatea personalului recomanda de la sine Hotelul Novotel. ... detalii »

 

Hotel Opera Bucuresti ***

Hotel Opera Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in inima spatiului cultural si de afaceri a capitalei, Hotelul Opera (3 stele) isi intampina oaspetii prin originalitatea abordarii propuse. Hotelul Opera numara 33 de camere ... detalii »

 

Hotel Parliament Bucuresti ****

Hotel Parliament Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Complexului Sportiv BNR, la numai cateva minute de Parcul Izvor Hotelul Parliament isi intampina clientii cu un numar de 76 de camere ... detalii »

 

Hotel Persepolis Bucuresti *****

Hotel Persepolis Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Persepolis este situat in vecinatatea Parcului Herastrau dar si a Complexului ROMEXPO Hotelul este un Club de excelenta in ceea ce priveste industria hoteliera din Bucuresti si mai ales din Romania... detalii »

 

Hotel Phoenicia Grand Hotel Bucuresti ****

Hotel Phoenicia Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Din punctul de vedere al locatiei, Phoenicia Grand Hotel detine o pozitie privilegiata, aflandu-se la numai 3 minute de aeroportul Aurel Vlaicu Phoenicia Grand Hotel, ce apartine lantului hotelier Perla Majestic, este considerat ca fiind unul dintre cele... detalii »

 

Hotel Phoenicia Express Bucuresti ****

Hotel Phoenicia Express Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Phoenicia Express reprezinta cel mai nou proiect al grupului Phoenicia Hotels Este situatla numai 6 km distanta de Aeroportul International Henri Coanda Phoenicia Express face parte din grupul hotelier Phoenicia alaturi de Phoenicia Grand Hotel d... detalii »

 

Hotel Piccolo Mondo Bucuresti ***

Hotel Piccolo Mondo Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat la numai cateva minute de Piata Victoriei si de Centrul Expozitional RomExpo Serviciile de o calitate superioara si profesionalismul personalului angajat fac cinste Hotelului Piccolo Mondo.... detalii »

 

Hotel Polizu Bucuresti ***

Hotel Polizu Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Euro Hotel Polizu este situat in proximitatea Garii de Nord, principalul nod feroviar al tarii si al Bucurestiului. Camerele sunt dotate cu mobilier nou, televizor, cablu, baie, conxiune la internet( pentru cei care nu se pot lipsi de acest lucru.... detalii »

 

Hotel Popisteanu Bucuresti ***

Hotel Popisteanu Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Zona linistita, cu vile si verdeata (1 Mai- Bd. Expozitiei), la 10 minute de mers pe jos pana World Trade Center si Romexpo BoutiqueHotel, Popisteanu 50 este o vila recent construita, cu finisaje din cele mai moderne si elegante. ... detalii »

 

Hotel Prince Park Residence Bucuresti ****

Hotel Prince Park Residence Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Prince Residence beneficiaza de o locatie demna de invidiat, fiind amplasat in inima Bucurestiului, intr-un splendid decor dominat de Patriarhia Romana. Hotelul, care se prezinta sub forma unui complex de apartamente moderne intr-o veche vila di... detalii »

 

Hotel Radisson SAS Bucuresti *****

Hotel Radisson SAS Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat pe o strada vestita in Bucuresti pentru magazinele sale de lux, ultracentral si la aproximativ 20 de minute de Aeroportul Henri Coanda Cu 424 de camere este unul dintre cele mai mari hoteluri din Bucuresti, unde clasa LUX este la ea acasa.... detalii »

 

Hotel Ramada Majestic Bucuresti ****

Hotel Ramada Majestic Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ramada Majestic este amplasat la km. 0 al capitalei, pe Calea Victoriei Serviciile ireprosabile, luxul care il caracterizeaza, politetea si inalta pregatire a personalului il recomanda turistilor de la sine.... detalii »

 

Hotel Ramada Nord Bucuresti ****

Hotel Ramada Nord Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Ramada Nord face parte din peisajul rezidential de nord al Bucurestiului, aflandu-se la aproximativ 10 minute de Aeroportul Henri Coanda Numele hotelului este sinonim cu serviciile de o inalta calitate. Cele 134 de camere si facilitatile ce cupri... detalii »

 

Hotel Razvan Bucuresti ***

Hotel Razvan Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in sectorul 3 al capitalei, la 10 minute de Complexul Sportiv National "Lia Manoliu". Hotelul Razvan are 44 de camere si este considerat combinatia ideala intre hotel, restaurant, club, bar.... detalii »

 

Hotel Relax Comfort Suites Bucuresti ****

Hotel Relax Comfort Suites Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Relax Comfort Suites se afla amplasat in centrul Bucurestiului, la doar cateva minute de Piata Universitatii Atmosfera in care Hotelul Relax Comfort Suites isi intampina oaspetii este una familiala si de o aleasa calitate. ... detalii »

 

Hotel Rembrandt Bucuresti ***

Hotel Rembrandt Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Rembrandt este amplasat in Zona Lipscani, la mica distanta de Primaria Sectorului 5 si la doar cativa pasi de importante puncte de interes cultural Hotelul Rembrandt este un adevarat hotel-boutique, cu o locatie excelenta, design inspirat si de b... detalii »

 

Hotel Residence Oliviers Bucuresti ****

Hotel Residence Oliviers Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel de data recenta, deschis in anul 2002, Residence Oliviers este localizat in apropierea Arcului de Triumf Deservirea impecabila, ambianta excelenta, eleganta si atmosfera linistitoare fac din Residence Oliviers o raritate de 4 stele... detalii »

 

Hotel Rin Bucuresti ****

Hotel Rin Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in imediata vecinatate a Aeroportului Otopeni Hotelul Rin se remarca prin serviciile de calitate pe care le ofera clientilor sai si facilitatile pe care le pune la dispozitia acestora... detalii »

 

Hotel Rin Grand Bucuresti ****

Hotel Rin Grand Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

RIN GRAND HOTEL este amplasat in sud-est-ul Bucurestiului, la circa 6 km de Piata Unirii Cu cele aproape 1500 de camere si clasificat la 4 stele Hotel Rin Grand este cel mai mare hotel din Europa, suma investita in el pentru confortul turistilor fiind d... detalii »

 

Hotel Royal Bucuresti ****

Hotel Royal Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel ROYAL****se inalta in centrul capitalei la numai cativa pasi de centrul istoric, de zona de afaceri si shopping si de numeroase atractii turistice. Toate camerele sunt dotate cu mobila rafinata, intr-un stil modern si va ofera un climat relaxant d... detalii »

 

Hotel Samaa Bucuresti ***

Hotel Samaa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Samaa este situat la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Otopeni Paleta de servicii de care turistii se pot bucura larga : 21 de camere single sau double, 1 apartament... detalii »

 

Hotel Siqua Bucuresti ***

Hotel Siqua Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Siqua detine o pozitie geografica deosebita in peisajul hotelier bucurestean, fiind localizat in zona Eroilor, pe Calea Plevnei Hotelul, a carui constructie s-a terminat recent, Siqua, ofera turistilor 40 de camere, dintre care 6 single, 11 doubl... detalii »

 

Hotel Sofitel Bucuresti ****

Hotel Sofitel Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

In ceea ce priveste locatia, Hotelul Sofitel este amplasat in plina zona comerciala a Bucurestiului, World Trade Center, la numai un sfert de ora de Aeroportul Henri Coanda Conditii la standarde occidentale, profesionalism de un inalt nivel, servicii rem... detalii »

 

Hotel Sunset Bucuresti ***

Hotel Sunset Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Sunset este amplasat la intrarea in capitala de pe prima autostrada a Romaniei si anume autostrada Bucuresti-Pitesti. Hotelul ofera 23 de spatii de cazare de tip double si 3 apartamente, toate amenajate si prevazute cu dotari moderne pe gustul c... detalii »

 

Hotel Suter Inn Bucuresti ***

Hotel Suter Inn Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Suter Inn se afla amplasat in inima Bucurestiului, la o distanta de doar cateva minute de Piata Unirii Profesionalismul personalului, serviciile prestate si calitatea acestora sunt atribute ce recomanda Hotelul Sutter Inn de la sine.... detalii »

 

Hotel Tania Bucuresti ***

Hotel Tania Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizat in plin centru bucurestean, in proximitatea vestitei strazi Lipscani si a Pietii Universitatii, si in vecinatatea a numeroase obiective turistice Cele 3 etaje pun la dispozitia turistilor 15 camere ... detalii »

 

Hotel Tecadra Bucuresti ****

Hotel Tecadra Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Tecadra este localizat in aria rezidentiala Pipera-Baneasa, la mai putin de un sfert de ora de Aeroportul Otopeni Tecadra este o locatie ideala pentru turistii iubitori de spatiu verde, hotelul bucurandu-se de privelistea linistitoare oferita de ... detalii »

 

Hotel Tempo Bucuresti ***

Hotel Tempo Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in centrul capitalei, pe strada Armand Calinescu, in vecinatatea Bisericii Armenesti si a Pietii Universitatii Hotelul vine in intampinarea turistilor cu o oferta de 32 de camere... detalii »

 

Hotel Tiny Club Bucuresti ***

Hotel Tiny Club Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Tiny Club este situat in inima capitalei, la doar cateva minute de Piata Unirii. Bunul gust si calitatea serviciilor prestate fac din Tiny Club un hotel exceptional, unde turitul se va sinti ca acasa.... detalii »

 

Hotel Tripoli Bucuresti ***

Hotel Tripoli Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat in apropirea centrului capitalei, la 5 minute de Piata Unirii Hotelul Tripoli dispune de 22 camere: 2 apartamente, camere duble cu pat matrimonial sau twin si camere triple, toate amenajate conform ultimelor standarde.... detalii »

 

Hotel Triumf Bucuresti ***

Hotel Triumf Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Euro Hotels International-Triumf este situat intr-o zona selecta a Bucurestiului si linistita, in apropierea Arcului de Triumf Hotelul, clasificat la categoria 3 stele, fiind constuit pe 5 etaje ce pune la dispozitia clientilor sai aproximativ 58 de came... detalii »

 

Hotel BUCHAREST UNIRII SQUARE Bucuresti ****

Hotel Bucharest Unirii Square Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Bucharest Unirii Square Hotel **** are marele avantaj de a fi amplasat in zona centrala, foarte aproape de Unirea Shopping Center Cele 4 stele ce i-au fost acordate Hotelului Bucharest Unirii Square fac dovada unui gust rafinat, a unei locatii dintre cel... detalii »

 

Hotel Unique Bucuresti ****

Hotel Unique Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Unique detine o pozitie privilegiata, in chiar inima capitalei, intr-o zona ultracentrala, Piata Romana Hotelul Unique, constituie o aparitia de data recenta, placuta si de calitate pe piata industriei hoteliere bucurestene... detalii »

 

Hotel Venezia Bucuresti ****

Hotel Venezia Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Venezia, parte integranta a grupului hotelier TH, este amplasat in zona centrala a Bucurestiului Ambianta mai mult decat placuta, personalul amabil, camere amenajate si mobilate cu mult gust, deservirea impecabila fac din Venezia atuurile unui ho... detalii »

 

Hotel Viilor Bucuresti **

Hotel Viilor Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Viilor se afla situat pe Strada Viilor la nr. 28, in zona Tineretului si la mica distanta de parcul cu acelasi nume, de Arenele Romane si de Piata Revolutiei. Chiar daca Hotelul Viilor face parte din clasa celor de 2 stele, calitatea serviciilor... detalii »

 

Hotel Vila Arte Bucuresti ****

Hotel Vila Arte Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Vila Arte **** este situat in centrul vechi al Bucurestiului Vila Arte este o locatie eleganta care imbina designul modern cu arta, cum se identifica prin semnificatia numelui. ... detalii »

 

Hotel Vila Toparceanu Bucuresti ***

Hotel Vila Toparceanu Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Aplasata pe strada cu acelasi nume, Vila Toparceanu este situata la mica distanta de centrul logistic Carrefour, Adidas Outlet si Casa Roma. Prin amplasarea sa si prin conditiile de care dispune, Vila Toparceanu este ideala pentru o gama variata de clien... detalii »

 

Hotel Villa Marchisa Bucuresti ***

Hotel Villa Marchisa Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Intr-o atmosfera ce aminteste de Bucurestiul de odinioara, Villa Marchiza isi intampina oaspetii la numai o jumatate de km de centrul capitalei... detalii »

 

Hotel Volo Bucuresti ***

Hotel Volo Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Modernizat de curand , Volo Hotel se afla la piciorul Podului Izvor, vis--vis de Palatul Parlamentului Noul boutique hotel Volo vine in intampinarea clientilor sai cu un numar de 18 camere duble, dintre care 12 cu pat matrimonial si 6 cudoua paturi. ... detalii »

 

Hotel Zava Bucuresti ****

Hotel Zava Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Zava este localizat la 5 minute de mers pe jos de centrul istoric al Bucurestiului Deschis in noiembrie 2008, Zava Boutique Hotel vine in sprijinul clientilor sai cu un numar de 10 camere ( 7 camere matrimoniale, 3 camere twin si 2 apartamente)... detalii »

 

Hotel Zenix Bucuresti **

Hotel Zenix Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Este situat la aproximativ 15 minute de mers cu masina de Piata Unirii si Palatul Parlamentului. Hotelul este dotat la standarde de 3 stele cu preturi imbatabile pe Bucuresti si imprejurimi chiar si pentru hotelurile de 2 stele cu dotari mult inferioare.... detalii »

 

Hotel Gallery Bucuresti ****

Hotel Gallery Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Gallery, situat in Drumul Sarii, in apropierea clubului Regina, isi merita pe drept cuvant locul in peisajul hotelier bucurestean. Serviciile si conditiile excelente, personalul primitor si amabil, atmosfera intima si aerul cochet fac in Hotelul... detalii »

 

Hotel Best Western Plus Mari Vila Bucuresti ****

Hotel Best Western Plus Mari Vila Bucuresti Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** este amplasat in partea de sud- est a capitalei Cu arhitectura sa remarcabila si design-ul elegant, Hotel BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest**** beneficiaza de un numar de 65 camere spatioase si primit... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top