28 Hoteluri in Neptun Olimp

Harta hoteluri Neptun Olimp
 

Hotel Boutique Shine Neptun Olimp ****

Hotel Boutique Shine Neptun Tarif de la 230 lei/camera dubla

Hotelul Boutique SHINE de 4 stele din statiunea Neptun, este un hotel de tip small luxury diferit de conceptul clasic hotelier, care ofera oaspetilor camere duble matrimoniale si apartamente cu zona deschisa, cu facilitati la standarde internationale ... detalii »

 

Hotel Cocor Neptun Olimp ****

Hotel Cocor Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Cocor este un hotel de lux, categoria 4 stele, cu dotari si servicii aflate la cele mai inalte standarde internationale.... detalii »

 

Hotel Amfiteatru Neptun Olimp **

Hotel Amfiteatru Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Amfiteatru 2 stele, situat in apropierea plajei dispune de 6 etaje structurate in trepte. Hotelul Amfiteatru Va pune la dispozitie cazare in 334 de camere duble si apartamente, din care 24 camere modernizate. ... detalii »

 

Hotel Balea Neptun Olimp **

Hotel Balea Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este in partea de nord a statiunii Neptun, la aprox. 450m de plaja, langa hotelul Doina. Este de categoria 2 stele, nerenovat, dar cu avantajul unor preturi acesibile si posibilitatea efectuarii de tratamente balneare la baza hotelul... detalii »

 

Hotel Banat Neptun Olimp **

Hotel Banat Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in statiunea Olimp, intr-o zona plina de verdeata si la doar 150m de plaja, la aproximativ 500m de gara Neptun. Are categoria 2 stele, dispune de 455 locuri de cazare, respectiv 208 camere double si 13 apartamente structurate pe 13 nive... detalii »

 

Hotel Belvedere Neptun Olimp **

Hotel Belvedere Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Belvedere 2 stele, este situat in apropierea marii, la doar 50m. Dispune de 229 camere duble si apartamente. Camerele sunt dotate cu televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie cu cada.... detalii »

 

Hotel Caraiman Neptun Olimp **

Hotel Caraiman Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla foarte aproape de plaja, care este larga, cu nisip fin si intrare lina in mare. Este o constructie cu 4 nivele si 242 camere duble, cu urmatoarele dotari: baie proprie cu dus, 2 paturi, masuta, mochete, balcon la camerele de la etaj, tv,... detalii »

 

Hotel Clabucet Neptun Olimp **

Hotel Clabucet Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Clabucet este situat in centrul statiunii, langa Posta din Neptun, vis-a-vis de hotelurile Histria si Callatis si langa hotelurile Prahova si Covasna. Categoria este de 2 stele, dispune de 242 camere duble, cu urmatoarele dotari: baie proprie, min... detalii »

 

Hotel Craiova Neptun Olimp **

Hotel Craiova Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in zona nordica a statiunii Olimp, la 75m de plaja si aprox. 1km de gara. Este un hotel de 2 stele, format din 2 cladiri cu o capacitate de 326 de locuri, impartite in 163 de camere dotate cu : grup sanitar propriu cu dus, telefon,... detalii »

 

Hotel Dacia Neptun Olimp **

Hotel Dacia Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in centrul statiunii Neptun, foarte aproape de plaja, la aproximativ 200m. Categoria hotelului este de 2 stele, se ofera cazare in 176 camere duble, cu urmatoarele faciltiati: tv, cablu tv, baie proprie cu dus, balcon (partial). ... detalii »

 

Hotel Decebal Neptun Olimp ***

Hotel Decebal Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Decebal este situat in centru statiunii Neptun, la aproximativ 250 m de plaja. Este inconjurat de o varietate de magazine, terase si restaurante. Prin amplasarea privilegiata si amabilitatea personalului, Hotelul Decebal asigura o atmosfera inti... detalii »

 

Hotel Delta Neptun Olimp **

Hotel Delta Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Centrul Statiunii Neptun, la 350 metri de plaja. Hotelul detine 112 camere duble, bar-de-zi, parcare. ... detalii »

 

Hotel Dobrogea Neptun Olimp ***

Hotel Dobrogea Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea este in apropiere de centrul statiunii, langa hotelurile Decebal si Sulina. Cele 112 camere duble sunt dotate cu : grup sanitar propriu, tv, cablu tv, minibar, balcon (partial). ... detalii »

 

Hotel Doina Neptun Olimp ***

Hotel Doina Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in centrul statiunii Neptun , se afla foarte aproape de padurea Comorova si de doua lacuri cu apa dulce, la 300m de plaja si la 100m de gara. Hotelul este clasificat la 3 stele si este renovat complet, detinand si un centru de Terapie si Recupera... detalii »

 

Hotel Egreta Neptun Olimp ***

Hotel Egreta Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Mini- hotelul Egreta, este localizat in cea mai frumoasa zona a statiunii Olimp si anume, faleza statiunii. Mini- hotelul Egreta are 25 de camere duble, in 2 corpuri de cladire de-a lungul unui golfulet. ... detalii »

 

Hotel Holiday Olimp Neptun Olimp ****

Hotel Holiday Olimp Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Pozitionat intr-o zona rezidentiala in Neptun-Olimp, intr-un mediu plin de verdeata, vis-a-vis de hotel Cocor, la 300 m de Marea Neagra. Hotelul Holiday Olimp are in dotare 37 de camere duble si 4 apartamente echipate cu aer conditionat, baie proprie, ac... detalii »

 

Hotel Majestic Neptun Olimp ***

Hotel Majestic Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situarea hotelului este in zona de nord a statiunii Neptun, la aproximativ 700m de plaja. Majestic este un hotel de 3 stele, nerenovat recent, dar cu dotari specifice clasificarii respective. ... detalii »

 

Hotel Miorita Neptun Olimp ***

Hotel Miorita Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Statiunea Neptun, plaja 300m, centru 150m Nr. etaje P + 5,nr. lifturi 4, nr. camere 344 duble Cazare:se admit doar valorificarile de camere duble sau in regim single, nu si in cele de partaj. ... detalii »

 

Hotel Neptun Neptun Olimp **

Hotel Neptun Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasarea hotelului este in centrul statiunii, langa lacul cu apa dulce din Neptun. Clasificarea este de 2 stele, se ofera cazare in 46 de camere duble si 80 de apartamente, dotate cu : tv, cablu tv, baie proprie. ... detalii »

 

Hotel Oltenia Neptun Olimp **

Hotel Oltenia Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

"Complexul Oltenia" este situat in statiunea Olimp, aproximativ 500m de Gara Neptun, la aproximativ 50 m de plaja. Hotelul Oltenia are o capacitate de 220 de locuri, dispuse pe 13 etaje, in 207 camere double si 13 apartamente. ... detalii »

 

Hotel Ovidiu Neptun Olimp **

Hotel Ovidiu Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ovidiu se afla in centrul statiunii, la circa 150m de plaja, fiind cel mai apropiat hotel de mare. Hotelul are categoria de 2 stele + , dispune de 109 camere duble, utilate cu tv, cablu tv, telefon , frigider, baie cu dus, iar 89 de camere au balc... detalii »

 

Hotel Romanta Neptun Olimp **

Hotel Romanta Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este situat la aproximativ 1km de centrul statiunii, la 250m de gara si la 400m de plaja La steaguri. Este un hotel de 2 stele, are 46 camere duble si 80 apartamente, dotate cu tv, cablu tv, grup sanitar propriu.... detalii »

 

Hotel Sara Neptun Olimp **

Hotel Sara Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Sara, fostul hotel Midia este amplasat ideal in Neptun, pe malul lacului cu acelasi nume. Renovat integral in 2008 si adus la standarde europene, hotel Sara 2* vine in intampinarea oaspetilor sai cu personal amabil si calificat, dotari si facilitat... detalii »

 

Hotel Slatina Neptun Olimp **

Hotel Slatina Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul se afla in zona de nord a statiunii Olimp, la 200m de plaja. Categoria este de 2 stele, structura de cazare e alcatuita din 225 camere duble, dotate cu : baie proprie cu dus, telefon, balcon (partial). ... detalii »

 

Hotel Sulina Neptun Olimp ***

Hotel Sulina Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Sulina este amplasat aproape de centrul statiunii, la aproximativ 300m de plaja. Hotelul este clasificat la 3 stele, a fost total renovat in 2005 si ofera conditii foarte bue de cazare in 114 camere duble, dotate cu : tv, cablu tv, minibar, telefo... detalii »

 

Hotel Terra Neptun Olimp **

Hotel Terra Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Terra este situat la cateva sute de metri de centrul statiunii si la 300m de gara. Clasificarea este de 2 stele si se ofera cazare in 309 camere duble cu televizor, telefon, frigider si balcon (partial). ... detalii »

 

Hotel Tineretului Neptun Olimp **

Hotel Tineretului Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in centrul statiunii, in spatele Oficiului Postal Neptun, la o distanta de 400 de metri de plaja. Hotelul dispune de modernizari noi: decoratiuni interioare, mobilier, instalatii sanitare, mocheta si tamplaria geamurilor. ... detalii »

 

Hotel Traian Neptun Olimp **

Hotel Traian Neptun Olimp Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul este amplasat in Neptun in zona centrala la aproximativ 250 de metrii de plaja. Hotelul este de 2 stele, camerele sunt dotate cu balcon(mai putin cele de la parter). ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top