21 Hoteluri in Predeal

Harta hoteluri Predeal
 

Hotel Complex Verona Predeal ***

Hotel Complex Verona Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Amplasat int-un cadru natural de vis, unic, Hotel Complex Verona ofera turistilor o panorama superba a muntilor Bucegi, Postavaru si Piatra Mare. Hotel Verona este un complex hotelier clasificat la trei stele, inaugurat in luna decembrie 2009 si amplasa... detalii »

 

Hotel Andy Predeal ****

Hotel Andy Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat intr-o zona salbatica a Predealului ( la 1km dupa ce se iese din Predeal) spre cabana Cioplea cu straturi de zapada de peste 1 metru iarna si veri racoroase. ... detalii »

 

Hotel Atelier Predeal ***

Hotel Atelier Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizarea dar si dotarile hotelului il recomanda pentru orice fel de turism, atat pentru cel de afaceri cat si pentru cel recreativ. Dispunand de 16 camere toate de 3 stele pe 3 etaje.In fiecare camera exista TV, baie proprie, minibar, in fiecare came... detalii »

 

Hotel Belvedere Predeal ***

Hotel Belvedere Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Belvedere este situat intr-o locatie privilegiata fiind inconjurat de privelistea Muntilor Bucegi, Piatra Mare si Postavarul. Hotelul dispune de peste 130 de camere, toate dotate cu aer conditionat, cablu TV, minibar,telefon room-service, intern... detalii »

 

Hotel Cabana Vanatorilor Predeal ***

Hotel Cabana Vanatorilor Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat la 800 de metrii de Predeal, intr-un cadru mirific plin de natura Cu propriile decoruri, este in perfecta armonie cu natura, dar si datorita amplasamentului sau si nu numai.... detalii »

 

Hotel Confort Suites Predeal *****

Hotel Confort Suites Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Confort suites este localizat unde sunt localizate majoritatea unitatilor de cazare in Predeal,intr-un peisaj feeric pentru o locatie de de 5 stele Cu un amestec de stiluri pentru a satisface orice gust ( clasic, modern, oriental, exotic) si cu servicii... detalii »

 

Hotel Continental Gaiser Predeal ***

Hotel Continental Gaiser Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Continental, parte a lantului Continental Romania, este construit la 5 km de Predeal intr-o zona mirifica pentru relaxare. Hotelul, care dispune de peste 55 de locuri de cazare, asigura o buna relaxare pentru turistii veniti sa evadeze din cotid... detalii »

 

Hotel Cool Predeal ***

Hotel Cool Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Localizarea hotelului in apropierea partiei Clabucet permite turistilor accesul facil la ski dar si organizarea de excursii in Brasov, Sinaia, Bran. Hotelul are o capacitate de 16 camere, toate fiind dotate cu aer conditionat, CATV, minibar.... detalii »

 

Hotel Cota 1200 Predeal ***

Hotel Cota 1200 Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat intr-un peisaj exceptional in Predeal hotelul Cota 1200 este situat in imediata apropiere a partiilor Clabucet si Cocosul (cca. 7 min). Hotelul dispune de 3 apartamente si 13 camere duble. ... detalii »

 

Hotel Dragului Predeal ***

Hotel Dragului Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotelul Dragului este situat intr-un cadru natural privilegiat pe culmea ce strabate Valea Prahovei Hotelul are o capacitate de 40 de locuri in 5 camere cu 2 paturi si 15 cu pat matrimonial. ... detalii »

 

Hotel Edelweiss Predeal ***

Hotel Edelweiss Predeal Tarif de la 0 eurao/camera dubla

Edelweiss, unul dintre cele mai noi Hoteluri din Predeal, se afla langa padure, pe drumul spre Cioplea, in apropierea discotecii "Office" si langa Vila Ancora Hotelul Edelweiss *** este una din cele mai bune oferte de cazare din Predeal, avand in vedere ... detalii »

 

Hotel Eden Predeal ***

Hotel Eden Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Aflat in imediata apropiere a partiei de ski Clabucet, una din cele 5 din Predeal, sau zona Cioplea, si relativ usor de ajuns la hotel atat de pe DN1 cat si de la gara. Camerele hotelului Eden se disting prin rafinament,neavand concurenta pe piata hotel... detalii »

 

Hotel Hera Predeal ***

Hotel Hera Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat pe drumul ce leaga Capitala Romaniei de cel mai vizitat oras al Romaniei (BRASOV)perfect localizat pentru turistii in tranzit. Numele hotelului, pe buna dreptate, fiind dat dupa Zeita HERA, ca simbol al implinirii familiale, maternitatii.... detalii »

 

Hotel Noblesse Predeal ***

Hotel Noblesse Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Noblesse*** este situat pe DN1 la mai putin de 150 m de partia Clabucet si are o capacitate de cazare de 64 de locuri structurate in 32 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Hotel Noblesse este unul dintre cele mai noi hoteluri din Pre... detalii »

 

Hotel Orizont Predeal ****

Hotel Orizont Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Asezarea sa practic il recomanda ca fiind cea mai apropiata unitate de cazare de gara Dispunand de peste 150 de camere, hotelul Orizont este un etalon in Predeal. ... detalii »

 

Hotel Piemonte Predeal ****

Hotel Piemonte Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat in zona principalelor atractii turistice din Predeal: Biserica, partiile de ski (460 m distanta fata de partie). Membru al Karpaten turism , Hotelul Piemonte cotat la 4 stele ofera multiple posibilitati de petrecere a timpului liber sau pentru re... detalii »

 

Hotel Premier Predeal ***

Hotel Premier Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Clabucet din care face parte Hotelul Premier este localizat la baza partiei de ski Clabucet Prin eleganta si armonia celor 16 camere hotelul va invita in lumea elegantei, creand o atmosfera intima si armonia de care aveti nevoie.... detalii »

 

Hotel Robinson Predeal ***

Hotel Robinson Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Complexul Robinson este situat in centrul statiuni Predeal, asezat intre gara si partie de schi Hotelul este clasificat ca fiind de 3 stele cu o capacitate de cazare in 14 camere duble si 3 apartamente... detalii »

 

Hotel Rozmarin Predeal ****

Hotel Rozmarin Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Situat pe DN1 la iesirea din Predeal spre Brasov si totusi destul de departe de agitatia binestiuta de pe DN1. Cu 70 de camere HOTELUL ROZMARIN, este un etalon al hotelurilor din clasa sa ... detalii »

 

Hotel Ski Sky Predeal ****

Hotel Ski Sky Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Hotel Ski Sky, de 4 stele, este cel mai nou hotel din Predeal (in anul 2009). Amenajarile hotelului il fac perfect pentru petrecerea unui sejur de relaxare la munte, sau pentru team-building... detalii »

 

Hotel Ursuletul Predeal ***

Hotel Ursuletul Predeal Tarif de la 0 euro/camera dubla

Cu un caracter aparte, Hotelul Ursuletul este situat in apropierea partiilor de ski in acest hotel regasindu-se faimoasa discoteca THE OFFICE. ... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top