Arcul de triumf din Bucuresti

 • arcul de triumf

  arcul de triumf

  sursă foto: wikipedia.com

 • arcul de triumf

  arcul de triumf

  sursă foto: pinterest.com

 • arcul de triumf

  arcul de triumf

  sursă foto: pinterest.com

Descriere

Arcul de triumf este unul dintre cele mai cunoscute monumente ale Bucurestiului.

Constructia simbolizeaza participarea Romaniei la Primul Razboi Mondial, alaturi de Aliati si  nu este singura ridicata in acest scop. Catedrala Incoronarii de la Alba Iulia, Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman, Mausolelul din Parcul Carol (Bucuresti) si Mormantul Eroului Necunoscut din acelasi parc, au fost si ele construite in acelasi scop.

Arcul de triumf din Bucuresti face parte din circuitul turistic al Capitalei si este una dintre atractiile care chiar merita vizitate si cu care ar fi pacat sa nu-ti faci o fotografie.

Monumentul are 27 de metri inaltime si, atunci cand este deschis pentru vizitare, ofera o priveliste numai buna de pus in rama a bulevardului Kiseleff. Merita vizitat, macar o data, si pe dinauntru.

Arcul de triumf este, totodata, si locul unde foarte multi indragostiti vor sa se fotografieze in noaptea nuntii, asa ca, daca veti trece sambata sau duminica, dupa miezul noptii, pe langa acest monument, sa nu va mire daca veti vedea mire stand la coada sa se fotografieze alaturi de alesii inimii.

Cazare in zona

Hotel Villa Barrio ****

Tarif de la 35 euro/camera dubla Hotel Villa Barrio

Arhitectura aristocrata cu arcade, stucco, camere spatioase si terase minunate pastreaza semnatura timpurilor vechi si nobila atmosfera a micului Paris.... detalii »

 

Hotel Trianon ***

Tarif de la 49 euro/camera single Hotel Trianon Bucuresti

Hotelul Trianon este localizat in centrul capitalei, in proximitatea Parcului Cismigiu si a unor importante lacase de cultura Hotelul dispune de 35 de camere... detalii »

 

Hotel Sir Orhideea **

Tarif de la 30 euro/camera single Hotel Sir Orhideea Bucuresti

Hotel Sir Orhideea de 2 stele, este avantajat de pozitionare, fiind foarte aproape de Gara de Nord, intre Carrefour Orhideea si Bricostore. Este un hotel mare ca dimensiuni, de 2 stele, dar care nu face rabat la calitatea serviciilor oferite. ... detalii »

 

Hotel Michelangelo ****

Tarif de la 38 euro/camera single Hotel Michelangelo Bucuresti

Hotelul Michelangelo isi are locatia intr-o zona ultaceltrala a capitalei, pe Strada Henri Coanda nr. 25 Hotelul Michelangelo este sinonimul bunului gust, al rafinamentului si calitatii. ... detalii »

 

Hotel La Gil **

Tarif de la 27 euro/camera single Hotel La Gil

Hotelul va pune la dispozitie camere confortabile si intime: single, matrimonial, apartament, cu mic dejun inclus... detalii »

 

Hotel Eos **

Tarif de la 120 lei/camera single Hotel Eos Bucuresti

Veti simti ambientul cald si primitor in fiecare dintre cele 20 de camere puse la dispozitie de hotelul Eos Bucuresti. ... detalii »

 

Hotel City Garden ****

Tarif de la 35 euro/camera single Hotel City Garden Bucuresti

Hotel City Garden are un design modern, un aspect cochet si rafinat, inca din holul receptiei inspirand relaxare si liniste.... detalii »

 

Hotel Baneasa Parc ***

Tarif de la 225 lei/camera single Hotel Baneasa Bucuresti

Hotelulu Baneasa Parc se afla situat intr-o zona unde nu lipsesc spatiile comerciale, la mai putin de un sfert de ora de inima Bucurestiului si de Aeroportul Henri Coanda Servicii ireprosabile, camere spatioase, mic dejun bogat si asortat, placut, elega... detalii »

 

Hotel Avis ***

Tarif de la 49 euro/camera single Hotel Avis Bucuresti

Hotelul este situat in zona de nord a capitalei Hotelul Avis imbina spiritul cosmopolit cu o atmosfera primitoare. Cele 30 de camere care intampina clientii sunt amenajate cu atentie... detalii »

 

Hotel Amphitryon Premium ***

Tarif de la 40 euro/camera single Hotel Amphitryon Premium Bucuresti

Hotel Amphytrion localizat in inima Bucurestiului la cateva minute de cele mai importante institutii ale Statului dar si ale capitalei. Hotelul Amphitryon isi asteapta clientii in inima Bucurestiului, oferind servicii si facilitati care fac cinste celor... detalii »

 
Eforie Nord
www.anpc.gov.ro
back to top